11

Пепи

преди 11 години

Прав е Орешарски, че трябва да се свърши спешната работа, а реорганизацията на администрацията може и да почака! Служебното правителство абсолютно нищо не свърши по същество и дори не се опита да реши проблемите на обикновените хора с непосилно високи сметки...

10

VB

преди 11 години

"Орешарски изрази увереност в качествата на Тихолов"Какво доверие какви 5 лв?

9

Анонимен

преди 11 години

Орешарски ке отиквуни от раз. Вечер едно, сутрин друго, а утре може би ....трето! Така е,когато един човес става слуга на разнолика и многоцветна олигархия и партокрация!

8

Анонимен

преди 11 години

Олигарски

7

Rumen

преди 11 години

Номинираната за министър на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева, предизборно изказване:"Аз като професор по езика искам да кажа, че ще работя за политиката на Движението за права и свободи, така че вашите деца, когато ходят на училище в чантата си заедно с учебника по български език да носят и учебника по майчин език. В училището те трябва да учат и майчиния си език, защото това е езикът, с който се раждаме всички по волята на Създателя"Честито на партия Юруш и на всичките им аркадашлъ во главе с Атамана им Сидероглу Ефенди!

6

Анонимен

преди 11 години

орешарски, орешарски... и ти си един измислен кестен като другите. Търсиш някой да продължите с далаверите, ама те всички оцапани, бре...

5

обeктивен

преди 11 години

Да не сме жаби, та да се развиваме в зелена насока?

4

IDEA

преди 11 години

Трябваше направо да предложи арх. Георгий Станишев (познайте чий братушка е), за да лъсне Созопол-гейта му.

3

Партията майка

преди 11 години

Браво Орепшарски голям професионалист. Веднага чу общественото мнение и взе мерки навреме. Май новото правителство наистина иска да свърши нещо.----------------------------------------------------------------------------Така сега сериозно тези *** ме изумяват. Другарите бягат от думата коалиция като дявол от тамян но ние не сме толкова *** да видим експертите само от БКП и ДПС. 9 семптември ще бъде май на площада.

2

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия сгради бе, толкова ли няма други специалисти? Трябва да се развиваме в екологична и зелена насока.

1

are_kulata

преди 11 години

Нещата ви бяха казани, но ви не ги чухте:Сидеров няма да подкрепи никой кабинет в това правителство.ГЕРБ ще даде депутатите.Новото правителство няма да изкара 3 месеца, Сидеров идва на власт, нови затвори за новите постъпления от всички управлявали до момента !