245

Боклук

преди 11 години

Благой Рагин на протест срещу пълната забрана за тютюнопушене в края на 2012 г. ама че мазна и противна мутра..Да му излезе цирей на ***....пръдлю с пръдлюто му.....

244

НЕ НА ЦИГАРИТЕ

преди 11 години

На запад ресторантьорите привличат хората с вкусна храна и разни специалитети и хората не се сещат за цигари !!! А в БГ освен да се пуши друго не се знае всички ревът че нямат пари за храна ама всеки ден си купуват цигари направо плачевна работа !!!

243

Патиланец

преди 11 години

До ПетърЗа туй си говорм, ама...:)

242

Референдум

преди 11 години

Не за Белене, а за пушенето по заведенията трябваше да направят референдум. Аман от евтин лобизъм.

241

Петър

преди 11 години

До ЕскалибурВ германия не се пуши от 10 години по заведенията.. в голяма грешка си...

240

Good_Witch

преди 11 години

До Мафияидеална идея!Включвам се и аз!Как ще ги комбинирам пушенето и мастурбацията обаче...зависи от случая ;)Прати снимка, ако те мерна в заведение да не пропусна да запаля цигара.

239

Патиланец

преди 11 години

До Good_WitchНепоколебима, както винаги! Респект! :)

238

Good_Witch

преди 11 години

До ЕскалибурКога бе, баЦе беше в Германия и Австрия?Преди 20 години ли?Да не би да казваш на теб да вярвам?Айдееее..у лево!Като искаш да пушиш...ще си пушиш в къщи..аа, че ме ядоса...отивам да запаля една цигара!

237

Мафия

преди 11 години

Мой колега пушач отделя 12-15 мин. за да изпуши една цигара. През работния си ден той изпушва средно 10 цигари, което прави поне120 мин.(2часа). Като прибавя и 1 час задължителна почивка, то излиза, че работи ефективно 5 часа. Заплащането му е същото като моето, въпреки че съм отказал цигарите и нямам причина да не работя 120 мин. Мисля да започна да мастурбирам по 15 мин. няколко пъти на ден, за да компенсирам разликата с колегата. Вечер в заведението, някой запали ли, аз си вадя...и започвам.

236

Патиланец

преди 11 години

До ТHE ПатриотВиж къде е парадоксата. Законът беше гласуван от Тройната коалиция - провери, ако не те мързи. После Бойко, максимално време го отлага (на 2 пъти имаше отсрочка) за да даде време на "стурантьорите" да се подготвят. На финала го приведоха в действие и да ти кажа се получи повече от добре. Сега "Мара да се побара" идва и това е първото нещо с което ще "оправи държавата" iSiktir дет се вика. :)

235

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ТОЗИ ФАЛИРАЛ ПАСКВИЛ ИМИТАЦИЯ НА НОВИНАРСКИ САЙТ ДРИСБГ Е В ПЪЛЕН КОЛАПС И ТУК СА ТОЧНО 2 ЧОВЕКА КОИТО ПИШАТ ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА А АКТУАЛНИТЕ НОВИНИ СА В ПОСЕТЕНИТЕ САЙТОВЕ С ХИЛЯДИ ПОТРЕБИТЕЛИ - 24chasa.bg , afera.bg , pik.bg , dnevnik.bg , blitz.bg , skandalno.net , fakti.bg , vesti.bg

234

Комуна

преди 11 години

Докато не се въведе визов режим за страните от западна Европа и също да се забрани бълтарски граждани да напущат държавата без необходимата виза нещато няма да се оправят. Интирнет да бъде разрешен само в специализирани библиотеки с филтър срещу упадъчна пропаганда!

233

Анонимен

преди 11 години

До инженераз пък предлагам, да правим протести в знак на несъгласие.Изобщо няма да им пука на господата от БСП, в кое заведение ходим и в кое не!Знак на протест...се прави...с ПРОТЕСТ!!!Не с НЕ ходене в заведения, НЕ с НЕГЛАСУВАНЕ,НЕ МЪЛЧАЛИВО!Пушач съм!НО НЕ ИСКАМ да се пуши в заведенията!!!!Много мои приятели пушачи са на това мнение!...п.п. ...нещо не им разбирам експертното правителство...моля да ми посочат Вигенин...що за експерт е?

232

Патиланец

преди 11 години

До ЕскалибурКога си бил в Германия? Коя година по-точно? :)

231

ТHE Патриот

преди 11 години

Кво ме интересува пикливата Европа бе аз съм българин и живея в България ,европейците ако искат да се издавят в атлантическия ,трябва ли и ние да ги последваме !

230

God

преди 11 години

На Балканите навсякъде е забранено пушенето в заведения (не съм сигурен за Сърбия). Защо никой не провери в НОИ колко трудови договора от ресторантския бранш е имало регистрирано преди и след забраната за пушене и вижте каква е разликата (ако има такава). Всички "уволнени" от сектора са сезонни работници, които вече са назначени за новия сезон (дали легално е друг въпрос). Не можем да подкрепяме най-сивият сектор, който не плаща нито данъци, нито осигуровки.

229

Ескалибур

преди 11 години

248 Анонимен . . .преди 2 минути" Е как в цяла Европа могат да не пушат в вътре заведенията, само българските пушачи, горките, са им нарушени правата." . . . . . Ти откъде го разбра това за Европата, че не пушели ? Аз съм бил в Германия ( Хамбург ) и Австрия, там си пушеха в кръчмите. *** то като вервате на Боце Борисов глупостите че и ги преповтаряте!

228

redordead

преди 11 години

освен това в автомобилостроенето върви доста ускорен процес на електрификация на колите - ще е бавно, защото инвестицията е огромна, но електрификацията на цигарите е за жълти стотинки, така че ето ти още едно доказатеслтво, че аргументът ти е невалиден

227

Анонимен

преди 11 години

До до 221Автомобилите са транспорт, цигарите не са транспорт - следователно, аргументът ти е невалиден. Явно трябва така като на *** да ви се обяснява.

226

redordead

преди 11 години

абе THE Патриот, ами то и чалгаджиите сте повече и дай по твойта логика навсякъде да пускаме чалга, така ли? То и *** станаха повече в тази държава, и дай по тая логика да пишем на шльокавица или поне Ч с 4 и Ш с 6?