63

Темерут

преди 11 години

Да ви имам измислените проучвания, ей! Как точно проверихте пуснатите бюлетини, преди да са пуснати!? Това, че сте пускали анкети, не значи, че трябва да се доверявате на подобен род проучвания!!! Човек може да отбележи в анкетата едно, а в деня на изборите съвсем друго!!!

62

нова радостна вест

преди 11 години

Според "Медиана" БСП вече води убедително пред наследника на БКП - Комунистическия Герб.......А утре следобяд се очаква смразяващ удар върху Гроб след който влизането му в парламента ще бъде под въпрос.

61

Анонимен

преди 11 години

не вярвам на социолози!Разликата е значително по-голяма,в полза на ГЕРБ!

60

еххе.

преди 11 години

Не само ГЕРБ но и БЪЛГАРИЯ трябва да води с 75% срещу БСП и БКП В българия никога да не мерише и смърди на червени бо- - -ци.....

59

эээ

преди 11 години

Ще дойдете до резултата на Мира Радева,ама нейсе..

58

кк

преди 11 години

ДСБ - 27!

57

акуд

преди 11 години

аз искам да ме управляват БСП, ДПС и НДСВ(кунева) защото по тяхно време не си плащах данъците и можех да крада лесно, а *** станаха роми и държавата се напълни с малки партии който ще имат 1% и по малко от 4% и по този начин нищо няма да правят а само ще лапат субсидии по 1 000 000 лв на година като измислена партия, за 4 год . 4 000 000 лв кой е луд да работи , висшистите станаха миячи и дете гледачи

56

Анонимен

преди 11 години

Атака са долни продажници а ми говорят за национализъм, а са финасирани от чужди държави. циници

55

До 61

преди 11 години

Проучването на Сова Харис излезе сутринта,а не преди минути бе ахмак!

54

аз

преди 11 години

Който гласува за герб, гласува против децата си.Мислете!

53

akud

преди 11 години

това проучване се базира на мераците на станишев , май

52

oz

преди 11 години

Атака е единствената партия с ясно написана, над 140 страници подробна програма от 16 части за всички сектори, точка по точка - план за действие! Това правят сериозните партии по света. Никоя друга наша партия не дава такава подробна информация, всъщност, не дават никаква съществена информация. Всички искат само ВЛАСТ, пускайки общи приказки, разчитат на идиотизма на хората ... до кога ли?

51

Анонимен

преди 11 години

добре де,щом резултатите се знаят защо въобще ще има избори,и без туй сме безумно бедни,по-добре да си спестим милиарда който ще се изхарчи...

50

от преди секунди

преди 11 години

"СОВА ХАРИС" преди минута излезе също със свое проучване,това е агенцията която позна на предишните избори с точност......според проучването вече не може да се каже кой води......Разликата е по- малко от 1 процент и в рамки те на статистическата грешка.......Преднината на ГЕРБ пред БСП се е стопила и вече е в рамките на статистическата грешка, сочи проучване на агенция "Сова Харис" по поръчка на ТВ7.

49

Анонимен

преди 11 години

Интересно, всичките ми познати ще гласуват за ДСБ, а както винаги при проучване щели да хванат 1%. Тия стъкмистики са ми ясни ще има очудване след изборите.

48

барут

преди 11 години

Аз не искам да ме управляват крадци с червена петолъчка на феса.Само ГЕРБ !!!

47

Анонимен

преди 11 години

Ново проучване: ГЕРБ води хорото .... към затвора!

46

Анонимен

преди 11 години

до48 ВМРО , НФСБ нещо ми се вижда фалшименто

45

5

преди 11 години

Моето проучване казва, че ако вземе,че спечели някоя от тия двете, значи всичко е манипулация... или просто стригане на овце.

44

Анонимен

преди 11 години

Който гласува за герб мрази България .На 12 България срещу герб.