56

Анонимен

преди 11 години

Дo``anonimen`,`Ei``gospoda`komunisti,prestanete`s`va6ta`zloba.Tocno`Vie`ni`prokudihte`ot`na6ata`RODINA`predi`20`godini,a`ne`Boiko.Dolu`komunistite`.Vreme`e`sega`Vie`da`izceznete`ot`na6ata`RODINA`à`nie`da`se`zavurnem.Vsicki`komunisti`vun`Bulgaria`e`na`naroda.`

55

ааа

преди 11 години

Когато се повтори една лъжа 100 пъти ,се превръща в истина!Някой трябва да влезе в затвора после,ако е истина шефа на печатницата,ако е лъжа шефа на ТВ7!Сега да видим дали има закон и ред!

54

Анонимен

преди 11 години

Комунисти нагли умрете от яд,че ще загубите изборите!!!

53

Анонимен

преди 11 години

На последните избори се видя,как се влачат чували с бюлетини около залата,някои членове на ИК сами казаха,че са си ходили в къщи с протоколите и бюлетините!Като ги занесеш в къщи-пиши и слагай в чувала!-ръгай чушки в боба!

52

Анонимен

преди 11 години

Дами и господа - това е деменцията в цялата и същност!

51

Гузен негонен бяга!

преди 11 години

Работата с ОПГ на тиквуна и ръбестата кратуна стана "гузен, не негонен бяга", както се подразбира от изявлението! Кой ги пита, та се обаждат?! Това издава гузна съвест!!

50

Агент 003

преди 11 години

Информацията не отговаряла на истината ?Прокурора лъже ?Мирише ми на инструкция от Бойко Борисов - той също отричаше за записа в Банкя !И пак прокурор Кокинов се оказа че лъже - той признава за разговора, а Бойко отричаше!Даа , всички пристъпници отричат до последно - затова Борисов е толкова категоричен !Май , май наистина си е мутра!!!

49

един от многото

преди 11 години

За съжаление едва ли са само тезикой знае още колко ще се появят до утредокато герб ги има никога няма да сме сигурни в реалния вот на българина

48

дядо

преди 11 години

хахахаха срам и позор хахахахх гейбераската *** вместо да мълчи като" мушната гайда" ръси тъпни бухахахах келемета жалки

47

Анонимен

преди 11 години

Медиите са 4-тата власт хора. Какво наистина се е случило, никой от нас не може да знае със сигурност и затова не е добре да съдите така ожесточено за нещо, което може да не е истина. Както сами може да видите в момента се публикуват новини, които напълно противоречат помежду си и е трудно да се разбере, кои са лъжците, но внимавайте все пак да не гласувате за истинските такива!

46

Мамицата ви !

преди 11 години

Измамници нагли !!!

45

Анонимен

преди 11 години

Бойко вдигна ли температура, кръвно?... Нещо чува ли се? Патриарха на свиждане ли е вече???

44

акуд

преди 11 години

това подривно дело е отговора на ДПС и БСП за хванатите търговци на гласове от миллетски произход

43

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 52-ВИДНА ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА ЕЛЕКТОРАТА ИМ!

42

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 15-не бъди наивен!И до сега копия се даваха на наблюдатели и застъпници и какво от това?На последните избори имаше страшни разминавания между протоколите ИК-РИК-ЦИК!

41

Анонимен

преди 11 години

Партията не спи--добре го изиграха тоя номер с бюлетините .Могат да купят каквото си искат.На всички е ясно,че тоя печатар може да е купен.Освен това около него има един куп хора включени в процеса на печатането,давани са пари които може да се проследят откъде идват.Цялата тая работа изглежда много плитко скроена.

40

Анонимен

преди 11 години

Каква е тая индийка ромка бе??? нямам думи

39

хаха

преди 11 години

prb.bg/main/bg/News/3543/ В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната.

38

ББ

преди 11 години

Аз въобще незнам за какво иде реч, какви бюлетини, какви избори ????В Русия съм, в Русия съм...........

37

Fox Mulderer

преди 11 години

Да кажат от агенцията дали е лъжа или не. На някой ако му стиска нека най сетне се изправи пред тоя народ и му каже истината. Намирали ли са незаконни бюлетини или не са?!!!!????