37

Анонимен

преди 11 години

Айде точно па тоя фъфляк да не се прави на умен! Ако Костов има 1.5% популярност, този ще има 0.15%.Един съвет: труповете се заравят в земята. Ако ги развявате по улиците и ги правите все едно сами се движат само ще се омирише на леш картината, а може и в лудницата да отидете.

36

ФИЛИП

преди 11 години

ФИЛИП:Очевидно коментарите са само от червени провокатори. Но вярвам, че демократично мислещите хора наистина ше се обединят напук на червената ***.

35

bh

преди 11 години

синята идея никога не е умирала. Малко или много на всички избори е имало алтернатива на комунистите които са архизлото в тая държава. Синята идея днес живее в ГЕРБ ( за тях гласуват младите образованите по добре платените... ) , малко ще е трудно да го преглътнат ЕГОистите в дясно дето лежат на кълката ,ох колко сме интелигентни па народа е толкова ***! ... но им пожелаваме услех! Синята идея не е същата , но и ние не сме същите , които плакахме когато СДС загуби първите свободни зибори през 1990 ... Синя идея винаги ще има поне докато комунистите не я унищожат напълно тая държава, н

34

Анонимен

преди 11 години

Този като иска да гледа лошо, поне да си смени цвета на очилата!

33

Kolov

преди 11 години

Ako mu darji, da doide nezavisim kandidat na majoritarnite izbori drugia mesez.

32

Анонимен

преди 11 години

ти луд ли си любене тъкмо се оттървахме от този тумор и сега пак ли да го връщаме......

31

Анонимен

преди 11 години

Да удавим водещият Дилов, защото излъга, че е син, а се оказа съсвсем, съвсем червен!

30

ФИЛИП

преди 11 години

Стига глупости! Без да съм фен на Любен Дилов, разберете че е прав. Поне тези три десни партии трябва да се обединят веднага. И да се призовът към същото и други партии от център - дясно. Нима предпочитате да ни яхат Сергей и Местан Доганич? Господи! Проявете разум. Стига с тези лични вражди кой да води бащината дружина. Поне сега не табрахте ли че са пагубни. Само провокатори на червената мафия могат да поддържат нарочно разделението.

29

bh

преди 11 години

32, не е да не си прав бъгарите са един от най-простите народи на земята. Но има нещо повече от това в България се провежда геноцид на поколението на 60-70 годишните над младите, над собствените им деца и вече и внуци ... Резултата ще е още емиграция ( когато в Източна Европа по същество е свършила емиграцията, дори Румъния има 10 пъти по-малка емиграция от България !!!!!) и после се завърта кръга - застаряване на населението , иконоимиката буксува, когато другите летят напред, още емиграция .... Жалка картинка е България!

28

Архитекта

преди 11 години

От 2 години чакам да се сетите...знам,че ще бъде трудно лидери да преглътнат манията си за величие но то е спасението на България.Нито едно ляво правителство в трудни времена каквито са днешните не успява да се справи с кризата.Иска ми се едно обединение на всички дясно мислещи хора и политици наред с.....Надежда,Костов,Емил Кабаиванов,Любен Дилов и още много десни лидери.Заедно с нови и млади хора с дясно мислене може да накараме държавата да тръгне напред,но със стори комунисти нищо не става..

27

Обективен

преди 11 години

Фъфльо след като си изостави семейството изостави и "Гергьовден". Сега след като "съучреди" СДС, после ще го изостави. Какво да се прави и той е част от втръсналите ни български политици.

26

Хехе

преди 11 години

Събуди се , чадо! Синята идея с всичките си нюанси отплува! Това беше и замисълът- да се създаде и да изчезне след точно определен период от време. Много хора останаха излъгани. А малцината, които я употребиха, забогатяха мнооого! Къде е кака ти Надка- дето скача и подвиква! И само тя ли - то не бяха посланически постове, приватизации и на финала една цяла нация се оказа излъгана! За каква синя идея бленуваш......

25

Ник

преди 11 години

То и баща му,да вземе да го по/пре/направи! То друго няма да е,ама поне няма да фъфли!Което не е сигурно!

24

Диагнозата

преди 11 години

Любчо, Вие от старото СДС станахте като БЗНС - та и Комунистическите партии - много вождове , малко индианци !Пробвайте се отново , може и да стане една партия, ама надали!И причината е че в Б-я няма автентична десница, защото няма кой да я генерира - няма го българския бизнесмен!Убихте го и то Вие и Костов /65% данъци сборно/, Бойко рекет и изнудване и накрая се оказа че само Станишев работи за тоя бизнес , който ще генерира десницата в Б-я - въведе плоския данък!!!АНОМАЛИИ!!

23

Анонимен

преди 11 години

Любене, Любене ти мой човек си беше най-добре в екипа на Слави преди той да поеме волана и да *** всичко. Ти ако попаднеш в подходящ екип можеш да направиш нещо хубава, ама като си сам не се получават нещата.

22

Мечтател

преди 11 години

Ами пич, ние си мечтаехме добре за гергьов ден, за чевермета и бира! А твоята "скромна фъфлеща особа" почна да се занимава с простотии!

21

БУРГАС

преди 11 години

Отрупайте ме с минуси, но за мен Дилов-син и хората около него са единствените, които могат да съживят синята идея и дано го направят. До вчерашния ден винаги съм гласувал за сините, вчера не гласувах и не съжалявам за това, просто никое от тези мекерета не заслужава моя, и вашия глас. Тъжно е, дано възродят синята идея, без нея майка България, не може да се надява на нищо добро!

20

Анонимен

преди 11 години

Костов през цялото време мълчаливо подкрепяше ГЕРБ и търпеливо чакаше своето, но така и не го получи. Безкрайното му его обаче не му позволи подобно на Сидеров да се покая публично и да се извини на избирателите си, за което беше наказан.

19

Анонимен

преди 11 години

Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме смотани,затова гласувате за мен ! цитат на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ. Ликуйте, роби! Вие, които сте слепи за демокрация, свобода на духа, свобода на позицията и изпитвате мазохистична страст да ви мачкат, да ви ругаят, да ви подслушват, да ви унижават и да ви държат на каишка като кучета, на които подават пържолки за да квичите угоднически. Вие, които нямате рефлекс, усет и чувство за истината и за най-важното, което трябва да браните свободата и демокрацията."

18

Анонимен

преди 11 години

Късно е, свинчо,за китка!