384

П_Петров

преди 10 години

До до П Петров 424,Отричаш ли , че днешната буржоазия е бившата комунистическа номенклатура?Отичаш ли, че в нейна власт са средствата за производство, медиите и политическата власт?Отричаш ли, че точно те са, които ограбиха държавата, държавните предприятия и са основен експлоататор на "грамадното мнозинство от населението"?

383

Гларус небесен

преди 10 години

Чета ви коментарите и пак вижвам старата вражда София-провинция.Всички сме в кюпа.Тук в Бургас на протест излизат 30-40 чичака същите от зимата,дето са срещу всички и всичко.Не дейте да хокате софиянци защото там поне половината от протеста е сбирщайн от страната.Платени или дошли самостоятелно много от тях искат да са сред тълпа а не на село с 2-3 съмишленициТака че протеста наистина е национален и 6-7хиляди на вечерната разходка представляват обществото или поне една малка негова част.

382

Анонимен

преди 10 години

С протести нищо няма да се оправи. Нужна е програма, лидери и хората да застанат зад тях и тогава нови избори. Само, че това е сложно. Лесно е да се пие бира, да се спира движението и да се крещи. Това и маймуните го могат. Оставката на едни хубавци ще докара други,

381

П_Петров

преди 10 години

До до П Петров 424, Аз ще ти го кажа във вид удобен за червенотиквеници директно с думите на "другарят" Ленин"Произвежданите при такива условия избори буржоазията, разбира се, обича да нарича свободни, равни, демократични, всенародни, защото тези думи служат за скриване на истината, за скриване на факта, че собствеността върху средствата за производство и политическата власт си остават в ръцете на експлоататорите, че поради това не може и дума да става за действителна свобода, за действително равенство за експлоатираните, т. е. за грамадното мнозинство от населението.

380

П_Петров

преди 10 години

През 96та Виденов направи фаталната грешка да "удържа" инфлациятав, в резултат, когато удържащата сила беше изчерпана се получи троен откат. Подобно нещо ще се случи и сега.Специален "поздрав" за дежурните комсомолци с песента на Добри Чинтулов Вятър ечи,Балкан стене,Сам юнак на коняС тръба зове свойте братя:всички на оръжие!Дойде време,ставайте,от сън се събуждайте,доста робство и тиранство,всички на оръжие!Който носи мъжко сърцеи българско име,да препаша остра сабя,знаме да развее!

379

ЕЙВАЛА

преди 10 години

БРЕ ШОПЕ НИЕ ИСКАМЕ ПО ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА БИЗНЕСА ПА ВИЕ ИСКАТЕ ПО ДОБРЕ ДА НИ РЕКЕТИРАТЕ НИЕ ИСКАМЕ ПО УБАВИ БОЛНИЦИ КАТ ВАЩЕ ПА ВИЕ НИ ГИ ЗАКРИХТЕ НИЕ ИСКАМЕ ДА ИМА КОНТРОЛ ВЪРХУ ХРАНИТЕ В МАГАЗИНА ДЕТ ВИЕ ГИ ВНАСЯТЕ И ИМ СМЕНЯТЕ ЕТИКЕТА ЗА ТОВА БИХМЕ СТАЧКУВАЛИ НО СЕГА ИМА РЕКОЛТА ЗА ПРИБИРАНЕ НИЩО ЧЕ ВИЕ Я ИЗКУПУВАТЕ БЕЗ ПАРИ

378

вувузел

преди 10 години

Каква София, каква провинция, бе?! Вие можете ли да направите елементарна сметка колко е населението на София и какъв минимален процент от него са протестиращите? Ако не беше *** разделение богати vs *** и ако нямаше съмнения в проГЕРБ игри, повече хора от София и страната щяха да се включат.

377

П_Петров

преди 10 години

До Анонимен 409, Първо, това правителство не е законно избрано, избрано е с множество закононарушения- нарушаване на денят за размисъл, покупка на гласове, нарушения на процедурата на изборите в чужбина, измами и клевети. Второ е избрано с гласа на по-малко от 25% от избирателите, в резултат на кампанията на БСП за отвращаване на избирателите от конституционните им права и вярата в институциите на държавата.Трето, избирателите са в правото си да свалят управление, което не служи на народа и държавата, а на група олигарси

376

ЕЙВАЛА

преди 10 години

До до провинциятаОт провинцията София трябва да разбере едно и тя ще го разбере точно сега,че СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ Имате работа взимате хубави заплати и протестирате да се върне вашия лидер Бойко Борисов ама никой не го иска

375

val 789

преди 10 години

Въобще,ама ВЪОБЩЕ не ми пука какво правителство ще ме управлява на марсианци ли,от звездната империя ли или от бандата на кратунковците,стига да осигурява НОРМАЛЕН ЖИВОТ!! Искам реална промяна в състоянието на ДЖОБА ми,не КОЕ и КОЛКО правителства ще подмените!!!!!!

374

Анонимен

преди 10 години

Протестирайте си.Тук в Созопол всичко е спокойно и купонът тече.Баламите са в София.

373

Бай Пешо

преди 10 години

Абе момчета те и хипитата по наше време демонстрираха, ама да виждате някъде да управляват?Така че направете си там движение или партия и се борете според правилата за властта.

372

от ПРОВИНЦИЯТА

преди 10 години

ПРОВИНЦИЯТА ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТА,НО В СОФИЯ Е СИЛАТА И ДУХА,ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА, И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!!!

371

alf2

преди 10 години

Да законно избрано с купени *** гласове е на това се казва фасадна демокрация .....То и правителството на Георги Димитров 1947 г и то беше законно избрано е тогава поне имахме народна демокрация и не купуваха гласове е малко побийваха

370

Гого

преди 10 години

Приятел , в Благоевград и Пловдив има точно по 15 *** , броя ги вече за пети път, а в София са около 8000 души , от рекламата знам ,че на 15 път си омръзват всички ,това важи и за протестиращите , още им давам четири дни и ще се разотидат.

369

Анонимен

преди 10 години

Това правителство е законно избрано.Всичко друго ще е насилствена подмяна на вота.Който се чувства непредставен нека направи нещо със законни средства.А иначе всеки има право да протестира.Всичко останало води до анархия.

368

П_Петров

преди 10 години

До Анонимен 406Видя се колко Санишев уважава чуждото мнение. Тоя мишок излезе ли да разговаря с протестиращите ?

367

DE GOL

преди 10 години

Цялата държава е червясала, Костов навремето ви каза , че ще стой там на верния път , ще ви уврат тиквите но ще е късно . Ще търсите Костов под дърво и камък за да оправи пак държавата.

366

Анонимен

преди 10 години

Кой каза, че протестира интелигенцията.Хора, които не уважават чуждо мнение са далеч от това понятие.

365

damata

преди 10 години

До АЗ Абсолютно си прав! Тези протести са инспирирани от умрялото дясно, защото то омръзна на хората с мошениците и крадците си, които грабят народа като за световно,но и сегашните леви не са това, което трябва да бъдат, защото тая социалдемократична идея да сме в ляво, ама да сме богати и тя нещо не пасва на народа.Аз силно вярвам ,че най-накрая ще му дойде на нашия народ акъла, но ще се полута още малко!