111

Цвета Караянчева

преди 11 години

Арест за криминално проявените типове! Да си чакат в предварителния арест присъдата!В противен случай ще манипулира, заплаща и изнудва свидетелите!

110

bariera_61

преди 11 години

Комуносоциалистите бяха готови на всичко само и само да се върнат на власт и пак да разпределят порциите с ортаците си от ДПС. Нагледахме се на какви ли не сценарии, театрални постановки с пишман атентатора, женени с деца - горд баща на доведеното си дете го показваше в Парламента, но сценария за всенародно недоволство с нарочно завишените сметки за тока би всички останали и доказа, че БСП си остава деструктивна партия, която не спира да пречи на страната ни с безкрайните си активни мероприятия за дестабилизация на държавата и връщане към мафиотския посткомунизъм!

109

bariera_61

преди 11 години

БСП има потенциал да ни управлява и пак да ни вкара в поредната национална катастрофа, както успешно го направи при Луканов и Виденов, а при Станишко нещата бяха на кантар, защото финансовия министър на Тройно крадливата коалиция Орешарски призна пред ТВ, че са оставили хазната на минус 500 млн и реално БГ е пред фалит! Добре че Бойко затегна бурмите на разпадналата се държава и наби обръчите на пробитата каца от която чрез всякакви финансови машинации изтичаха парите на данъкопладците и хората мизерстваха! Всяка събота имаше протести пред Мин. съвет, където пенсионери тропаха с празните тен

108

bariera_61

преди 11 години

БСП заложи само на компромати в предизборната си борба! Тя вече няма потенциал даже да направи една свестна предизборна кампания, камо ли да управлява, защото само с опашати лъжи няма как да напълниш хазната и да плащаш пенсии и заплати на хората! А ЕС един път вече им би шута, като им спря еврофондовете, но сега пак ще ги ритнат изотзадзе за втори път, защото няма начин да не откраднат пак някой евромилион тъй като комунист ако не краде той загива, защото е неспособен да работи честно и почтено!

107

bariera_61

преди 11 години

Крадливи комуносоциалисти бяха готови на всичко само и само да се върнат на власт и пак да разпределят порциите с ортаците си от ДПС. Нагледахме се на какви ли не сценарии, театрални постановки с пишман атентатора, женени с деца - горд бащ на доведено дете го показваше в Парламента, но сценария за всенародно недоволство с нарочно завишените сметки за тока би всички останали и доказа, че БСП си остава деструктивна партия, която не спира да пречи на страната ни с безкрайните си активни мероприятия за дестабилизация на държавата и връщане към мафиотския посткомунизъм!

106

Весел

преди 11 години

Е ми то гладен народ, като не може с хляб - със зрелища ще го гощават. Както се видя - нито пенсии, нито заплати ще вдигат. Работни места - на кукуво лято, а на края на мандата ще си умрем с надеждите. Що да се коментира бълната безпомощност на новите стари управляващи, като е по-добре да се дъвче някой и да му се прехвърлят всички грехове на цялата върхушка за 23 години...

105

мишо

преди 11 години

ЦЦ да не ходи да търси подкрепа в чужбина, нищо няма да му помогне след като го предадоха неговите хора. Да си поема отговорноста и да си понесе наказанието ако има такова официално.

104

Ти си ела, пък ще видим.

103

мдаа

преди 11 години

ГЕРБ не е опозиционна партия. Това са група лица, регистрирани по Закона за партиите, с ясни бизнес и лобистки интереси. Те ще обслужат създателите си и след лицата ще бъдат прехвърлени в други формати - тези, които са в обращение или ще трябва да се пренасочат. Мисля, че във времето партията ще се разпадне, тъй като не могат да формулират идея или кауза, която да ги обедини. Дотук предназначението на ГЕРБ бе да даде на ЕНП едни депутати. Догодина на изборите за Европейски парламент каквото изкарат изкарат. Оттам нататък смятам, че ситуацията върви към разпад.

102

Анонимен

преди 11 години

Ей ,тва българите - все сеирджии и мародери. Само гледат да се приколи някой и да скачат около казана му... Толкова мноо застъпници за правилата не бях вярвал, че има - ся отде са появиха, `гато на умряло куче нож да извадят...

101

Възмутен

преди 11 години

Не знам кога ще спрат тези безумни, безпочвени и злостни простотии срещу Цветанов. Не съм гласувал и не адвокатствам на бившия министър. Но не съм толкова умопомрачен, колкото всички медии и глашатаи на БСП, ДПС и атака, които са си поставили за цел елиминирането на човека, дръзнал да пипне надълбоко в мафиотските им структури и вероятно дълбоко да засегне интересите им.

100

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е заплаха за гражданския мир и трябва да бъде арестуван.

99

Анонимен

преди 11 години

Ако това тъпо парче Бойко го беше изхвърлил от партията и властта ,то можеше ГЕРБ да са още на власт !!! Цецо е човека виновен за провала на ГЕРБ ,и той ще е този който ще повлече със себе си не само Бойко !!! ПП ГЕРБ ще се разпадне до Септември ,когато калинките започнат да си търсят място под слънцето ,а плачкото Борисов ще се покрие !! Цецко го чакат тежки разпити ,и големи плащания по веригата на правосъдието !!!

98

Дръндер

преди 11 години

То нямаше логика и МВР министър да стане физкултурник но стана нали? Значи има логика и физкултурника да си плати за грешките!

97

еееххх

преди 11 години

га йеди кофтетата не рива,сега риве...

96

Анонимен

преди 11 години

Тоя клоун още на какъв се прави?

95

Анонимен

преди 11 години

ИМА,ИМА!!!!!В ПАНДИЗА ТИ Е МЯСТОТО!

94

нямащ_думи

преди 11 години

Моля ви внимателно прочетете за какво искат да го съдят "В искането за разрешение срещу народния представител Цветан Цветанов да започне наказателно преследване е посочено конкретното обвинение. То е за т. нар. допустителство по служба - бездействие, в резултат на което е допуснал негови подчинени да извършат престъпление", съобщи Цацаров. Т.е. за несправяне с работата. (а всъщност той развали рахатлъка на БСП и ДПС и затова е всичко)Ако това наистина е престъпление защо не съдиха Румен Петков, той направо беше сменен за несправяне с работата (не че комунистите дадоха някакво обяснение защ

93

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ЛОГИКА ДА СИ ВСЕ ОЩЕ НА СВОБОДА МРЪСЕН ИЗ*ОДE ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ НА ТЕБ И ОЛИ*ОФРЕНА ОТ БАНКЯ КАКТО И ТЛЪСТИЯ *** ФИДОСКА

92

Анонимен

преди 11 години

Цветанов на колене.Има обосновани предположения,че си престъпник.Няма смисъл да хленчиш пред европейски представители близки до твоята партия и да търсиш съдействие и милостиня.Та ти само за набеждаването на лекарите трябва да си в затвора.Ами за гаврата с бившия министър на отбраната.