263

Гражданин

преди 11 години

Колкото и да храчите, гадни комунисти, Догановци, Куневци, нямате нито харизмата, нито достойнството, нито куража, нито съпричастността на Борисов. Той си остава феномен в днешната българска история и напълно заслужава да е премиер. Пожелавам му да успее и да покаже на всички тези дребни и жалки мушмороци (включително и платените долнопробни журналисти) къде зимуват раците.

262

Тина

преди 11 години

Води,ама друг път.В най-добрия случай за ГЕРБ резултата ще бъде равен.Аз не мога да повярвам ,че средно интелигентен човек ще иска начело на държавата да са двойката : Борисов- Цветанов.

261

акуд

преди 11 години

до кога 50% не гласуващи българи ще допускат анти Български партии в БЪЛГАРСКИЯ парламент

260

политолог

преди 11 години

Тези избори са дали ще се отървем от четворната коалиция, която разграби и унищожи икономиката на България, а именно БСП-ДС-ДПС-Кунева-Пръмова-ДСБ. Тези избори са шанс да се превърнем в нормална държава, като изгоним от властта четворната коалиция.

259

Пешо

преди 11 години

Ако искате Борисов и всички крадци на прехода да си получат заслуженото гласувайте с бюлетина номер 22 Средна европейска класа

258

Анонимен

преди 11 години

Герб водят и според еМ Би еМ не ***

257

Комуне

преди 11 години

Пак ли победени?Докога ще страдаме?

256

Анонимен

преди 11 години

Тея от герб са много смешни като говорят против ***. А бе я се вижте ако има *** това е герб

255

кк

преди 11 години

ДСБ - алтернативата

254

NM

преди 11 години

*** народ-слаба държава, Да живее ГЕРБ! и честита мизерия народе.

253

Анонимен

преди 11 години

ЕНП започkа дистанцирането си от ГЕРБ. Въпреки заявката днес в България не пристигна шефът на ЕНП В.Мартенс. Той трябваше да е във Велико Търново за заключителния митинг-концерт, но....

252

Анонимен

преди 11 години

Станишев е признат в Европа лидер на ПЕС. Вашия любим ***,стои на 6метра от европейските лидери и освен проформа разговори,никой не го бръсне за слива(а и на, какъв език да се разберат с тоз ***)

251

хаха

преди 11 години

Гадно ли ви е ***,още по-гадно ще ви стане в неделя вечерта

250

Добряк

преди 11 години

Ако не беше ГЕРБ никой нямаше да се тревожи!

249

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС най-много печелят от ниската избирателна активност, понеже техният електорат е твърд. Затова и винаги разчитат на компромати, за да се отблъснат нормалните хора от гласуването и така БСП и ДПС да са пълновластни господари в парламента. Те постигнаха своето. Сами сме си виновни и ако не гласуваме, ние ще докараме Станишев и Доган отново на власт.Не е важно, че тук не натискаме на зеленичкото или червеничкото. Гласувайте в неделя! Стига азиатско мислене, ние сме в Европа!

248

акуд

преди 11 години

станишев казва на к00алиция , ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО. също както търговците днес на ментето казват РЕПЛИКА :))))

247

Честита

преди 11 години

Победа на ГЕРБ .Мислех че БСП ще спечели.Не губи кураж до следващия тираж.

246

Пешо

преди 11 години

Блъскайте яко бюлетини без да ви пука за кой само да не е за ГЕРБ,БСП и сателитите им АТАКА,ДПС,РЗС,ДСБ,ГОРД и разни Кунки!

245

Анонимен

преди 11 години

Последния опит на ГЕРБ да излъжат хората!

244

луд

преди 11 години

23 години гласувахме все за ,,нормални'' политици.Че то не бе лапане;цъфтене;оправяне;крадене;сечене;грабене;плюскане;приватизиране;подслушване,че и убииства имаше.Може би е дошло времето ,да изберем ,,ненормалните''политици,че най-после БЪЛГАРИЯ да стане нормална държава.