12

Аз

преди 11 години

Не гласуването е бягане от отговорност! Който мисли, че няма за кого да гласува може да зачеркне цялата бюлетина и да я направи невалидна, но това вече е позиция. Това, че те е мързи да изразиш мнението си каквото и да е то е безотговорно! Най ми е противно когато някой каже аз на избори не гласувам, а постоянно се оплаква от положението в страната.

11

Христо Тамарин

преди 11 години

Умно и отговорно е да се противопоставим по най-ефективният начин на попълзновенията на червено-кафявата чума. Ако не ви харесва ГЕРБ, гласувайте за Костов или за Кунева.Но да се гласува за БСП или Атака е скверно, гнусно и пошло.

10

Анонимен

преди 11 години

Хахаха герберчетата не могат да смогнат с минусите!

9

Анонимен

преди 11 години

До Христо Тамарин А да се гласува за ГЕРБ е сигурно много "умно и отговорно"!!! Всичките ми приятели избягаха последните 2 години заедно със семействата си след като бизнеса им беше съсипан. Радвайте се на монополите и *** и мутрокомунизма.

8

Анонимен

преди 11 години

БСП ще прескочи ли 4%-та бариера?Голяма грижа са ми.

7

Премествач

преди 11 години

Предислоцирах си го."Ще има безкомпромисна битка между основните опоненти!" - нека се бият, да се избият дано - всичките са един дол дренки - крадци!

6

Анонимен

преди 11 години

Поръчкови внушения са това.

5

Христо Тамарин

преди 11 години

Да се гласува за БСП или Атака е скверно, гнусно и пошло.Ако не гласувате, а после протестирате против властта, това би било подло. Трябва да се гласува.

4

Анонимен

преди 11 години

Някой вярва ли че изборите ще са честни? При тотално погазената конституция и закони????

3

Анонимен

преди 11 години

Ако гроба се преизбере цял свят ще ни се смее. Станишев ви крив че двете шайки на Найденов и Ротманса и на цвъцката си вадят кирливите ризки. А каква е тая фондация на Фидоската?Надминахте и братко и батко и кой ли не. Да си пускате музиката от кръсника на предизбарните прояви, не ви е срам! Бягате от диспути като мишки и пак искате власт без нищо да обещаете а утре нов половин милион без работа!

2

Анонимен

преди 11 години

Държавна агенция хвали властта до последно, но вече идва нова власт и могат да кажат истината че вече няма време кой да ги уволни. хихихиЛъжете колкото си щете. Само луд ще гласува за гроб или някой котарак.

1

Анонимен

преди 11 години

Е пак като не раздават кебапчета, това с кебапчетата голямо унижение беше за народасе едно като кучетата дадеш му 2 кебапчета и послушно не те лае.Те ни имат за *** тея.