147

Анонимен

преди 11 години

Г-жо Ризова и вас искам да ви любя като г-жа Цачева!

146

Анонимен

преди 11 години

Хамериканците са купили бтв. Аз пък се чудех защо Цв. Ризова вее байрака на герберастията. ЗАЩОТО ТАКА КАЗВАТ ОТ ХАМЕРИКА!ХАХАХАХАХАХА!

145

ГЕРБ

преди 11 години

ГЕРБ е по-малкото зло и единствената партия, която може да стабилизира кризата в държавата! Ето Бойко подаде оставка - както пожела народа, червените бабички, псевдо-патриотите и екс-поробителите създадоха едно трагикомично подобие на правителство-със съгласието на народа! Народът е недоволен и исканово управление и какво излиза, народът не знае какво иска....за съжаление не остана качествен материал в тази държава и всичко отива на провал!

144

г-н Тау

преди 11 години

До Септемвримдааа айде да кажем че ние *** ще се оправим някак си ама мъка ми за тия хлапета дето подскачат подкукоросани от мафията ГРОБ...не ги виждам

143

Избори

преди 11 години

Беше ясно, че това правителство няма да проработи! Мина малко повече от месец и държавата е в криза, предсрочните избори са решение на проблема, но нека забранят на българите в чужбина да гласуват, защото те нямат право да определят съдбата на държавата! Стига гласове за ДПС от Турция....Нека се проведат честни и прозрачни избори и всички да гласуват за да не се стига до нови стачки!

142

г-н Тау

преди 11 години

Белое солнце пустыни (Булат Окуджава - Ваше Благородие) ;)

141

чичовото

преди 11 години

Цецка е геройшеф на парламента беше той

140

Анонимен

преди 11 години

Ти искаш ,ама защо от 2009г.Аз съм свидетел на целия преход.Знам както и други от моето поколение с какво разполагаше България,как умишлено се източваха предприятия да фалират,как се разваляха ТКЗС-та и се разграбваха безконтролно,как се създаваха нови финансови институции и се ограбваше допълнително народа/пирамидите/Сега богатите са богати,защото имаха информация какво ще стане предварително,теглиха кредити ,предизвикаха умишлено хиперинфлация и кредите им се стопиха и прочие.НЕКА ОТ 1989Г.

139

Революционер

преди 11 години

"Атака" беше патерица на ГЕРБ, сега стана патерица на БСП и ДПС. Тези четири партии са за ***, но не мислите преди да гласувате и стават такива извратени коалиции между ужким българска социалистическа партия, етническа партия и представяща се за националистическа партия. Това е извращение, все едно майка да забременее от сина си, 12 годишно момче да оплоди 36 годишна жена или мъж на 36 години да оплоди 12 годишно момиченце. Ето това сравнение е точно. "Атака" оплоди ДПС.

138

Анонимен

преди 11 години

От няколко дена оставам с усещането, че подлярите на БСП се опитват да вменяват чувство на вина и срам у хората ако подкрепят и харесват ГЕРБ и лидерите и .Другари, моля ви, не ми трябват 40 или 100 лева, за да мога да мисля и преценявам сама. Аз не съм била никога от вашия електорат и си *** когато ми се пърди. Не чакам сигнал.Другари, въпреки вашите свинщини ,, 1,1 милиона гласоподаватели са избрали ГЕРБ и едва ли ги е срам от това.

137

Анонимен

преди 11 години

въпрос към протестиращите.......НИМА СМЯТАТЕ ,ЧЕ ЩЕ ДОКАРАТЕ Б.Б НА ВЛАСТ НА БЯЛ КОН..СРЕЩУ НЕГО И ПАРТИЯТА МУ Е ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАЛИТРА.......Е ДА--САМО Я.Я Е С НЕГО .НО ЗАЩО ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС..ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ ОЗНАЧАВАТ ПО-ГОЛЯМ ГЛАД И МИЗЕРИЯ..МОЖЕ БИ ВИЕ СТЕ ПАРАЛИИ..МОЖЕ БИ..А ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ КАТО ВАС ЛИ СА....А ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ...ВИЕ ГО ИЗБРАХТЕ...ТОЙ КАКЪВ Е....НЯМА ДА ИМА ОТГОВОР....НИКОГА БОКО ,НИКОГА ФАШИЗЪМ!!!!

136

г-н Тау

преди 11 години

До г-н ТауСъединението прави силата...ама на кой да му дойде на акъла!

135

Анонимен

преди 11 години

Този травестит на снимката, заедно с Яне щели да водят гей парада !Ха честито на ГЕРБ.

134

от трън та на глог

преди 11 години

Не мерси - още 4 години не мога да изкарам с тези доходи. Поне тези ще бъдат по-щедри...

133

г-н Тау

преди 11 години

До Никога повече ГЕРБгербери всъщност няма,както няма нито жълти нито оранжеви на сини квадратчета нито ***-сини всички сме от едната страна на барикадата защото страната в която живеем има нужда от всичките си синове и дъщери...всичко друго е манипулация

132

Революционер

преди 11 години

Кой е по-по-най-ГЕРБ или БСП? Надявам се вече да сте разбрали, че и двете партии не стават и са един дол дренки, само си разменят обвинения (присмял се Хърбел на Щърбел). А атака е етническа партия и може да се конкурира с ДПС и партията на Касим дал за привличане на турски гласове от България и Турция.

131

Анонимен

преди 11 години

Цецке, *** много си грозна ***, плашиш децата, когато те видят казват "това е Баба Яга" !Ами *** на доктор, да те поразрежат, па да те напълнят с имплантанти, силикон, та поне малко да заприличаш на човек.То само кокал да се иска не става, трябва и нещо полезно за България да се свърши а не само да ходиш по гюзмета с най-луксозни самолети, които бедния българин да ти плаща ...

130

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

Ех колко по-добре щеше да е ДПС да е опозиция , а останалите депутатите да подкрепят правителството по свое усмотрение , а не по партиина заръка. Сигурен съм , че половината гербери щяха да подкрепят БСП и нямаше да се стигне до турско изнасилване !!!

129

dragko

преди 11 години

Абе,нагла ***-не ти ли е ясно че и вас не иска народа?Какъв вот,какво недоверие?

128

Анонимен

преди 11 години

Ааа, не! Това, че протестираме, не значи, че пак искаме Цецките!