19

обeктивен

преди 11 години

Идолите на Калинчо со Боко Тиквата и Цвинокио. По-добре да се маха, да не го вкарат в затвора и него. И той е отговорен за миризмата от към МВР.

18

Анонимен

преди 11 години

Малко уважение към човека и към полицейската институция! Тези хора всеки ден си залагат живота на риск за да можете да спите спокойно. Какво е това махленско поведение от някои? Той преди да е бил комисар човека също е бил кадрови полицай, а и като е бил по времето на дадено управление някой дай да го заклеймим като ***. Жалко, че съотношението на простите хора се забелязва как драстично скочи в нашата мила родина последно време..

17

Петя Първанова

преди 11 години

За МВР... 8. Шампоан за нормална коса в опаковка от 1000 мл (количество 72 л); 9. Балсам за измиване на нормална коса в опаковка от 1000 мл (количество 36 л); 11. Лак за коса, опаковка 750 мл (24 броя); 12. Пудра за врат, опаковка от 200 гр. (24 броя)..........Харчовете на служебното правителствоchara.blog.bg/politika/2013/05/29/harchovete-na-slujebnoto-pravitelstvo.1114952

16

достойнство

преди 11 години

До всички които гласуваха за БСП и ДПС - ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ЩАСЛИВИ ХОРА! ЗАЩОТО В *** ВИ ТИКВИ, НЯМА И ГРАМ МОЗЪК, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ!Държава на щастливите прасета.....

15

Анонимен

преди 11 години

Калинка в мъжки род- Калин :)

14

CHOVEK

преди 11 години

OLE, OLE, OLE... MAI MNOGO POLIZAI SA BILI NAGAZILI LUKA I TO OT NAI-VISOKO NIVO. GOLIAM SRAM CHTE PADNE SRED TIAH I OPLIUVANE. MNOGO SA GRESHMI. MAI TE SA BILI NAISTINA NAI-GOLEMITE PRESTAPNICI V STRANATA.

13

penuga

преди 11 години

...и на премиера...ХАХАХАХАХАХА

12

Анонимен

преди 11 години

Извинете за въпроса, но комисар Калин Георгиев какъв беше точно в последните 4 години, че не мога да рАзбера защо толкова народ е потънал в скръб? Спомням си го само как шушнеше на заложничките в Сливен да благодарят, да благодарят, да благодарят на премиера..."За честта на българия" и дрън-дрън....Конкретно той служИ само на Борисов еднолично, все едно МВР-то беше лично негово.

11

ПЕС

преди 11 години

Браво, другари!! Слагайте минуси, да изметем герберастите, които ни пречат, дори и да не са герберасти!!!

10

Пенчо П.

преди 11 години

Лично аз не разбрах този какво вършеше в меверето.

9

чукча

преди 11 години

Като чета коментарите като че ли идва края на света защото видиш ли- Калинчо напускал системата на МВР...Онова хубаво спретнато мундирче окичено със шарени дрънкулки какво ще го прави сега?

8

Полицай

преди 11 години

Най- после се махна този некадърен ***! Срам за професията!

7

ss

преди 11 години

велик капацитет. Титан на мисълта. един брилянтен полицай, свел престъпността до минимум. Прекрасна работа по атентата сарафово, ако не беше той , току виж взривили автобус. много сте зле всичките тука хахах

6

Анонимен

преди 11 години

Същото бих казал и аз на лекарите,сестрите и шофьорите от "Спешна помощ".Прибирайте се невредими при любимите хора!Докато разни освирепели ***,дрогирана,пияна,агресивна и нагла *** не са ви осакатили,пребили или изнасилили на работното ви място,докато вие им оказвате спешна помощ!

5

SS

преди 11 години

Бъди здрав и на добър час!

4

Анонимен

преди 11 години

Дано го оставят на мира човека да си гледа семейството. Още един кадърен човек който си е дал здравето за тази държава си отива. Сега на негово място ще дойде някой руско-турски васал да се погрижи за интересиите на партията майка.

3

Жалко..

преди 11 години

Един от малкото кадърни хора в държавата си тръгва...жалко.

2

Политолог

преди 11 години

Браво на Георгиев. Принципен мъж, който не скача в локвите. Незаменими хора няма, но има трудно заменими!!!

1

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Жалко, един качествен професионалист, а не калинка. И така БСП сега има всичката власт, честито братя българия, you did it again