41

Живков

преди 11 години

Комунистите Родината строяха.........Комунисти, Комсомолци, Пионери, Мафиоти, Мутри...

40

акуд

преди 11 години

как ще се бори със самия себе си ве мишок геИски, *** и мечка "умна" , дано баща ти и внук амбряж да има от смесен брак

39

Анонимен

преди 11 години

Наистина по бурната реакция на ГЕРБ може да се съди, че изборът на Пеевски (макар и със известни резерви) все пак е правилен! Та кой друг, ако не довчерашният авер на ЦЦ, може най-добре да насочи разследвашите към страничния бизнес на бившия МВР министър?!?

38

Ники

преди 11 години

*** мръсен!Тоя ли дето нищо честно сам не е направил ще бори корупцията.*** мръсен!

37

Анонимен

преди 11 години

Къде е Сидеров? Кога ще ни правите заплатите по 1000 лв?

36

ъэфхпрлб

преди 11 години

Този Пеевски съм го чувал два пъти да говори, и съм сигурен че е доста под средното на интелигентността .И в този ред на мисли,съм сигурен и че ще е кукла на конци

35

Анонимен

преди 11 години

Съсела е подмолно същество.

34

ka4oka

преди 11 години

zakona za DANS predvijda,4e za predsedatel na agenciqta moje da se nazna4i lice s 10 godini staj v slujbite-a na Peevski otde mu go izvadiha staja ili zakona tuk ne vaji???????

33

55

преди 11 години

Пеевски стои зад скандала с бюлетините от Костинброд ! Сега му се отплащат !

32

Мистър Х

преди 11 години

ГЕРБ иска извънредни избори и нова конституция

31

И

преди 11 години

Е КАК най-корумпирания сред вас ще пребори корупцията. Станишеееев, не осъзнаваш, че ако не промените нещо, зимата на 1997-*** ще се повтори, само че този път го няма Добрев да ви спасява кожите и ще влезем в парламента където твоите предшественици барабар с НСО се бяха напикали от страх за кожите си.

30

шокиран

преди 11 години

БСП се самоуби

29

307

преди 11 години

Всичко е ГНУСНО да, но нека гледаме позитивно, този ход от страна на съветския гражданин Станишев, от страна на БСП, ДПС и АТАКА е меко казано самоубийствен, както и останалите им. Това правителсво няма да издържи, то се е видяло ,че избори ще има мн скоро и се надявам от сърце, че тези партии НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ В ПАРЛАМЕНТА!ВИНАГИ КОГАТО БСП СЕ ВРЪЩА ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕХОДА ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО!

28

Очилат хамстер,

преди 11 години

та този супер експерт беше уволнен лично от теб през 2007г. заради корупция и липса на морал. Сега какво искаш да ни кажеш? Че ние ядем доматите с колците и вече всичко може да мине , а? Да ама не. Ще го почувствате скоро.

27

Анонимен

преди 11 години

А реакцията на народа как ти се струва?

26

Анонимен

преди 11 години

Чудя се какво е БСП в момента- крило на ГЕРБ или трътка.... трътка по-скоро

25

Bastor

преди 11 години

Чшшш серГЕЙчо бъркаш двете думички с "К"-та. Знам че за турските *** българският език е трудно нещо, но "ще пребори КЮФТЕТАТА" и "ще пребори КОРУПЦИЯТА" са различни думички.

24

vd

преди 11 години

"той е бил студент по право в Югозападния университет Неофит Рилски"Делян Пеевски почти не е работил като следовател. Той бе назначен в столичното следствие през 2005 г., въпреки че нямаше необходимия юридически стаж.През 2006 г. той стана заместник-министър на бедствията и авариите в правителството на Тройната коалиция.Пеевски отново стана следовател за една седмица през юли 2009 г. преди да се закълне като народен представител на ДПС в 41-вото Народно събрание.Заедно с майка си Ирена

23

Ужас

преди 11 години

Абе, червен ***, нали самият ти го уволни порад "липса на морал"? Как не Ви е срам бе! Как?

22

пинко

преди 11 години

Смях бе другарю, след още 10г ще се борите да минете 4%, щото сами си морите възрастните избиратели, серж момчето ми ти си едно от най големите недоразумения на "левицата", Цялата *** която сте се събрали на позитано е срам за "лявата идея", вие сте същите срещу които писаха Робърт Оуен, Клод Анри дьо Сен Симон , Карл Маркс, Фридрих Енгелс!