110

Анонимен

преди 11 години

Цирк ГЕРБ прави избори,какво да коментираме повече.Пълна пародия!Нови избори веднага!

109

arhar

преди 11 години

Вече всички знаем, че Цацаров , Гоце и свинарят са в една и съща секта , като последният е началник на първите двама .Забелязвате ли, че Цацаров мълчи за отстрелванията на Е. Кюлев и М. Велев, досущ като Гоце ? Случайни събития ли са това или има нещо гнило в този случай ? Има ли желание Цацаров да разкрие ' поръчителите ' или той изпълнява някаква друга тайна мисия ?

108

!

преди 11 години

До РадостинРадуков ЕЙ ТОВА Е КОМЕНТАР НА ИНТЕРЕСУВАЩ СЕ ЧОВЕК,А НЕ *** МАНИПУЛИРАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДС! ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА ПИШАТ КОМЕНТАРИ-РАЗСЪЖДАВАЩИ,А НЕ ПАПАГАЛИ,КОИТО ГИ МЪРЗИ ДА СЕ ИНФОРМИРАТ! ЧЕ ТОЙ СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАСОНИ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОЛИГАРСИ.В БГ. ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ТАЙНА. ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩИТАВА МАФИЯТА!

107

Анонимен

преди 11 години

Абе тези ни мислят за ***! Нещата са елементарни! Чия е печатницата - на човек от ГЕРБ. Как е "допуснал" вражеският лагер да "му подхвърли" 350000 бюлетини, за да го компрометира!?!Аз разбирам, че народът ни е малко простичък (ако се съди по резултатите от изборите), но не и чак толкова!!!

106

Избирател

преди 11 години

ДА СЕ КАСИРАТ ИЗБОРИТЕЕЕЕЕЕЕ!!!

105

!?

преди 11 години

КАК ДА ЕС ПОКАЖАТ,СЛЕД КАТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАСТРАШЕН ЖИВОТЪТ ИМ.КАКВА ПРАВОВА ДЪРЖАВА Е БЪЛГАРИЯ!!! ТОВА Е СМЕШНО И ЦЕНИЧНО! ПРАВОВА ЗА КОЙ?!ВСЕКИ Е НАЯСНО,ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА ОБСЛУЖВА МАФИЯТА! Е ТОГАВА ЗА КАКВИ ПРАВА СЕ ГОВОРИ ТУК?

104

Шибан Реалист !!!

преди 11 години

350 000 "готови за пускане в действие" бюлетини - ХВАНАТИ?! А само си представете колко НЕ СА "ХВАНАТИ" и за какво става дума! Не че не ни е ясно де! Колко "изборен туризъм"?! Колко *** за по 50 кинта "бройката", а?! Какво излиза в крайна сметка?!? Че на 90 процента тия смехотворни "избори" са РЕШЕНИ от "мъртви души" и "платени избиратели"! Иначе как да разбирам това,че точно тия оядени *** от предишният Парламент..АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ,ИЗГОНЕНИ С КАМЪНИ ОТ НАС,ПЕЧЕЛЯТ "КАТЕГОРИЧНО" ОТНОВО?!

103

Анонимен

преди 11 години

Най-вероятно обаче става въпрос за писмото, подписано с група достойни прокурори,.......като са достойни да се покажат , нали са достойни уж......

102

Шибан Реалист !!!

преди 11 години

.... Най малкото,което трябва да стане сега е КАСИРАНЕ на тия смешни нагласени "избори".... Трябва ми се струва,НЕ- КАСИРАНЕ... а направо КАСТРИРАНЕ-на някои партии и така наречени "политици"...! :( Такава "ГАВРА" с нас.... особено след като Народа ни се посъбуди сякаш и го показа с Националните протести отпреди известно време... след показните САМОУБИЙСТВА-САМОЗАПАЛВАНИЯ на Българи.... с цялостната НЕМОТИЯ и НЕДОИМЪК на всички ни,за да могат да лапат партии,политици и нагласени монополи - НЯМА!

