125

българин

преди 11 години

До Анонимен аз ще го подкрепч защото мисля за разлика от теб ,ок казваме крадът но 50 на 50 не както преди по време на троината коалиция 90 на 10 в ущарб на народа така ли беще или си късо паметен до колкото се сещам проблемите в държвата ни неса от преди 4 години и с това неси съгласен още аргументи да вадя ли ако си от софия искам да кажеш с ръка на сърцето не е ли променена софия ааа питам срамния кипар фалира гърция на *** франция и тя се клати как искаш да сме добре от каде пари като няма

124

купен депутат

преди 11 години

Днес се продадох на Герб-при мен дойде Фидоската с ефирна къса рокличка и аз не издържах-...

123

Анонимен

преди 11 години

Хайде, бе Бойко купувал депутати,та те сами отидоха при него да ги вземе...като,че ли не знаете...

122

Анонимен

преди 11 години

ТОА НАЙ ОБИЧА ДА МАРАЗИ, МРАЗИ ПЕНСИОНЕРИ ШОТ МУ ПАПНАЛИ РЕЗЕРВО, МРАЗИ ВИШИСТИТЕ ПРАТИ ГИ НА КАРТОФИТЕ, МРАЗИ МАТРЯЛО, ШОТО МРАЗИ БИЗНЕСО ПРАТИ НАП ДА ГО ПРИКЛЮЧИ, СЕГА ШЕФО НА НАП СТАНА ДИПУТАТ ОТ ГЕРБ, НАЙ МНОГО МРАЗИ СЕБЕ СИ, ШОТО ВИЕ ША МИ КАЖЕТЕ

121

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров как се пребоядиса набързо... хахаха симпатизантите му ще се окаже, че на практика са гласували за ДПС. На мен ми беше ясно предварително,че само ГЕРБ няма да се изметне в безпринципни коалиции, но ето,че се оказах прав. Имам познати, които гласуваха за АТАКА, сега не смеят да ме погледнат в очите. Чакаме гласуването в парламента, за да видим думите ми на 100% ли ще се окажат верни.

120

go60

преди 11 години

Българските изпълнители Елица и Стоян (Стунджи) не се класираха за финала на Евровизия 2013. Бойко Борисов поиска касиране на резултатите от Евровизия.

119

Анонимен

преди 11 години

Честито на спечелилите

118

BULGARISTAN

преди 11 години

I PAK NE RAZBIRASH TIKVO 4E NA TOQ SVQT RANNO ILI KASNO VSI4KO SE VRASHTA ZABRAVI KAK OTCEPI TI XORA OT ATAKA I RZS DA IMASH MNOZISTVO ,ZABRAVIXTE BARZO KAK CVETANOV IZDAVASHE PRISADI PRI ARESTITE SEGA VIJDASH LI KAK VSI4KO SE VRASHTA AMA SA REVETE SHTO NE REVAXTE GA QDOXTE KIFTETETA

117

Анонимен

преди 11 години

Над парламента пише: Съединението прави силата.Обаче на Борисов не му пука! Той забранява на депутатите си да говорят с колегите си отдругите партии.Това поне официало,а за неофициалните забрани не ми се мисли !На вчерашната пресконференция отново раздели българите на,образовани,работещи,неработещи,образовани,необразовани идр. Не чух само за бедни и богати,мутри и не мутри,с престъпно и не престъпно минало!А ти какъвси бе Борисов,от къде дойде,какъв беше и на какъв се правиш?

116

Анонимен

преди 11 години

двама осъдени и вкарани в затвора за купуване на гласове за дпс - факт.4 *** партии в КБ - факт.

115

хората не са глупаци

преди 11 години

Спрете се вече!!!!!!! На луди ни направиха с техните празни приказки..."БСП и ДПС искат да отцепят наши депутати, оплака се Борисов", Фидосова омайвала депутатите на Сидеров, ГЕРБ притискали депутатите на другите...ужас, няма ли да има край всичко това!

114

българин

преди 11 години

алоо ''българите" така като чета глупостите вие май много се радвате че *** и дърт комунист ще ви управлява нямам думи чесно нямам

113

Анонимен

преди 11 години

Яко се трият коментариииииииииииииииииииииииии

112

Косе Босе

преди 11 години

Какъв те чака мутро недна.

111

Дo 127

преди 11 години

Добре, де, чухме те. Стига повтаря.Я сега ти, БЪЛГАРИНО, ми отговори какъв ще да е този материал, който избра да го управлява турци, *** и крадци? Ще да е от най-качествения български материа, а.?!Та в този ред мисли, не виждам къде Бойко е сгрешил в наричанията си. И на мен ми е обидно, но за жалост е прав.

110

да е ясно

преди 11 години

ГЕРБ е Лидерска партия.За всички нас е важно решението на нашия лидер г-н Бойко Борисов!

109

иван

преди 11 години

смешника откъде видя 120 на 120 депутата-фидоската ли е "омаяла" 23 депутата?Че имат крадени пари е повече от видно,но пък идва момент в който и парите не са най-важното.В историята и то като лош пример си, боко!

108

Анонимен

преди 11 години

бб то това за купуването на депутати ти е запазена марка !недей са прави на ощипана вдовица

107

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 70Започна с Костов демоничният унищожител на хуманното, но, о, ужас - НЕ Пазарно, а социалистическото наследство. Защо тогава самият той не се унищожи той, който е типичен социалистически индивид партиец, партиен секретар, преподавател по политическа икономия на социализма, ШКОЛНИК от Подмосковието, женен за щерка на антифашист ... А в едно семейство мъжът е главата, на шията е жената накъдето шията се завърти, натам се върти и главата.

106

Иво

преди 11 години

До БЪЛГАРИНБойко: ЩЕ ТЕ СМАЖЕМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!! _____________________________________________Искаш да кажеш всички ниско образовани българи нали? Защото тези не са гласували за Бойко.