88

Ордата на Сидер Ага

преди 10 години

Ние сме най-силната орда на Болен Сидеров. Ще ви смачкаме!

87

Анонимен 1

преди 10 години

"Атака" нямат толкова пари, колкото големите партии и се страхуват да не има потрошат централата, напълно ги разбирам и са в правото си да се защитават....

86

DEVIL-JIN

преди 10 години

Как така все Волен Сидеров ви е виновен за всичко,всичките сте чисти като сълза,всички тези алкохолици и наркомани за организирани от гнидата Валери Симеонов и Цветанов.

85

до 79

преди 10 години

Да, и аз се чудя какво прави интелигентен човек като проф. Станилов край тия простаци. Отдавна трябваше да ги напусне, ама пусти кокал оставя ли се?

84

trayan.petkov

преди 10 години

Голям гаф стана с избора на Пеевски, но вече е време да се даде възможност на правителството да заработи. не можем да се оплакваме от положението, в което сме и да не даваме възможност на правителството да работи, за да видим какво точно прави.

83

Боте

преди 10 години

Няма такива ***! Как може да си мирно протестиращ и да хвърляш такива павета по хора привърженици на партия никога не управлявала!Като гледах по тв. алфа паветата, то това си е опит за убиване!

82

До 90

преди 10 години

Не знаех че има хора които още да вярват във версията "инсценировка" на магистрала Тракия. Явно още има хора, които вярват във феята на зъбчетата и дядо коледа. Такива хора подаряват власт на хора които не са много с акъла си.

81

k.li

преди 10 години

ataka ia sazdade dogan za da mobilizira turskia elektorat.s pomosta na bsp.tova e istinata.ne slu4aino e izbran i volen/dolen.s naludni4avite si prikazki toi e idealen za dps.dogan e mai idealniat strateg.i dyrpa konsite na vsi4ki.

80

Революционер

преди 10 години

*** и бедните хора, които няма какво да ядат се продадоха на Волен Сидеров за 100 лв, за да гласуват за "Атака" и 50-100 лв на всеки протест в подкрепа на "Атака". "Атака" е *** партия вече !!!

79

nero43

преди 10 години

този човек е луд и затова трябва да се предприемат мерки за озаптяваното му в лудницата където му е мястото.сидеров ти забрави какви мръсотий ти правиха другарите в старите години по пътищата на страната ни и тогава наистина и аз включително ведно с други хора те подкрепяхме във всяко едно отношение но да се изправиш срещу собствения си народ и да правиш провокации това не може да бъде.

78

stef

преди 10 години

focus-news.net/?id=n1795676

77

висок

преди 10 години

Вчера още от обяд Болен запречи улицата и започна да грачи по мегафон. Вечерта ниговите *** първи хвърлиха камък и две бутилки!! Това са фактите. Болен предизвикваше хората които си вървяхя по улицата и скандирахасъщите неща които трети ден се скандират. Бъдете коректни!

76

Анонимен

преди 10 години

Цацаров да поиска сваляне имунитета на Сидеров

75

снимка 9

преди 10 години

ВИЖТЕ СНИМКА 9 - СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА СА *** !!! ЗАОБИКОЛИЛИ ВОЖДА СИ БОЛЕН !!! ВИЖТЕ ДОБРЕ!!!

74

макето

преди 10 години

Я и киотек имало вчера бедни ми бедни народе що сте токоз глупависедете си дома и си пийте ракийката що ви требе с политика да се фащате от нея веке и дяволо бега

73

Анонимен

преди 10 години

Няма ли кой да го свитне тоя турски наркоман най-сетне?!

72

Мистър Х

преди 10 години

Волен иска да ДЕЛИГИТИМИРА протеста ад изкара *** прпотестиращите, да излезе, че ще ЗАЩИТАВА и е на път да успее. не ходете пред офиса на Атака, не обръщайте внимание на Волен, просот го игнорирайте и той ще умре от яд, нека протестите продължат МИРНО! Много партии искат сега да има кръв! не се поддавайте!протестирайте мирно пред парламента и МС.

71

Elia

преди 10 години

Тоя що се е скрил под масата ?

70

Анонимен

преди 10 години

Много ми е непприятно присъствието на прф.Станилов /вероятно е прочел поне две книги по-вече от Сидеров/ в кръга на Сидеров и не вижда,че заедно с Местан са в един бостан....

69

Мистър Х

преди 10 години

хора НЕ ВОДЕТЕ малки деца на протестите - виждате каков става, кабмъни способни да убият човек, летят и от двеет страин на барикадат, след провокации. как ще се почувствате ако детето ви бъде УБИТО от някое ПАВЕ по главата! снощи видях много нетрезвени мъже и от двете страни. Второ - не се хващайте нап ровокации - Волен като ви обижда и като мята камъни просто го игнорирайте, не хвърляйте и вие камъни по него, той това иска. не ходете при офиса на Атака. Глупаво е!