37

българин

преди 11 години

Аз съм възмутен от всички журналисти,защото отразяват само искания на една част от наро да,а не правят разлика,колко сме останалите Давам си реална сметка,колко ще ни струват нови избори,а и това,че ББ се страхува!!!***,*** и поддаващ се на манипулации народ! Нека видим, защо г-н Борисов се страхува,а и същевременно гребе да е управляващ??!!!журналистите-нали може да смятате,колко са на улицата и колко сме гласуващите?И,колко сме богати за да правим избори през месец?Колко е чист ББ?От

36

т

преди 11 години

Исмаилчо, кой ти дава право да говориш така а, като не ти харесва в Бъгария марш в Турция, много добре знаеш, че не може да се отцепите а и повечето турци в България не са *** като теб. Такива като теб, най-меко казано трябва да са в затвора...

35

denim58

преди 11 години

Протестиращите са били против 1 журналист от в-к Телеграф - собственост на Д Пеевски! Те сами се докараха до там хората да ги мразят,защото насаждаха омраза! Ето ви линк,за да видите как ТВ7 отразява протеста ,като на микрофона няма логото и! tv7.bg/news/conflicts/9772772.html

34

Анонимен

преди 11 години

Както е тръгнало, правителството наистина може да падне. Дали е добре да остане или да си замине, времето ще покаже. Жалко за Орешарски - много добър финансист, от какъвто страната има нужда в момента, но е като пластилин в ръцете на шайките на БСП и ДПС. Наложиха му министри, дискредитираха го с различни назначения по върховете на администрацията, пропиляха с лека ръка крехкото доверие към кабинета буквално за няколко дни и накрая самоубиха правителството. Бог да пази България. Друг не остана.

33

_IsmaiL_

преди 11 години

Трябва и ние турците от источна българия да излезем на протест, но не срещу някое си правителство, а за да искаме независимост и отцепление от българия. Така и така се вижда, че има между етническа омраза. По-добре да се разделим, с бой или без бой, но това ще трябва да се случи щото ми писна от омразата на българските фашисти.Турци от Кърджали, Ямбол, Хасково, Пловдив, Бургас....СЪБУДЕТЕ СЕ, НЕДЕЙТЕ ДА ТЪРПИТЕ ПОВЕЧЕ ТЕРОРА ОТ БЪЛГАРИТЕ.

32

t

преди 11 години

Долу, *** гадни, ***(всичките партии и най-вече БСП), 23 години търпяхме, създадохте СДС, създадохте мутрите, НДСВ , БОЙКО, АТАКА. Не ви искаме бе.....***-мафиотите няма да си тръгнат по мирния начин, тва е лошото.

31

Протестиращ

преди 11 години

85% от 7.680 456 населението на Република България е ПРОТИВ това правителство,като изразява ясната си ПОДКРЕПА към Протестите.Колко нагъл и безотговорен трябва да си за да продължаваш с агонията на това загробващо Правителство.Това са близо 6мил.българи са за протестите и против това Правителство,това са данните на Алфа рисърч от вчера,вие си отговорете братя Българи пред какво партизанско дебелоочие и наглост сме изправени.Аз ще река No coment!!!

30

Добряк

преди 11 години

Мен лично ме отвращават тези от БСП. Лъснаха толкова факти, а най-важното, с което дойдоха на власт, "незаконното" подслушване и "фалшивите" бюлетини, спят дълбоко в кошарката на Цацаров. Касирането на изборите с отявлените манипулации, също спи някъде. А ние си гласуваме доверие на Орешарски. Не съзнавате ли, комунисти, че вашият Сергейчо преряза гърлото на Столетницата?

29

Анонимен

преди 11 години

Станишев е велик! Да гепаш партията на крадците и да я блъснеш челно е велико дело!

28

Анонимен

преди 11 години

"ОСТАВКАТА НА СТАНИШЕВ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО БЪРЗОТО ПАДАНЕ НА КАБИНЕТА" ПИШЕ ПО ГОРЕ ! ЕЙ *** ТАКЪВ ,ОТ ПАРТИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ ТЕБ,НО ТИ СИ ТАКЪВ ДИБИЛ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ СИ ЗАВИСИМ ОТ ДПС !!!!!!! МАХАЙ СЕ ЧЕ ДА НЕ СТАНЕ КАТО ВИДЕНОВ ПРЕЗ 1997 ГОД.

27

СС

преди 11 години

Хайде сега "единно" всички в оставка, апосле който тряжва и в пандиза:))СерГей и *** ще са като у дома си там.

26

П_Петров

преди 11 години

Станишев трябва да продължи да води БСП до гроб ! Оставям на свободно тълкуване неговия или на БСП. Във всеки случай това ще е един добър ден за България !

25

Диктатура

преди 11 години

Народа не Ви иска, Бизнеса не Ви иска, Спортата не Ви иска, Културната не Ви иска, Синдикати не Ви искат, дори и Църквата на Ви иска!!!! Що за *** трябва да си, че продължаваш да наглееш ?! В Демокрация ли живеем или в диктатура? Нали знаете, кои се държат до последно - ДИКТАТОРИТЕ!!!!

24

копи-пейст

преди 11 години

Живея в Холандия от 6 години, и благодаря най-вече на родителите си, че имаха акъл да ме пратят да уча и да живея в чужбина. Като гледам какво става в България, не ми се връща. Партизаните успаха за месеца преди изборите, да: стрелят неуспешно по престъпник, отвлекат дъщерята на престъпен бос, изкопаят компромати за премиера. В момента, в който протестите продължиха по-дълго, Бойко, като достоен мъж, подаде оставка. Сега на протест са в пъти повече хора, но партизаните власт не сдават.

23

diadko50

преди 11 години

Запада вярва на комунистите ,защото те правят бизнеса.

22

лили

преди 11 години

След като оттеглиха кандидатурата на Пеевски,Местан каза, че оттук нататък всички трябва да се издигнат до висотата на ДПС като се вслушват в гласа на гражданите, както са направили те. Тези хора са нагли! Защо да ги оставим и час в Народното събрание! Да се махат на секундата. Две мафиотски групировки се борят. Да ги изгоним!

21

Протестиращ

преди 11 години

Очаквам правителството на Олигарски да подобри рекорда на правителството на Жан Виденов по краткотрайност. Мисля че ще подобри и рекорда му по зрелищно изгонване.Цървени *** и резани мафиоти под вещото р-во на Психопата Болен ага ограбват и унищожават всичко до което се докопат.Идва видлов ден мафиоти...

20

Анонимен

преди 11 години

нищо не става от момчетата, нивото е ниско.

19

Анонимен

преди 11 години

Червени *** - бсп

18

Анонимен

преди 11 години

Kakwoto i da naprawim oswen partiq BSP i Gerb za sega nqmame druga alternatiwa.!!!!!!!!!!