128

ГРОЗНА РАБОТА

преди 11 години

СХЕМАТА според мен е следната: Волен дава мандат на правителството; после чака да му дойде времето (и се разбере със Сергейчо) при вот на недоверие, покрепя ГЕРБ и правителството пада. И всичко това "опаковано" като национална отговорна политика и подкрепено с достатъчно цирк и грозни ексцесии.Мисля така понеже:- Атака винаги до сега е била в парламента, но никога във властта- Атака първо подкрепя, после минава в опозицияИ номера минава.Това се нарича ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ и БИСНЕС!!!

127

Галя

преди 11 години

Националистите ли.....*** где са тези люде.Аз такива в парламента не съзирам.

126

viktor.stoichev

преди 11 години

Тоя волен много злобна душичка завалията.Здраво е заровил носле в белото и го боли фара за целият му *** електорат.

125

:)

преди 11 години

Като гласоподавател за В.С. смятам, че имам право на извинение от В.С. Извинение за 360 градусовото обръщане в поведението. От спокоен почти комунист се превърна в анадолски фашист. Извинете ни се, Извинете ни се г-н С., Извинете ни се бе ...................Не искам да се заяждам, но ако се завъртиш на 360 градуса си оставаш на същото място...:))))

124

Анонимен

преди 11 години

До IVIMnoGO si zle ,kakto vsi4ki tapi podlogi na GERB .podlogi kakvo napraviha GERB ZA BALGARSKITE MAIKI 4 GOD NQKOI SHTE KAJE LI ???KAKVO NAPRAVIHA ZA HORATA KATO CQLO ?????MAGISTRALI KOITO VE4E SE NAPUKAHA OT EDNA ZIMA .Siderov e parviq politik koito ot trubunata na narodnoto sabranie kazva neshtata kakto trqbVA a ne s laji .i IVI LI SI? KAKVA *** SI NETE ZNAM NO SIDEROV NITO E DOLEN NITO BOLEN PROSTI GERBERSKI PODLOGI .

123

IVI

преди 11 години

Нямам думи ! Няма ли кой да го спре този психично болен човек ? Това минава всякакви граници.Ако си мисли че така ще заличи направеното от него вчера ,значи мисли народа за много т....ХОРА ще търпим ли всичко това ? Този човек ни излага пред цял свят, ако е болен да ходи да се лекува,ако не - няма място в НС , да решава съдбата ни. DOLEN ли е BOLEN ли е ..........

122

ioannidis

преди 11 години

Малиии... Сега блеснаха всичките до един....

121

Анонимен

преди 11 години

До божел 136 Църквите ги строи Валери Симеонов благодарение на него сега в Бургас няма джамия колко искаха да правят..... А този ибрик Сидероф кво е направил?

120

Анонимен

преди 11 години

Ха Янето си е клоун....... Волен - политическа *** от вчера и националаен предател ибрекчия нов поп Кръстю и двамата бачкат за пари доходен занят кво да правиш!

119

божел

преди 11 години

Воленчо,вместо да изливаш глупости ,виж как в община Гърмен по заповед на башев ,сриват с багер християнски църкви. Само за това ,че не са гласували за него. Къде си да ги защитиш сега. или ще му помогнеш на мястото да се построи джамия, а християние да приемат исляма? Срам и позор още от първия ден. Къде сте ?

118

Анонимен

преди 11 години

Какво му е грозното? Хората са казали самата истина!

117

Калина

преди 11 години

Този Сидеров няма ли да спре да се излага?! Много е жалък!!!

116

Тошо

преди 11 години

Не зная защо интелигентни хора реагират на дивотиите на Янка момата.Този уж печен парламентарист не знае ли,че присъстввието на трима представители на ДПС в трите софийски избирателни района не е субективно решение на някой, а е резулттат от математическата формула за разпределение на мандатите съобразно методиката ,приета от парламента.А този закон и тази методика бяха приети от мнозинството на ГЕРБ.Така че ГЕРБ са главните виновници днес в София да има трима депутати от ДПС. Разбираш ли, Янке!

115

bvb

преди 11 години

Сидеров да обясни защо даде властта на тази партия ДПС за която от години КРЕЩИ че е противоконституционна и срещу която уж се бори. Защо позволи на турците отново да влязат в управлението на държавата. Това ако не е ПРЕДАТЕЛСТВО не знам кое е.

114

Анонимен

преди 11 години

Сидерож,*** проста ти си за психиатър

113

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да си говорим файда няма,просто от нас зависи ще допуснем ли тези пак да си правят експерименти с хората.Аз мисля че е крайно време да се вземем в ръце и да им покажемче няма да им търпим простотиите.Аз искам да живея в човешки.А ВИЕ???????????

112

Анонимен

преди 11 години

ПП "Юруш" да държи здраво възелина, че още могат да го поемат!!!

111

p0pUp

преди 11 години

искам да я видя тая турска *** какви ше ги говори на втори юни...интересно ми е дали ше посмее да се появи някъде на обществено място и да продължи да скверни името на един от най-великите българи...

110

сиси

преди 11 години

Както и да обидим Сидеров все ще е малко........ освен БОЙ за НАЗИДАНИЕ! Сега заради него ще ни натресат турски език в училищата.Жалкото е, че и сега нашата мила родина се управлява от РУСОФИЛИ и ТУРКОФИЛИ и за съжаление от нито 1 БЪЛГАРОФИЛ.....

109

Анонимен

преди 11 години

сидеров от малък си е хитрец интересуващ се само от материалното,той е добър и като манипулатор,а балъци винаги се намират