242

Анонимен

преди 11 години

И аз щях да му кажа същото на Московски!

241

гей бей злодей

преди 11 години

Болен бил много страхлив бе!! Московски като му каза да излязат онзи бесния се окъка от страх и си подви опашката!!Смо от лаф го докарава фурнаджиисакаат лопата Болен!!

240

БАГАИН

преди 11 години

До 269 Не ми говори глупости . Аз не съм фен на ''комиците'', на самобичуването и на ''кръчмарските бъзици на гол ***'' . Не ми е нито смешно , нито се подавам на манипулациите на васални пионки(ГЕРБ0 , сложили на власт етнически турчин за министър на културата на България. Волен Сидеров не даде гласът си за БСП или ДПС , а за да може да се стигне до избор на кабинет и България да не остане без управление като номадска ***. От тук нататък именно АТАКА ще бъде балансът и контролът за васалните *** от ГЕРБ ,БСП И ДПС в парламента.

239

Анонимен

преди 11 години

До БАГАИНТОЙ СИДЕР ЕФЕНДИ СА ПРАИ САМО НА ЛУД! ИНАЧЕ ПАРИЧКИТЕ ОТ БСП - ТО И ДЕ *** СЕ - ТО СИ ГИ ПРИБИРА И КЪТА СЪВСЕМ, КАТО НОРМАЛЕН! ДАЖЕ НА ШОПОВ НЕ Е КАЗАЛ ТОЧНАТА СУМА....

238

БАГАИН

преди 11 години

До МислещТова, че твоите приоритети в живота е да пиеш , ядеш и да се е*еш като животно и това да запълва изцяло духовните ти нужди , не означава , че аз съм луд , а че ти си ограничен и че Ф-то на мозъчната ти кухина е колкото това на орех .

237

БАГАИН

преди 11 години

До Мислещ''СВЕСТНИТЕ У НАС СМЯТАТ ЗА ЛУДИ'' - Христо Ботев

236

Мислещ

преди 11 години

Багаин, разбирам, че няма пари в лудниците, ама да ви пуснат всички....Сидер Ага клати фес и коро ще е член на ПЕС!

235

marsian

преди 11 години

Как така ,да се разберем като мъже.Че той Сидерофффф не е мъж .

234

БАГАИН

преди 11 години

Най -добрият роб е този , който си мисли , че е свободен!

233

БАГАИН

преди 11 години

Нека ви обесня как стоят нещата в света и къде сме ние: САЩ(управляван от английски родов елит) има 700 военни бази с ~ 15 000 000 армия в тях в 130 държави в света. Тези 130 ''независими държави'' са окупирани от англосаксонска имперска армия(бази на ''НАТО'') и немогат да се нарекът свободни. Елитът на тези нации е унищожени заменен с елит васален на САЩ. С едно щракване на пръсти от страна на САЩ и всички тези 130 ''независими нации'' осигуряват с вота си мнозинство на САЩ в ООН и озаконяват престъпленията на англосаксонските империалисти в света. Най -добрият роб е този , който си мисли

232

БАГАИН

преди 11 години

До NIKO11111Всички тези народи , които днес използват българската азбука - кирилица , са цивилизовани и културно асимилирани от Българска та империя в миналото . Кто западът е цивилизован и културно асимилиран , от вече изчезналите латинци . Те(латинците) не издържаха теста на времето . Те изчезнаха , но ние все още сме тук и когато съвременното национално пробуждане , което вече в ход завърши напълно , то ние отново ще заемем полагащото ни се по право и заслуги място в света . Ние заедно с гърците и латинците стоим в ядрото на европейската цивилизация .

231

strephen

преди 11 години

До гад *** komentar 257 ВЛИЗА В ДПС ВОЛЕН, ТРЪГВА СИ ДОВОЛЕН! ОБАЧЕ СИ ОСТАВА БОЛЕН!!!!!

230

Йосиф Висарионович

преди 11 години

Мы его породили, мы ему по морде чайником дадим!

229

strephen

преди 11 години

ТАКТИКАТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА И МЪЛЧАЛИВО ОДОБРЕНА ОТ БСП И ДПС! НОВОТО Е, ЧЕ ИМАТ ПАРТНЬОР АТАКА, КОЙТО НИКОЙ НЕ ИСКА, НО Е ДОБРЕ ДОШЪЛ, З ДА ИМ СВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА! ЦЕЛТА Е БОЛЕНЧО ДА ВТРЕЩИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ, КОИТО НЕ ОЧАКВАТ ДА СА ПОПАДНАЛИ В ЗВЕРИЛНИК! А ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, СРЕЩАЙКИ ЕДИН *** И ПАРАНОИДЕН УМРЯЛ СПЕРМАТОЗОИД КАТО БОЛЕНЧО ЩЕ СЕ СВИЕ! САМО БОЛЕНЧО ДА СЕ МОЛИ ДА НЕ МУ ИЗБИЯТ НА НЯКОЙ БУШОНИТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ЗДРАВО СЪС СВОИТЕ 70 КИЛА С МОКРИ ДРЕХИ!

228

NIKO11111

преди 11 години

До 250 БагаинПринципно си прав, но ние българите нямаме голямо генетично сходство, с чехи, руснаци, поляци например условно наречените славянски народи, които са възприели българската култура и просвещение.Има тънка, но съществена разлика на заблудата, която трябва ясно да се определи в съзнанието на българина.

227

Апостол Апостолов

преди 11 години

За всичко това е виновен Костов!

226

Доган-кръстител

преди 11 години

И във Варна всички атакисти псуват като...обидени.

225

БАГАИН

преди 11 години

*словени

224

БАГАИН

преди 11 години

До NIKO11111Ние сме славяни , или по -точно - словения и това е лингвистичен термин , а не расов . Пртоизлиза от българската дума - Слово - народ със своя собствена азбука , писмен език . Ние сме наследници на създателите на една от трите европейски азбуки - кирилицата , създадена и разпространена от централна Европа до Китай , чрез културно налагане и културен империализъм от силната българска Патриаршия , през Първата и Втората Българска Империя. Днес ние сме роби борещи се за хляб , но в миналото сме водили класова борба със латинците ,за културно налагане и доминация в Европа и отвъд

223

123

преди 11 години

Рядко си позволявам такива квалификации, но поведението и на двамата може да се определи като "първична порстащина" и "мачовски комплекс". Изумително, че се е случило, но по изумителното е, че има такъв широк обществен отзвук!