77

GEro

преди 11 години

До КОШМАРАЗначи за Вас, млади и спокойни хора, които бяха на протестите са "***", а онези с маските, дрогираните и добре почерпените от предишните протести са "борци против диктатурата на Бойко Борисов". Значи тези които мирно изразяват своето недоволство са "***",а онези които замеряха полицията с камъни са "готини пичове"? И Вие явно сте от тези, които въпреки последните няколко дни поддържате "патриота" боленоглу. Жал ми е за Вас, както ми е жал за Вашият "патриот".

76

Анонимен

преди 11 години

Янке, кажи си за видео записите, с които де държат чак до простата! Кажи още и колко пари наляха в уродливата ти партия от ГЕРБ! И кажи и сега каква е тарифата! Не че Волен е много стока, ама ти просто разби нагломера и свиркомера!

75

Патриот777

преди 11 години

Скоро всички ние Българите ще празнуваме!!!!Трябва да дадем повод на гордост на нашите деца, защото тяхното добро бъдеще зависи именно от нас.Вън всички предатели от България.До КОШМАРА трябва да накараме тези продажници да си платят скъпо изгубените години,остави странджата не ти е на нивото,сигурно вече спи блажено при Яне!!!

74

Анонимен

преди 11 години

вече съм обеден че между янев и сидеров има любов

73

Патриот777

преди 11 години

Сотиров,Кошмара я седнете на маса пийте по една ракия със овчарска салата и престанете със спора,на никой не ще помогнете,въпроса е да не се подлагаме на тези *** депутатите,Яне май го хвана яд че друг взе хонорара от ДПС и вирна нос.На умряло куче нож вади.Ех народе не разбрахте ли че всички са продажници Юдейски и никой не го е-е за вас.Скоро трябва да покажем нашето лице и да изхвълим *** на мястото му!Бог да пази България!!!

72

Анонимен

преди 11 години

К'во пиПа РЗС?

71

До КОШМАРА

преди 11 години

Приятелю, добре си подредил тук и този герберунгел с име Сотиров който без съмнение е бившия Странджа и само как го прогони на мига страхливеца му със страхливец..Но не се съмнявам че вече и на него му имаш личните данни нали?

70

Анонимен

преди 11 години

Към сините избиратели! ГЕРБ не са дясна партия, не се лъжете, герберите унищожиха съвсем синята идея!

69

Анонимен

преди 11 години

Дтиров ГЕРБЕР! Повече какво да му кажеш. :)

68

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До КОШМАРАПредполагам, че в психиатричните клиники не се допускат телефони и странджата няма как да ти се обади...

67

Анонимен

преди 11 години

Те ДПС и БСП сами се самоизбраха.На тия избори масата народ не са гласували за тях.4,5 милиона негласували.Ако приемем ,че 1,6 милиона са на възраст до 18 години,то от 7 милиона излиза ,че са гласували 900000.Нагласена работа от вред.И това ми било демокрация.Хората не гласуват,защото няма за кого,но това не означава ,че доказали се в разграбването на страната,пак да са на власт.ДПС и БСП ги знаем.Топлата връзка е от общите им фирми.

66

Анонимен

преди 11 години

Яне се интересува от цената. понеже прави маркетинг и гледа къде да се присламчи и да си повиши цената.Яне ти си отсвирен отвсякъде. Говори се че останалите бюлетини в Костинброд били за теб... но от "икономии", т.е. присвояване на партийни пари не си платил и взел. За това и загуби изборите, т.е. не можа да си купиш до край гласове.

65

Тея пък... някой пита ли ги тях колко им е хонорара от ГЕРБ

64

Анонимен

преди 11 години

Мислите се за много хитри и на вас ще ви дойде реда

63

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Зигмунд ФройдпсихиАтър!

62

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Сотировстранджа, когато някой няма доводи и разум, той вади юмручета и се "разбира по мъжки".Аз това не мога да го направя, най-малкото поради обоснованите ми съмнения, че ти не си мъж...Аре, със здраве и внимавай да не те хване сестрата, че пак си излязъл от стаята и ръсиш простотии от компа на лекуващия психиятър!

61

do КОШМАРА

преди 11 години

Странно защо сега, когато твоите хора са на власт ...вместо да си доволен, пак мразиш, пак заплашваш ... Трябва да се лекуваш, приятелю.

60

преди 11 години

хахаха РЗС

59

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До СотировНе мога да то го дам, на изплащане е...

58

Млад ямболия

преди 11 години

Янке, от години се пробваш да купиш гласовете на мой приятели като им предлагаш по 30лв. Личен свидетел съм бил как РЗС се пробваше да купува гласовете на младите хора в Ямбол. Като видя че няма да мине номера Янка започна да купува *** гласове. Бях член на секционна избирателна комисия близо до *** махала в Ямбол и лично видях как при нас РЗС имаше 96 гласа 100% ***. Само за справка - ДПС имаше 79. С ръка на сърцето си го казвам това. :)