9

Густо, майна!

преди 10 години

Беше риск. Сега вече си е обикновен тарикат, взел едни пари. А баламите му от атака да си кряскат и развяват измислени знамена.

8

Анонимен

преди 10 години

Na 9 juni ot 12 4asa na protestite vsi4ki balgarski grajdani

7

Скрий се някъде, Кар

преди 10 години

Напротив, нужен е много остър ляв завой, за да изпаднат такива "експерти" по пазарна икономика като Каролев, Хърсев, Ангелов и някои други съвременни гробокопачи-капиталисти за България.

6

Ali Baba

преди 10 години

Г-н Волен Сидеров най-голямата издънка на българската политика.Продаде се за жълти стотинки на партията на българската мафия БСП.

5

Вълк Единак

преди 10 години

Каролев ,Каролев ,ти си една политическа *** и *** Американска *** и *** глиган .

4

DA

преди 10 години

'' На 3 февруари Сидеров предизвика суматоха на борда на самолет от София до Франкфурт. Във въздуха той влязъл в конфликт с екипажа хвърлял храна и нарекъл стюардесите расистки и арийки. Затова на земята го чакали полицаи. Те също са били обидени от българския политик. Недопустимо е български държавник да се излага така, злепоставяйки и Българската държава ...''цитат.ААА, САМОЛЕТА ЛИ ИСКАШ ..? НЕ ТИ СЕ ПЪТУВА С ОБИКНОВЕНИТЕ АВИОЛИНИИ ? ТАМ ТИ СЕ КАР

3

Анонимен

преди 10 години

Не му стига да дава акъл на България и политиците, той вече дава и на МВФ, какъв щедър и умен човек.

2

Сидеров премиер!

преди 10 години

Господин Волен Сидеров е не само най добрия български политик, но и истински държавник, който освободи България, от партията на българските мутри - ГЕРБ! Докато Каролев е абсолютен *** и доказан българофоб!

1

!

преди 10 години

ТИ СИ ЛУД ЧОВЕК !