524

Гербераст

преди 11 години

Цецо Крайслера сега да не го хване инфаркта на Мишо Бирата или загадъчното самоубийство на "убиеца" на Мирослава от Перник!Герберастка му работа !!!

523

Ъпсурд

преди 11 години

Едно нещо е очевидно - ГЕРБ превърнаха МВР в частна мафиотска структураВеднъж мутра - цял живот мутра !!!

522

ГЕРБ- Извращения

преди 11 години

Дори и собствените хора на Борисов и Цветанов са погнусени от извращенията, които ги принуждават да извършват !!!

521

Цецко Менгемето

преди 11 години

Цецо го е стиснал Боко за мъдята с менгемето.

520

Никога повече ГЕРБ!

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ! Повече тези индивиди не съществуват за мен! Това са хора, които все едно не са на този свят, не са в тази държава и все едно последните четири години не са били на власт! Това са най-антипатичните и нагли управляващи в най-новата история на държавата! Гнусни и жалки! Чудих се защо така реагира Борисов, ама то крушката си имала опашка - "Всичко, което съм правил, съм го съгласувал с лидера на партията каза Цветанов".

519

Диалог

преди 11 години

"Борисов: Искам да знам кой ми слага слушалки в тоалетната"Цветанов: Амииии, Шефе, аз само исках да се уверя, че изхождането ви минава без инциденти .....

518

Ужас Баце !

преди 11 години

Ако Кокинов е извършил престъпление, то Бойко се явява или съучастник или подбудител/поръчител на деянието, а понеже в аферата участва и Миро Мършата то вече става въпрос за Организирана Престъпна Група !!!Ужас , баце, какви *** са ни управлявали !!!

517

НАГЛЯР

преди 11 години

Това е нечувана наглост, преди Борисов и Цветанов да влязат в затвора, трябва да вкарат там и то за дълго Станишев и кликата му . Да не споменавам имена, че само като се сетя ми се подига.

516

Боко е пътник

преди 11 години

За Боце има два изхода, да го бият или да го убият! За него боят е предпочитан избор, затова със зъби и нокти ще гледа да остане в политиката, нека го бият! Ако излезе от политиката на изхода ще го чакат дузина бивши ортаци и измамени вложители, отделно Йоца Амстердама, и хич няма да си играят да му правят протести...

515

Гаранции и последици

преди 11 години

Въпрос: " Борисов гарантираше за Цветанов, а за него кой ще гарантира" Отговор: Основните гаранти на Борисов са Румен Пашата и Митко Каратиста !!! Последици: А последицата може да се окаже Софийският Централен или Сретан Йосич !!!

514

До Боко и Цоко

преди 11 години

Ако за вас няма живот извън политиката, както казва Бойко , то знай, че докато сте в политиката, то няма живот за нас българите. И тъй като знаем какъв е вашият избор, то ние заявяваме, че оттук нататък ще избираме НИЕ и резултаът ще го разберете на 12 май!!!

513

ранго

преди 11 години

Евала на Станишев, разхожда се, среща се с хората! Огромна разлика с тлъстата страхлива мутра, която не смее да си подаде нослето навън и се крие зад охраната на НСО!

512

Цецо-Крадецо

преди 11 години

Цветанов: "В новия финансов програмен период са предвидени 25 милиарда лева, които ще влязат в България и ще подпомогнат развитието на регионите."Точно затова е много важно ти и Боко да не ги отмъкнете, че колко му станаха на Тиквата милиардите, 3 или 4 ???!!!

511

Karlito

преди 11 години

Бандитският ГЕРБ си отива с погромКорабът на опърления Бойко се разпада в пламъци

510

Циу Циу

преди 11 години

Ники Младгейов е главата на тази шайка, идеолог, идеатор и покровител, посочете го най-сетне това *** по име, Циу Циу е само видната част на айсберга, под водата са още по-мокри и мръсни

509

Анонимен

преди 11 години

Народът харесва комунистите, а не Станишев. Има разлика, но Станишев я използва, за да обира гласовете срещу Борисов.

508

КОМУНИСТ

преди 11 години

НА 87 МЯСТО ПО СВОБОДА НА ПЕЧАТА БРАВО ,ТОВА Е ДОБРА ОЦЕНКА И ЗА ВАШИЯ САИТ,ЗАСЛУГАТА ВИ ЗА ТОВА ПОЧЕТНО МЯСТО НЕ Е МАЛКА.

507

ВИНЕТУ

преди 11 години

ДНЕС БГ по чевръсто сменяйте темите тази вече остаря,аз знам че са празници,ама такъв ви бил късмета да сте на работа.

506

Има-нема

преди 11 години

Ще напиша само това:Подобни просташки изказвания на другаря Станишев силно ме мотивират да му забия среден пръст отзад на 12 май :)ББ е зле, но тоя *** да ми чете морал ме вбесява!

505

Анонимен

преди 11 години

Станишев разруши БКП и я превърна в придатък на НДСВ, ДПС или ГЕРБ.