13

До Коко (8)

преди 10 години

Здрасти Коко, видяхме колко масови са масовите ви протести миналата неделя. Събрахте се стотина въшкави въшльовци. Вие не разбрахте ли, че правителството на Орешарски ще изкара 4-5 мандата ? Сега едва започва първият му мандат. Най добре е да се съберете на широките поляни край с. Хераково, там са картофите на доц. Борисов, копайте на воля, до като той храни прасетата със суроватка. Никой не ви бръсне за кюстендилски сини сливи Коко. Тая дето я мислите няма да стане !

12

Фен

преди 10 години

Моля ви хора не отнемайте удоволствието на Бочко да присъства там и да открие съоръжението. На децата на България не бива да им се отказва, когато може да им се даде това което искат. Бъдете великодушни - той не е виновен.

11

Оня

преди 10 години

До otneseniteНе знам какви са герберите, но знам, че остават ето такива съоръжения след себе си, като това на снимката. За сравнение след всяко социалистическо управление, червените *** остават разруха...И само да ти припомня, че точно при тройната коалиция финансирането на моста беше замръзено....

10

БГ

преди 10 години

Да е жив и здрав Бойко! Той вложи много за тези строежи, заслужава да пререже лентата. Хората са жестоки.

9

До пост. № 7

преди 10 години

Не си прав ! По времето на ГЕРБ бяха завършени обекти започнати от предни правителства. Заслуга изцяло на ГЕРБ е само отсечката Сливен-Петолъчката ( 17 км.) по АМ "Тракия". Всичко останало "направено" от ГЕРБ са празни приказки.Точно за този мост Будьо-Тиквата нищо не е направил, освен дето се е търкалял в района и е намигал на селските моми. Не само ти си ***, има и други като теб, които повярваха на Свинаря-полиглот, че уж той правел нещо.Надявам се хората като теб да остават все по малко.

8

otnesenite

преди 10 години

Да бъдеш гербер не е лесно, *** си и пишеш често, а накрая баш герберат те предава

7

koko

преди 10 години

На 16 Юни Неделя от 18:00 ще се проведе масов Национален граждански протест с искане за оставка на кабинета Орешарски и касиране на изборите. Повече информация ще намерите на сайта на протеста ostavkaoresharski и на Facebook събитието на протеста facebook/events/515265125212955/ Моля всеки да разпространи новината за протеста чрез покани, коментари по медии, блогове и т.н. Не очаквайте да чуете за протеста по масовите медии - телевизии и вестници, тъй като повечето са под контрола на депутата от ДПС Делян Пеевски. Силни сме когато сме много и единни!

6

Българин

преди 10 години

Добре, че беше ГЕРБ, че в тази държава да се построят мостове, магистрали, детски градини, зали и какво ли още не....а, не като тези крадливи ***

5

Анонимен

преди 10 години

Брех брех........Изглежда писателя на тази новина си няма представа колко са 1791 метра! Пълна пародия!

4

Гошо...Тъпото

преди 10 години

На откриването на моста да бъдат...само граждани,строители,инженери,специалисти,не...политици;те нямат никакъв принос.

3

Анонимен

преди 10 години

Изпратете хеликоптер за Него,Той трябва да е там и да срезва,да срезва,да срезва лентата по цялата дължина на моста!

2

Чичо

преди 10 години

Боби трябва да отреже лентата, дайте му тази възможност, вчера имаше рожден ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Браво!

преди 10 години

Искам сутрин,като станем по една такава новина да има!Нека се гради в България!