164

Болката, която чувстваме като човешки същества, е показател, че се движим в правилна посока..... Подкрепа за правителството!!!

163

Анонимен

преди 10 години

Росица Кирилова Президент!

162

Промяна

преди 10 години

Мисля че танца на промяната трябва да започне от президентството. Политиците вкупом доказаха че са самозабравили и дори Роската ползва институцията за лични сметки и явно облаги. Нали и той е част от статуквото срещу което хората негодуват. Или счита че е несменяем след издънката със служебния кабинет. Ние помним.

161

До 183

преди 10 години

дребнави сме казваш. А когато този надпартийния мълчеше за Фидосова, за подслушванията, за бюлетините и най-вече за десетките хора, които изгоряха по площадите и стотиците хиляди, които протестираха? Тогава той беше надпартиен, нали. Днес се гордее с протестите. АЗ НЕ ИСКАМ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ. 18.30 Знаем къде.

160

неутрален

преди 10 години

Президента си е президент,депутатите-депутати.Избрани са от народа.Нещата да не стават лични.

159

drebnawi ste!

преди 10 години

МНого сте дребнави като се занимавате с Президента, а не с абсурда- Сидеров и етика!???1.Случаят е преди 15 години и СЪВСЕМ законно са освободени съгл.ДВУСТРАННОТО споразумение( вж.СИДДО).2.Казва се"Търсите под ВОЛА ТЕЛЕ".3.Ами ако всички са на вашия акъл и започнат да ЧЕПКАТ КИрил Добрев и от 1997и преди??? Митницата?КУфарчета? Какви данъци... никакви.. И Дончева писа, известно е на всички, но... хората заради паметта на баща му не ровят...А и тогава България ще стане ГОВОРИЛНЯ на ЛУДИ.

158

Подкрепям протеста,за да вляза в парламента ,оттам в няколко управителни съвета и да лапам консултантски. Боко, припознаваш ли се с Цоко??? Плевня, а ти, господин офшор?

157

.........

преди 10 години

а защо не, защото ти разкри офшорките ли..................и май ще има още разкрития колкото и да твърдиш, че нямаш сметки. А защо не казваш до кога си имал и кога си ги прехвърлил

156

Анонимен

преди 10 години

"Сидеров шеф на етиката в НС?"А бе и ти не си за Президент ,но Бойко те направи.Стават грешки.

155

Анонимен

преди 10 години

Цацаров, ВРЕМЕ Е ДА ИСКАШ ИМУНИТЕТА И НА ТОЯ *** ПЛЕВНЯТА!

154

Анонимен

преди 10 години

Гост, дай да оправям жена ти 20 години, а после щи се извиня...

153

олеле

преди 10 години

...праг на морал и почтенносст, казва президентът, но...президентът т/а да зачита законите, институциите, да е надпартиен, да не подтиква към протести... политическите сили в парламента не са парашутисти, а законно избрани от бг граждани и представляват техните интереси. протестиращите хора от улицата са наистина симпатични и позитивни, но са една много малка част от народа. по-добре да се организират, да бъдат по-активни и на следващите избори техни представители законно да влезат в парламента

152

анонимен

преди 10 години

Сидеров-ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕЗИДЕНТ....

151

гост

преди 10 години

Президента няма право да се намесва в решенията на Н.С особено когато става дума за председател на комисия, която вече е гласувана.С неговото мнение за снемане на доверието от БСП предизвика протестите,въпреки ,че БСП се извиниха ! Нали сте президент на всички граждани ,на всички Българи , а ни противопоставихте.Оказва се, че сте човек на Герб..

150

Интелигенциооооо, интелигенциоооо Не усещате ли, че Станишев ви направи за смях? Протестирате заради Пеевски, а колко години гласувате и избирате най- голямата мутра и тиква, най- голямата маша??? Нещо да ми кажете? Не съм прав ли? Ти не се обаждай, чехльоооооо

149

ubuntu

преди 10 години

Каква етика при Волен като оня ден плащаше 28 лева а днес 15..Алчен продажник.

148

истина

преди 10 години

Не знам колко писачи има на Атака,но тук има цяла дузина писачи на Герб!!!И че са платени ,се вижда по това,че през цялото време са във форума а не просто "прочели и отговорили"!!!За да стоиш цял ден във форума,значи не си на работа,а пък по цял ден да пишеш и то цинизми (да не говорим,че пишат неграмотно,а не малко - и на латиница)и да си губиш времето само с това - значи са платени!!!!!!!!!!!! Интересно е ,че се възмущавате от държането на Волен,а не от лъжите и измамите на Плевналиев!!!!

147

бай Теохар

преди 10 години

Г-н Президент,,не с и вещ в политиката ,видя се набеден си,*** имам приятелско питане,че си вещ в това във областта на паричките-имам 50 лева спастрени,в коя офшорка да ги набутам,та да осигуря бъдещето на двамата внука,че младите не работят.....,па ти си все усмихнат,може да си богат,а???Ааа,и предишната си женичка сия оставил,па чета много имотна,та аз съм вдовец....

146

Анонимен

преди 10 години

Сидеров и Илия Павлов бяха близки приятели. Сидеров обича луксозните парижки хотели. По медиите на Кръстева, майка на Пеевски се завъртяха фалшифицирани документи за Президента на България, не може ни излъжете. Може би единственият честен субект в националната ни политика през последните 10 години е Плевнелиев.

145

Роско Офшорски

преди 10 години

Двубоят е: Роско Офшорски срещу Пламен Орешарски!