242

BG

преди 11 години

Пеевски се отказа от ДАНС ?!ОЧАКВАМЕ СЪЩОТО ДА НАПРАВЯТ ТУРСКИТЕ МИНИСТРИ НА ОТБРАНАТА !!! НА ОБРАЗОВАНИЕТО !!! И НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО !!!

241

KOSTAS LINKE

преди 11 години

ВУЛГАРИ---КАЖЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ СИ, ЧЕ ЩЕ ИМАТ СЪДБАТА НА ЧАУШЕСКУ---И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ СЕ СТРЕСНАТ, И НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ВАС !!ВИЕ СТЕ ХОД.

240

Анонимен

преди 11 години

Много малко герберчета на този митинг .Само това ли можа да извади Боко от двумилионна София? Като сложим и хората на Куневица и ДСБ се получава жалка картинка.Да се чуди човек къде са 1милион и сто хиляди избиратели.Май вярно са разпространили 400000 фалшиви бюлетини.Смешници са тези Боко и Цецо!

239

Ъц

преди 11 години

Това е победа на новообразувалото се в БГ Граждаско общество!!! Оттук нататък управляващите ще трябва сериозно да се съобразяват с него, тоест с нас, гражданите на БГ.псЩо се касае до политическото доверие на Олигарски и неговото правитество, и това на БСП и ДПС, и техния дирежьор Кардинала в сянка - Ахмед Доган, то вече е напълно изчерпано.Станишев и Сидеров са политически трупове заедно в компанията на Буда(лата)

238

до 271 FBI

преди 11 години

Брат, ако можех щях да цъкам 10000 + за твоя коментар, но имам право само на един !!!

237

bai_jordan

преди 11 години

Станишев, Местан(Доган),и Сидеров отвориха кутията на Пандора и вече няма връщане назад !

236

Анонимен

преди 11 години

Как се скриха тия мишки от Атака...пълна пародия. Къде е тоя фес Ефенди Сидероглу да коментира? Отново благодарение на Атака, ДПС контролира държавата. Трябва да си извънредно проста кратуна да гласуваш за АтакаТюрк.

235

FBI

преди 11 години

Голем страх бате , такъв страх не е имало дори по Османско , за пореден път се вижда ЗЛОБАТА и ОМРАЗАТА на Българина

234

Накратко казано

преди 11 години

БСП/БКП/-враг номер 1 на България и българите!ГЕРБ-враг номер 2 на България и българите!

233

чукча

преди 11 години

Сидероглу е поискал политическо убежище в Турция.Сега се крие в храсталаците около Лесово и чака да се стъмни за да премине браздата...

232

outsider

преди 11 години

БСП трябва да са готови за провокации в близките дни. ГЕРБ имат голям финансов ресурс, натрупан от контрабанда, и ще го използват за да се опитат чрез инсценировки да се върнат на власт. Елементарно е да платят на стотина човека да блокират Орлов мост в понеделник, за да провокират полицията да се намеси. А на България и е нужно работещо правителство, а не гербаджийски провокации.

231

Ко прайм?

преди 11 години

Каква е алтернативата като махнем БСП?! Мутрокомунягите от ГЕРБ ли? За какво са тези протести, след като махат Пеевски? За да може мутрокомунягите да ни вдигнат данъците и цените? Да няма бизнес, да се крадат еврофондове, да няма майчински и индексация на заплати и пенсии, безобразно да се увеличават цените на ток и парно! Да се закриват болници и училища? Партиите от орлов мост нямат експерти и опит! Кой ще ни управлява!Ако ГЕРБ взме властта се махам от БГ!

230

Шоп

преди 11 години

Пеевски *** цял един народ, а колко ги има като Пеевски значи народа няма шанс.

229

Анонимен

преди 11 години

Тоя Пеевски да си ходи при чалгаджийката и да се маха от парламента !!!

228

Анонимен

преди 11 години

Къде си Волене, МАСТИЙО ДОЛНА СЕЛСКА?

227

мима

преди 11 години

това беше грешка.Трябваше да видим делата и после да се иска оставка.Всички скочиха в заложения капан.

226

Losho

преди 11 години

Tozi ne ot Dans ami napravo ot Parlamenta trqbva da go izritame!No zad vsichko stoi Stanishev i jena mu ! A Oresharaki e samo pionka! Tova pravitelstvo mai s kamani shte go svali naroda!

225

Анонимен

преди 11 години

Орешарски да си заминава и той!

224

Шоп

преди 11 години

КАНАЛ 3 15 ГОДИШНИ НА ПРОТЕСТ, ЛЕЛЕ МАЙКО, ТАКА Е ВСИЧКИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА СИ МИСЛЯТ ЧЕ РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА. ЖАЛКО ЗА ТОВА НЕ ВЪРВИ ДЪРЖАВАТА

223

unA bated

преди 11 години

Тея всичките вътре долни подобия на хора, докато не ги набучим на колци пред НС, няма да спрат да си правят та*ак с народа...