101

Анонимен

преди 11 години

Ми тя България си беше правова държава и когато САТАНишев изнесе едни секретни доклади, нещо да последва от това ефективно??????????? Тя е правова и когато българите биват превърнати в роби на двадесет и първия век на някакви енергийни фирми, ама кво от това. Важното е, че прокуратурата реагира на сигналите на САТАНишев и Манолова светкавично. По масонски. По Герговски, бих казал.

100

Анонимен

преди 11 години

важно е КОЙ предизвика скандала

99

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Евала на главният прокурор.

98

Пич

преди 11 години

Добре бе, аз не мога да разбера защо не издириха кой пуска флашките, кой подслушва политиците (главно от ГЕРБ), кой краде документи и нформация от МВР и ДАНС и я дава на медиите, а сега са се загрижили кой бил дал документите за Костинброд. Ейййй, червена и жалка държава сме. Навсякъде има ченгета верни на Станишев, навсякъде ...

97

Шибан Реалист !!!

преди 11 години

Хора,това изобщо може ли да се нарече "Държава" нашето или си е чисто и просто един "разграден двор",в които абсолютно всеки мутрафон,далавераджия,***,"кукла на конци-политик" или "партия-мафотска структура".... МОЖЕ ДА СЕ ЧУВСТВА "БЕЗСМЪРТЕН И ВЕЛИК" И ДА ПРАВИ ТОЧНО КАКВОТО СИ ИСКА И КЪДЕТО СИ ИСКА... под формата на "Тотална и най нагла безкрупулна гавра с Българският народ"?!?! Последният епизод от ГАВРАТА с нас : Абсолютно нагласени и манипулирани "избори" , което е повече от явно !!! :(

96

Анонимен

преди 11 години

- Г-н Цацаров, в събота бе отправено много тежко обвинение към прокуратурата от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, че участвате в сценарий за дестабилизация на държавата. Как приемате това доста конкретно обвинение?- Обвинението не е конкретно. Второ, че прокуратурата участва в дестабилизиране на страната, напротив - прокуратурата изпълнява своите функции по конституция и закон.Ако на някого му харесва прокуратурата да е пасивен наблюдател на нарушения и престъпления, може би е объркал времето, оценките, човека и всичко друго. Но за мен и за колегите си мога да приема всичко друго

95

Пич

преди 11 години

"Масончето Цацаров каза "Не мога да разбера защо само една партия се идентифицира като извършител" "Да, супер непрофесионално поведение. Той направо започна да води полемика с журналисти и политици, и да си оправдава безумната постъпка. Те скочиха 5 телевизии и всички останали политически партии върху ГЕРБ, ама после ГЕРБ се били "идентифицирали". Смешна и тъжна работа. Дебелобузото човече се изложи оше на старта и скоро ще си ходи.

94

аз

преди 11 години

добре, имам аз един въпрос защо според изтеклите документи(съвсем истински) няма нередности, при първоначалната проверка на прокуратурата слепи ли са били, та не са видели табелките с имена на градове ? а сега изведнъж точно обраното. цялата работа мирише на нагласена да знаете ! ;) не е случайно, че Станишев не иска касиране на изборите въпреки оплакванията си ,че били манипулирани :))

93

mmm

преди 11 години

Iako.Razmirisa se pomiata kak si triabva....Oshte kolko li neshta ot izpylnenieto na "prokurorskite zadyljenia" shte se okajat porychkovi?

92

Анонимен

преди 11 години

107, та да дойдат ФСБ и МИТ, па да цъфнем и вържем :)

91

Чист масон

преди 11 години

ЦРУ и МОСАД се чудят как ги изпързаляха "тъпите" българи, щото те искаха пак с Буда да лудуват в техния садо-мазо танц на изпиване на кръвта на българите, браво на нас, смачкахме им муцуните