893

Shark

преди 11 години

До ЗА КАСИРАНЕ НА ИЗБОР. Идеята е от *** по-***..........защото избори не се касират във фейбук. А и да ги касирате кво, мислите че ГЕРБ ще вземат повече ли, глупости. Особено след последният израз на нарцисизъм от страна на вожда-тиква. Ще се затвръди управлението БСП- ДПС, сега поне АТАКА ще ги контролира щото без тях няма да могат. Мислете малко!

892

Анонимен

преди 11 години

вмисто до искаме няколка души като цацаров ревем за обикновени престъпници

891

Анонимен

преди 11 години

Абсурдистан да абсурдистанкажете ми поне едно обещание от преди 4 години на мутрите - освентова дето не ви го казахада си напълнят гушите- дето да е изпълненоумряла икономика и умряло селско стопанство а милионерите се множатот какво друго освен от кражба могат да се множат ако няма производствоако бъэлгарите са хора ще вкарат доста политици в затвора и тези ще са само първите

890

тъпчо

преди 11 години

гледайте бтв. Марков обяснява точно

889

БоСимеонов

преди 11 години

Верно, че е скъпо упражнение, ама ако има нови избори Герб ще са наполовина. И го знаят. Единствената причина да искат анулиране на изборите е протакане на сформирането на настоящто народно събрание. На Цветанов му трябва време да купи и сплаши депутати

888

Абсурдистан

преди 11 години

Абсолютно подкрепям исканието му!С това разпределение на гласовете,с този вид на парламента,България няма бъдеще.Най-добре е да се състави правителство,което да носи отговорност,а не да се крие зад специалистите!Дали ще е БСП,дали ще е ГЕРБ,трябва да има стабилно правителство,за да може да се знае кой взима решенията и кой коли,кой беси.

887

Анонимен

преди 11 години

ТОЧНО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ А ДА НИ УПРАВЛЯВА БСП И ДПС,ТОВА Е ЧЕСТНО И МЪЖКАРСКО ОТ СТРАНА НА Г-Н БОРИСОВ

886

бг

преди 11 години

що да е аут той си върши работата_цветанов,ако не беше така нямаше всички да подскачат истирично срещу него-ФАКТ вижте по погледа се познава погледа на Цветанов е по-искрен от този на комунистите -Корумбашев,Миков,Станишев и сие,от този на Волен!

885

Анонимен

преди 11 години

Станишев каза че искането за касиране било нелепо .Можем да го кажем на протест за да ни чуят ясно

884

някой

преди 11 години

А аз бих ли имал право да касирам изборите, ако прокуратурата беше укрила информацията за 350 000 бюлетини и така ме беше лишила от информацията, на която имам право, когато решавам за кого да гласувам?

883

Анонимен

преди 11 години

Samo GERB !!

882

мдааа

преди 11 години

При ГЕРБ има нужда от помощ - Кеазим ходжа разваля магии и лекува с биоенерготерапия повече от 20 години. Кеазим ага помага и на мюсюлмани, и на християни и на ***. Бог е един, казва той и обяснява, че може да окаже помощ на всеки.

881

Tihomirov

преди 11 години

bg mafiotski partii, bg mafiotski medii, bg mafiotska sadebna vlast, bg mafiotski agenti, bg zaplati 100 evro -nevolya. hem ni obijdat , hem i sinora ni zatvoriha. hem i po nebeto ni se razhojdat. zor.

880

Култура ми Янков

преди 11 години

ГУБИМ ВРЕМЕ ,А ТО Е ---ПАРИ !ДА СЕДНАТ НА ЕДНА МАСА И ДА СЕ НАПРАВИ ---програмно правителство,от 4-те партии и водачите на уличните протести! !Иначе ще има по улиците ,...постоянен ТОРМОЗ!

879

обективен

преди 11 години

Ако народа не е дал доверието си на ГЕРБ, то с какво право ще съставят кабинет втория Бсп (с доста по- малко доверие), третия (етническа партия) и четвъртия (рубладжийска креатура)...Ми това е лудост и няма как да се получи на практика.

878

ДО ОБЕКТИВЕН

преди 11 години

НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНОТО ПЪРВОТО МИ ДЕТЕ ЗА 3 МЕСЕЦА ВЛЕЗЕ В ДЕТСКА ГРАДИНА ПРЕДИ ГЕРБ ДА СА БИЛИ НА ВЛАСТ ,А 2РОТО ДЕТЕ 3 ГОДИНИ ЧАКАХ ЗАРАДИ БЕЗУМНАТА СИСТЕМА ВЪВЕДЕНА ОТ ГЕРБ В СОФИЯ ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА И АЗ ЖИВЕЯ В МЛАДОСТ А ТЕ ГО РАЗПРЕДЕЛИХА В ОБЕЛЯ :):) ЛОГИЧНИТЕ ИЗБОРИ НА АДМИНИСТРАТИВНАТА ВЛАСТ ПРИ ГЕРБ ДА НЕ ГОВОРЯ ЧЕ ТОГАВА ПОЛУЧАВАХ 800 ЛВ А СЕГА НА ПОДОБНА ДЛЪЖНОСТ СЕ ВЗИМАТ 500 КОЕ ПОДОБРИХА ????? КРАЖБИТЕ ЗА ТЯХ ЛИ ,ДА НЕ ГОВОРЯ ЧЕ ФИРМИТЕ КОЙТО В МОМЕНТА СТРОЯТ ДЕТСКИ СА ТЕХНИ И ОТ ТАМ ТО

877

Анонимен

преди 11 години

ЕК вече се произнесе във връзка с доклада на ПАСЕ и дава оценка, че изборите са демократични.--------Ами Станишев и Местан казаха, че ГЕРБ манипулирали.Казаха, че кой знае още колко бюлетини са разпространени.Ако всичко е редовно, защо отказвате да приемете правителството на ГЕРБ, имаме най-много проценти?

876

...

преди 11 години

Аз не искам да ме управляват БСП и ДПС ,ще повърна ....

875

Анонимен

преди 11 години

БУДА е ТИТАН НА МИСЪЛТА И ЛОГИКАТА !!!След като го слушаха всички 15 мин. как срича, Тиквата-Будист озари Човечеството с титаническа логика:Щял да прави кабинет,но искал нови избори!!!*** по-*** БУДАЕдинственото нещо,което иска е властта,само до там стигат познанията му на "експерт"БУДА=ЕКСПЕРТ ПО МАЛОУМНОСТ

874

долу

преди 11 години

долу БСП