66

мдаа

преди 11 години

ш се усетите, ама още малко ви трябва... Какво можеш да очакваш от хора които се крият зад всякакви определения, само и само да не им се свързва името с правителството!? ще изчакат да видят какво ще направи, ако вземе че постигне успехи ще кажат "нашето правителство", ако се провалят ще кажат то не беше наше, нали искахте експертно! стари комунистически номера, ама народа още им се вързва. Б.Б. поне излезе и каза, правя правителство и аз отговарям ако се провали! това е достойно поведение!

65

До 72

преди 11 години

Е, ха добър ден!

64

Анонимен

преди 11 години

От днес за вчера няма как да стане....А политолози, социолози и други шамани на манипулирането на общественото мнение да го...

63

anonimen

преди 11 години

NQMA RAZLI4NI POLITI4ESKI SILI VSI4KO E ILIUZIQ.VSI4KO PROIZLIZA OT BKP BSP DPS OLIGARSI MAFIQ

62

Политолог

преди 11 години

Колегата е НАПЪЛНО прав. За съжаление България никога няма да стане нормална лудница. Жалко е, че късата памет на българина и чалгаджийското отношение към собственото му бъдеще не могат да се променят.

61

ставри

преди 11 години

Експерти са ,експерти и то големи.Като се започне от Вигенин и т.н.

60

Анонимен

преди 11 години

щом се назначават от политически парти не са никакво програмно правителство. Само залъгват хората с тази дума.

59

Анонимен

преди 11 години

няма нищо ново под слънцето тоя кабинет е под всякаква критика симбиоза на неомутрокомунизъм

58

мaорa

преди 11 години

До Бългaрскaтa плюещa всичко сгaн: не зaслужaвaте нищо.....винaги някой ви е виновен, нито едно прaвителство не хaресвaте, рaзбирaте много от политикa и футбол, но нaкрaя го ядете големия ! Духaйте супaтa комплексaри .......живейте в бедност и нищетa тогaвa, изборът е сaмо вaш.

57

xyz

преди 11 години

Дали ще има нов лидер Атака - Волен Хасанов Адемов

56

Жо

преди 11 години

БЪЛГАРИТЕ си избраха кабинета Олигархски. Ние сме малък, но много *** народ!

55

чобана със гегата

преди 11 години

Или казано на разбираем български език:Вълците/министри/ от глутницата Орешарски сменят партията/глутницата/, но нрава/характера/ никога не сменят, и искат да се покажат като вълци в *** кожи!

54

хм

преди 11 години

Не е проруско това правителство, антибългарско е.

53

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Политкомисарите нямат експерти... - ако не броим кражбите...

52

до 58

преди 11 години

Какво измиташ?! Какъв протест те гони? Освен да се реве за нищо друго не върши работа протеста... Когато почнеш да работиш без да крадеш, четеш по 1-2 книги на месец и дъщеря ти не прави свир*и на 11 години в тоалетната в училище, тогава излез за нещо което знаеш да протестираш. Нито едно от тези трите които ти изброих не зависи от държавата, а от семейсвото...

51

Анонимен

преди 11 години

А честито ви кабинет от "специалисти"-крадливи комунисти !!!

50

протестиииииии

преди 11 години

УТРЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА, ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ТИЯ

49

Патиланец

преди 11 години

До гошо кривунделскиГоше, как да ти повярвам бре пич. Как искаш да ти се вържа на коментарот, като ми го пишеш асфалтецот с "В" бре! Кутев не ви ли препитва? Отгоре-отгоре поне!? :) Виж Вигенин да беше или Станишката и по-"задълбочено" да ви провери....аз, ако бех на мястото на Кутев щях да се самозапаля, то бива "Hi-tech" младежко БСП да "агитира" из форуми и новинарски сайтове, ама то неграмотно бря...много даже...:)

48

СоциаГлист

преди 11 години

Познайте от първия път дали ще имаме проруско правителство с министър на външните работи с руско име (Вигенин)! Айде пак честито ... Путин е пич!

47

до Куроландес

преди 11 години

Кефи те, защото ти е такава сексуалната ориентация.