29

Илия

преди 11 години

Сидеров използва баламурниците дето искат разни работи, невъзможни за нашата страна сега, и им ги обещава,защото знае , че няма да ги изпълнява. Той сега ще се сниши в парламента, а баламурниците ще лапат мухите, а БСП ще си развява байрака. Ама какво да се прави като са дървени главите български.

28

Трифон

преди 11 години

Слуховете за Катар не знам колко са верни но 300000 милиона за БТК са си истина макар че служебното правителство не е упълномощено да извършва такива сделки и продажби.

27

хахаха

преди 11 години

Волен Сидеров щял да ни изложи пред Европа...стига с тая Европа бе, какво ви е толкова страх от тая Европа, че сте се надупили всички пред нея?!

26

преди 11 години

Типов, орезиляват ни турчеещите се *** и такива маргинални баламурници като теб.Факти:Борисов е фен на ИванаСтанишеф е фен на КиркоровМестан е фен на даж ене знам как се нарича турската музикаСидеров - фен на Led Zeppelin, Deep Purple, Щурците, ФСБ..."голям резил" шъ знайш

25

Анонимен

преди 11 години

Минахме през 4 години Герб това ще ни се опре. Човече ти нещо май се будалкаш или на мен така ми се струва. Защо вашия кабинет не направи нещо полезно, а само си клатихте краката през цялото време?

24

европеец

преди 11 години

Няма нужда това бутафорно синче на ДС да си хаби енергията и да реди клиширани фрази, написани от ПР-а на Плевнелиев. Трябваше да се появи в събота, а не да се крие като мишок.

23

Типов

преди 11 години

Единствената възможна коалиция е БСП+Атака! Сидеров държи ключа на следващото правителство и той ще лапне колкото може повече. Сигурно е, че ще стане министър председател и ще ни орезили пред Европа. Бойко вече не се интересува от ГЕРБ. За него те са вредни. Скоро ще натопи дълбоко Цвък, за да го окошарят. Очаквам до края на септември Плевнелиев да подаде оставка по лини причини. Борисов се стреми към президентския пост, защото само тази индулгенция ще го отърве от затвора. Презид.избори ще има

22

лоялен

преди 11 години

Днес.бг, защо сте сложили такъв страховит фотус на г-н Премиера? Та нима под негово управление не бяха проведени най- честните избори в цялата ни хилядолетна история? Бабите пак няма да заспят тази нощ!

21

HI

преди 11 години

Това е най ерудирания Министър председател на България Достатъчно е да се види как насмота нахалните ни Журналисти на пресконференцияята.Да не говорим за начина му на изразяваняМного наши политици трябва да си водят ситни записки :)

20

Анонимен

преди 11 години

Сидера е есхибиционист, който в зряла възраст е бил достатъчно долен да се снима чисто гол за пари... Това какво ви говори за неговият морал??? Сега се продава отново за повече пари като политическа ***! Големият моралист , дето дава пари за черкви и незнам си кво, лицемер долен Честито на отново измамените от него!

19

w

преди 11 години

Много нервно ми се видя това момче днес. Нямам представа защо, но скоро ще разберем. Засега слуховете са, че има преки доказателства за неговата вина по линия на фалшивите бюлетини. Чуваме едно говорене от него в стил ранното БСП - "Не на омразата (срещу нас)". Има други слухове за една несанкционирана от международните правила огромна сделка с оръжие за Катар.

18

Миро Прогнозата

преди 11 години

Надявай се, но надали !Волен може да се амбицира да Ви прогони завинаги от политическата сцена ,но...надали !Май няма куража!И той ще излезе самовлюбен *** като Бойко !И кой е по-опасен?Единия мутра , другия анархист!!!Имаш шанс да останеш май !

17

Един

преди 11 години

Райков е пич и изпълни по перфектен начин задълженията си. Ако някой го обвинява, че стои зад ГЕРБ, вижте какво стана точно в последните дни преди изборите и ББ и ЦЦ как ги привикваха на разпити. Според мен обаче е грешно да се разсъждава, че служебното правителство трябва да продължи да работи. Просто то не е създадено с такава цел. То беше създадено заради изборите и за да работи до изборите. Отделно Райков няма изгода да застава зад която и да е политическа сила. Интересите му са други.

16

Анонимен

преди 11 години

до анонимен 3 Навсякаде чета твоя коментар как ще се живее от тук нататък.Аз ще ти кажа .....Карай по магистралите на Бойко и си свиркай

15

Онзи

преди 11 години

г-н Райков кога поне веднъш ще искажеш -по разбираемо за да те разберат и по нормалните хорица ???

14

евгениев

преди 11 години

когато един организъм не може да се справи сам с инфекция, на ход са антибиотиците. В такова положение сме, за жалост, билките не помагат, трябва мощни дози пеницилин.. Накрая ще се наложи да излезем на улицата трайно

13

СУПЕРГЕРБ

преди 11 години

ЗАДАВАТ СЕ ЗАНАПРЕД ТЪМНИ ОБЛАЦИ ЗА ГЕРБ ! СНОЩИ И СИДЕРОВ И МЕСТАН КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА СВАЛЯНЕ ИМУНИТЕТА НА ЦВЕТАНОВ. САМО СТАНИШЕВ НЕ КАЗА ТОВА А ДНЕС ИЗМРЪНКА ЧЕ ГО СЪЖАЛИЛ ! СЦЕНАРИЯ Е СЛЕДНИЯ- ПРАВИ СЕ КАБИНЕТ НА БСП- ДПС- АТАКА И ЗАПОЧВА ТЕЖКА ПОЛИТИЧЕСКА И СЪДЕБНА РАЗПРАВА С ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРБ И НА ТЕЗИ ПО МЕСТА- АДМИНИСТРАЦИЯ,ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ,ОБЛАСТНИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ И Т.Н. С ГЕРБ СЕ ПРИКЛЮЧВА ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ. ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ГЕРБ- ТОВА БЕ КРАЯ НИ !

12

Na teb!

преди 11 години

До Анонимен на теб ще ти го н..кат, като ти вдигнат заплатата и после няма да има пари в държавата и ще станем за смях!

11

Анонимен

преди 11 години

kolkoto i da triete ot saita sega 4akam s udovolstvie kakvoto i da e pravitelstvo ,dago na motora na et grob kakto toi se darjeshe s horata mnogo hora imat da im vrashtat na gadnite mutri ot grob mnogo .............draj se ceco skoro mnogo skoro

10

Анонимен

преди 11 години

сегашната политическа система в България се изчерпа. политиците усещат това. и се стархуват. затова повтарят колко е страшно да има още протести и да не се сформира правителство. защото се страхуват, че улицата може да поиска друго и да ги помете. че клонът на лъжите, лицемерието и златния метал започва да се прекършва