22

Див Селянин

преди 10 години

Абе как не знаел, нали обещаха вече да няма такива назначения, кандидатите да бъдат проучвани и т.н. И изведнъж - не знаел. Значи някой пак му го е спуснал отгоре, и това пак е ДПС разбира се.

21

фсб

преди 10 години

абе бреди да назначите някой не го ли проверявате бе калъфииии, всички сте едни и същи, *** в кофите, съсипахте ни бъдещето!

20

гост

преди 10 години

Тия съвсем ни взеха за *** ! Големи експерти-голямо нещо. Надминаха и ГРОБ-арите по некадърност на кадрите !

19

Бръм

преди 10 години

Баси държавата,баси структурите.Немога да разбера тези наши управници смешни ли са,нагли ли са или са ***.Май само първите две.Има да чааакаме промени.

18

Анонимен

преди 10 години

АКО МИНЕ-МИНЕ. НО НОМЕРА НЕ МИНА И СЕГА ТЪРСИМ ТЕОРЕТИЧНО ОПРАВДАНИЕ ЗА ПРОСТОТИИТЕ СИ. КАК ДА ПОВЯРВАМЕ ,ЧЕ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ СЛУЖБА В СЛУЖБИТЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ г-н МИНИСТЪРА ЗА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ В СИК. А АКО ТОВА Е ТАКА,ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА ЗА КАКВО СА НИ ТАКИВА СЛУЖБИ И НЕОСВЕДОМЕНИ СЛУЖИТЕЛИ НА РЪКОВОДНИ ПОЗИЦИИ В ТЯХ???

17

шЕФЕ....шЕФЕЕЕЕ..

преди 10 години

От къде прочете бе шЕФЕ ? От вестниците ли ?

16

Хахахахах

преди 10 години

Е, не! Това е правителство е като скъпа HBO comedy продукция!!! Не мога да повярвам. Според мен съвсем скоро правителството ще свали маските си (буквално) и ще видим лица като Чарли Шиийн, Джим Кери, Матю Пери...

15

_Анонимен

преди 10 години

До 11Айде не говори глупости! Има много хора, които нямат нищо общо с никакви групировки, но тях, разбира се, няма да ги намериш във властта. А в редиците на БСП пък съвсем! Схващаш ли къде е проблемът?

14

Анонимен

преди 10 години

Да бе, не знаел... Как пък не сложиха на такова място някой читав и честен човек, за който да са знаели, а все бандити слагат, за които "не знаят". Това е МВР все пак, не е кръжок по шев и кройка, нали?

13

висок

преди 10 години

Нали не пропускате, че този сикаджия е шеф на БСП-Шумен. Сикаджия шеф но областната БСП. СИК ШЕФ на БСП!!!

12

123

преди 10 години

Само едно не мога да разбера:Защо плюещите търпяха 4 години най - итъпата рожба на СИК в качеството на премиер.

11

_Анонимен

преди 10 години

Ми като не си знаел значи трябва да си ходиш и ти. Къф МВР шеф си станал като не знаеш нищо?

10

1

преди 10 години

Я хайде намерете един, който не е бил свързан с никакви групировки. Трябва да го обожествим.

9

Анонимен

преди 10 години

Народа знае че е Сикаджия, а полицая не знаел!!! И следва въпроса: Тогава що за полицай си, щом не знаеш кои са престъпниците в тази държава????

8

възмутен

преди 10 години

Много е лесно на министъра да казва, че това не е негово назначение и да си измие ръцете! Този човек трябва да бъде освободен! Не съм убеден, че нарочно не предизвиква смут и погрешни предложения за персонал! Та той бе в предишното управление и в кликата на президента! Какво доверие може да му се има!

7

Начев

преди 10 години

Нашите политици никога нищо не знаят. Толкова са чисти и необременени!

6

Валери

преди 10 години

И този е голям *** и лъжец, не проверил какъв заместник му назначават. С какви престъпници ще се бори като не може или не иска да провери дори заместника си. За министър не става, или оставка или регулировчик на някое кръстовище, писна ми от некадърници и послушници.

5

..

преди 10 години

"...ако се оттегли правителството. Има изключително тежки проблеми..." Ако не се оттегли проблемите стават фатални!

4

nero43

преди 10 години

много добре си знаел това не е оправдание всички силови фигури се знаят в МВР а камо ли от такова ниво

3

Салахадин

преди 10 години

E па,ние дилетантите дето не сме "богопомазани" и обикновенни хора, знаем!!Той, дето е с власт и точно по специалността, не знаел!!Как да не го разстреляш с кеф, ми кажете?