23

ot USA

преди 11 години

tia posrankovzi 5 leva niamat da zakurpiat bjudjeta ,shte stroiat atomna zentrala,bojke,bojke,bojke......hak da vi e prosti ganiovzi kato ne glasuvahte!

22

Одисей 1

преди 11 години

Уважаеми Г-да БЕЛЕНЕ е един крупен корпоративен проект и държавата работа там няма , зад него стои възможно най-едрия Капитал , с ядрени централи ЕТ-та не се занимават , много ми е чудно къде БСП с тяхната социална полтика се вписват в този проект , разберете веднъж за винаги ядрената енергетика е БИЗНЕС и то едър , тя не СОЦИАЛНО МЕРОПРИЯТИЕ .

21

Мислещ

преди 11 години

Къде са форумните мишоци на БСП, ДПС, Пеевски и Сидер Ага?Белене е НАЙ-малоумния ама НАй-Най идиотския проект. Но са обещали на партията майка в русия!

20

РУСКИТЕ МАРОДЕРИ

преди 11 години

*** КАК ТАКА ДА СЕ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ БЕЛЕНЕ Е ИЗГОДЕН ИКОНОМИЧЕСКИ , АМИ ЗАЩО ТОГАВА СТЕ СКЛЮЧИЛИ ПРИ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА серГЕЙ ДОГОВОР С Р , ПО КОЙТО СЕГА ТЕ НИ СЪДЯТ ЗА 3 МИЛИАРДА ЕВРО , СЛЕД КАТО НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ ДАЛИ Е ИЗГОДЕН ??? КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА РАЗСЛЕДВА ТАЗИ ЧУДОВИЩНА ДАЛАВЕРА НА серГЕЙ И БСП ???

19

эллл бэнди

преди 11 години

Всичко ще бъде изпълнено от предизборната програма,но не сега а в светлото бъдеще.Та комунестите изпълняват така всичките си обещания в последните 60г.Само Волен започна от първия ден да изпълнява предизборния план Сидеров обещан на Турция .

18

Анонимен

преди 11 години

Ще повторя ревфрена на бсп другарите,народа атоми и уран не яде.

17

мдааа

преди 11 години

Едно по едно обещанията на партията майка започнаха да стават мит.Сега разбрахте ли,че който и да управлява,тази проста държава потъва.

16

анонимен

преди 11 години

господин стойнев вземете асен василев в екипа си

15

BG тъпак

преди 11 години

Чакайте бе хора ,ами ние червените абдали нали за това гласувахме за вас,а сега к'во стана тя?Няма да се строи АЕЦ.

14

Анонимен

преди 11 години

предизборната програма на бЕсЕпЕ-то влючва аец белеНЕ???защо ли червенотиквеничетата не си спазват обещанията???

13

Рестарт

преди 11 години

Аз пък искам рестарт на политическата система.Оставка на тия наглеци безпардонни и национални предатели, които по-далече от съдържанието на тоалетната си чиния не виждат!

12

Анонимен

преди 11 години

САМО В Бг !24г.,ВСИЧКО СЕ ПРАВИ,........ ВСЕ НА ---ИНАТ !Затова сме и на това дередже !

11

Анонимен

преди 11 години

Спокойно другари, ще имате АЕЦ. Като не щете асвалт яжте жици.

10

Боцман

преди 11 години

И защо трябва да има политическо решение на един чисто икономически проблем.Имаме огромен дефицит на пари, имаме огромен излишък на еленергия, нооо трябва политически да решим фалита и загробването на държавата за сметка на Р.Овч. и компания.

9

Пламен

преди 11 години

Къв АЕЦ, кви 5 лева. Отиваме към национална катастрофа.

8

преди 11 години

и кво, бат` ви Боко се разбра с руснаците да ни осъдят за милиарди, а може и да гушне една част от кинтите

7

До 2

преди 11 години

Прав си, само че не други, а Русия и Турция ще решават. Гей, Бей и Злодей вече застрашават националната ни сигурност. Троянаски кон знаете какво е...

6

777

преди 11 години

До ddddТа те затова така драпаха за властта. Ще се преструват няколко години,че строят АЕЦ и ще измъкнат още няколко милиарда на наш гръб, а бунаците които ги избраха ще викат УРА на празен тумбак.

5

до №4

преди 11 години

При положение, че биха ни осъдили за 2.4 милиарда лв. срещу което ще получим едно голямо нищо, ако могат да го завършат 1-ния блок за същите пари, хубаво. Поне ще има нещо насреща срещу парите ни.

4

optimist

преди 11 години

В неделя ви измитаме червени отпадъци! Така че Белене няма да го бъде нито близките дни, нито близките години. Оставка!