18

Анонимен

преди 11 години

Видяха че Борисов ( приятелят на Ердоган ) се махна след протестите !Да видим Ердоган ще си подаде ли оставката доброволно ? Или някой от запада ще му помогне ...

17

БЕКТАШ

преди 11 години

Няма никакви паркове и градинки. Има един мустакат аятолах дето прави някакъв ,,,възродителен процес,, състоящ се от въвеждане на ширят .Младите хора са си със европеиско мислене и тия каузи на хамстера Деветооглу за някакви Османски империи ,бои и сеч наред са и твърде далечни .Виждат една еднолична влас която със полицеищина и сълзотворен газ смачкване от бои и репресии над собственият си народ иска да прокарва някакви лични виждания .Не са съгластни разбира се и това е само началото .

16

До куклата Отвън

преди 11 години

Аз печеля по 580 001 канадски долара годишно без бонусите и плюя на всяка кукла отвън, дръзнала да се мисли за човек, получавайки 580 000 на месец! Мечтите са хубаво нещо, когато се споделят, мечтай си че си човек.

15

Венелин

преди 11 години

до 13-тиТурците си пият, освен ислямистите, ама те са пък на амфети...

14

varg

преди 11 години

До .I.Купи ми билет и ще направя десетки страхотни репортажи от Северна Корея маи ти е любима тази страна щом за нея говориш все.Аз нито веднъж не съм я споменавал в мои статии.

13

Анонимен

преди 11 години

Да ви имам проблема. Ние с нашите си проблеми не можем да се оправим та Турция. Там са икономика във възход, нарастващо население , а при нас обратно. И срещу тях да тичама не можем да ги стигнем. Иначе самочувствие колкото искаме. Тъжна работа.

12

Анонимен

преди 11 години

До Отвън.Абе маймун ,ти пи ли си хапчетата?????

11

жорката

преди 11 години

Турците не пият!

10

До 7 Отвън

преди 11 години

и го казваш това , защото ......... ????

9

недоумение

преди 11 години

само едно не мога да разбера , защо нашите *** се мислят ,ч е са турци ??? Ами нищо общо нямат

8

rebel

преди 11 години

еми ако се опитат да опостошат борисовата градина и ние ще направим същото сигурен сам а колкото до таксим това е агресивно етнически ход мисля аз радвам се че турското общество е на много по друго ниво на мислене от политическата им хунта

7

Анонимен

преди 11 години

*** в акция ! Хвърлете им малко пясък да мирясат.

6

.I.

преди 11 години

До varg: ти още ли не си емигрирал в северна Корея, комунист мизерен? Ердоган може да е авторитарен, но направи Турция на богатата страна на Балканите.

5

varg

преди 11 години

Ердоган ще всърши като Борисов.

4

Антон Николов

преди 11 години

Хайде, утре и в България ще има протест, очакваме и Гърците да се включат, да разтресем Балканския полуостров!!!

3

Хелън

преди 11 години

Солидарност с цивилизованите хора в Турция!

2

евала от Българин

преди 11 години

Много уважавам Турските граждани.Когато ми се е налагало по пътищата много са ми помагали и във Франция и във Турция.Това са весели,позитивни и искрени хора които помагат винаги дори и с риск да ги глобат за закъснението но политиците и политиката им са лоши.Браво имат и развито гражданско общество за един парк и едни дървета какво правят а ние спим макар и да изсякоха целия балкан.

1

Аз

преди 11 години

Крайно време е да махнат ердоганчо. Тоя *** само пречи. Долу турция!!!