44

Протестиращ

преди 11 години

Е, не ! Това показва, че не само *** в България са болни мозъци, но това важи за "Всички БСП-та по всички Земни кълбета" .... Това е някаква сбирщина на *** от цяла Европа.... А за беда на всички нормални българи, тази сбирщина е в България и си вярва, че работи за хората.... И приеха потъващият кораб за подводница !!!!!!

43

Циника

преди 11 години

Перверзия е да изпитвате благоговеене пред *** като израз на неосъзнато хомосексуално влечение

42

кйхйх

преди 11 години

Ето това е ПЕРВЕРЗИЯ !

41

;)

преди 11 години

Спокойно г-н Шулц, идват евроизбори 2014. Вярвам, че тогава истински ще се гордеете с Вашия лидер. А пък днес след 18.30 ви каним на обиколка из централната част София, за да усетите истинската народна любов, с която се къпе този Ваш лидер!

40

Циника

преди 11 години

почна се - европейските политици бил като нашите, Шулц бил евреин:), а бе, само наште убавци от протестите са едни морални стожери, толкова морални, че се чувстват задължени да портестират дори, когато не могат да си формулират програма за следбиреното си из.пикаване

39

Бъдещето ви

преди 11 години

Протестите през февруари не бяха толкоз гот. Имаше доста възрастни и никак не бяха с фешън облекло. Имаше ги типичните бабешки миризми. Аз излезнах за вечер, но не си заслужаваше в този студ - заради някакви си сметки за ток...

38

Циника

преди 11 години

хехе, Шулц бил "примитив",само наште протестиращи са едни изтънчени интелектуалци, които владеят майсторството на древногръцките ретори и имат етикета на християнски монаси. Станишев вече е приет като един от лидерите на ЕС, а ваш *** го припознават само барабите от селските кръчми...

37

Анонимен

преди 11 години

Каква грешка бе европейска мутра? Не разбрахте ли как планирано за срок от кретко време се промениха в изгода на станишев законите удобни за мутра пеевски за да репресира неудобните му от ГЕРБ. ТОВА ЛИ Е НАЙ СПЕШНОТО ЗА ДЪРЖАВАТА.. Сега пък пуснаха на предна линия кученцето сидеров да ръмжи от бостана на местана....

36

307

преди 11 години

Болестта на Станишев се пренася със страшна сила и извън пределите на родината.....или пък верно ни мислят за много *** !?!

35

Пешо

преди 11 години

Браво!Убавец е тоя Станишко!И Бат Бойко е постижение,единствената мутра прочела една книга!

34

Анонимен

преди 11 години

Как няма да се гордеят, та Станишев е единствения от тях, при когото руския платен преврат успя... засега. Изказването на тоя примитив Шулц е показателно за намеренията на коминтерна в Европа. Най-голямата *** на Европа да бъде насъскана да я торпилира отвътре, за да пребъде болшевизма, а една шепа тарикати да правят милиарди от това. Комунизма преразпределя социалние блага и наистина изравнява възможностите - така всички клоним към нула.

33

П_Петров

преди 11 години

Щом толкова си го харесвате приберете си го, преди да ви е изпреварил Путин и да си го прибере в Москва. Необяснимо е как се гордеете с човек, обвързан с корупцията организираната престъпност?За нас България Станишев е позор!Единственото съобразяване, което искаме е ОСТАВКА на марионетното правителство ВЕДНАГА и нови честни избори на които да бъде уважено правото ни на избор и ден за размисъл! Не като на последните, където Станишев, адвокатката на мафията Манолова и Пеевски погазиха Закона, Конституцията и гражданските ни права!

32

Венсеремос

преди 11 години

Другаря Путин яко спонсорира коминтерна май.

31

Бъдещето ви

преди 11 години

Мен мноо ме изкефиха протестите. Супер яко е-отиваш като на мач, но без пара за билет, снабдяваш се с кенчета с бира, псуваш на воля и хвърляш некое и друго яйце. Срещаш се с нови, за две седмици приятелите ми от фейсбук нараснаха двойно от 500 на 1000. Протестите са едно добро културно мероприятие за млад човек като мен!

30

Joro

преди 11 години

Ще ви го дадем, безплатно, дори ще ви дадем и Олигарски заедно с целия кабинет

29

xari potar

преди 11 години

Go-sin Schulc predlagam da si go vzeme6 Stanishev u vas.Goredei se s nego .Nie ne go iskame v Bylgariq

28

Иво-000

преди 11 години

До :)Цялата им измислена партия пуши от тази трева,комунист и съвест.........

27

Анонимен

преди 11 години

Най неадекватното правителство от 89та насам. Назначиха олигарх начело на ДАНС, връщат свободното пушене на обществени места и за малко да махнат Ботев от учебните програми. Половината министри са турци,другата половина калинки,а министър-председателя е кукла на конци. Защо ли протестират хората,ммм?

26

:)

преди 11 години

Тези двамата май пушат от една и съща трева ... Някой да знае откаде я вземат ??

25

сдг

преди 11 години

ПЕС-а се гордеята че Станишко е техния *** в България.