94

Българин

преди 11 години

Стига сте ни занимавали със шайката ГЕРБ. Те тотално се ***.

93

ташеулу

преди 11 години

Нямам идея за кого да гласувам. Сърбали сме попарата на всички. Пак ще се намъкнат познати лица в парламента и пак ще започнат 23 годишните препирни. Нищо ново! Да вземат тези от Европата да ни ритнат в *** и да се оттърват от нас. Имаме нещастието да живеем в изродска държава. Лично аз не виждам как ще се тръгне към по добро.

92

Анонимен

преди 11 години

Тоя направо изби рибата - отдел за мокри поръчки в МВР...... Къде по-лесно и безопасно е да имаш отдел за мокри поръчки ИЗВЪН МВР. Егати тъпанара.

91

Анонимен

преди 11 години

В МВР няма "мокри поръчки", има разпореждания. "Мокри" стават тогава когато си пренебрегнал НАП. При нас стана нормално да използваме понятието "да врътнем далавера " вместо да свършим работа, всеки мисли как да надхитри някого вместо да бъде коректен. Имаме нужда от ред и той трябва да бъде създаден дори и с цената на подмокряне.

90

Анонимен

преди 11 години

Аз също имам СМС-си от Цветанов. Пращам си ги сам от един сайт уж от неговия телефон. Искате ли да ви ги покажа?

89

Ф.С.В

преди 11 години

Очкавам скоро да почнат с ликвидирането си физически ) В момента не гледаме борба между политичеаки сили --а борба ГЕРБ срещу ГЕРБ -рунд 3 предстои ))

88

Апостол

преди 11 години

Поредните самозабравили се управници. Следващите няма да по-различни. Подгответе се за все по-лошо.

87

Анонимен

преди 11 години

72 партии на изборите. какво повече да се коментира.

86

Анонимен

преди 11 години

haide vsi4ki 'simpatiagi' v pandelata, tam 6te uspokoite sarde4nia ritam,pristapite na 6izofrenia, maniata za veli4enie i 6te e dobre za vas i vsi4ki nas... bokluci...

85

разочарован

преди 11 години

А защо тоз отряд не е видял сметката на червените *** от ***.... :((

84

Анонимен

преди 11 години

Герберски ***,слухтящи милиционери,ние не Ви искаме!

83

Никола

преди 11 години

До АнонименТи си повреден ве пич.

82

Анонимен

преди 11 години

До онзи ден кумунетата ревяха, че ЦЦ ги подслушвал незаконно, а се оказа че някой подслушва ГЕРБ/ бившия премиер и те мислят , че това е ОК?!?!?Ми после как да не кажа, че всички черверасти са шизофреници :))

81

Анонимен

преди 11 години

Бедата на България е в липсата на държавници,които да я ръководят в правилния път и на политици,които да не крадат.Хората трябва да се превърнат в ясновидци,за да преценят кой политик е честен и кой лъжец.Българският народ непрестанно го лъжат.Той не знае на кое да вярва и на кое не.

80

рррр

преди 11 години

Народе бъди адекватен и активен на изборите да изчистим боко и престъпната група герб! Ако сме пасивни пак ще ни удерат кожата пак ще плащаме пак ще ревем протест и и пак ще гладуваме!!! Боко милиардите на теб и на аверчетата ти малко ли идват за 3,5 години окраде като за гинес! Пропиля бизнес средата,икономиката,здравеопазването,стопанските сектори,енергетиката,държавните институции и предприятия! Рекордна безработица пак при боко! ТОВА СА ФАКТИ! Как сега да не гласувам за БСП???

79

Анонимен

преди 11 години

Да групата за мокри поръчки се казва КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА.Мноооооооооого опасни.

78

дядо Данчо

преди 11 години

до 74 Блиц анкета! -*** 76 от мое име се изцепва просташки!Цинизми не употребявам!Това е пишлигарец,недоносен.

77

кол

преди 11 години

До Ивоне съдят никого щото бб и цц са изцапани и да бъдат унищожени ще е детска игра. разбираш ли, това, че се пънат и правят на света вода не значи че са

76

мавър

преди 11 години

за всички е ясно, че ако се разрови в това мвр ще излязат такива чудеса, че от отврат няма да може да се диша.

75

Анонимен

преди 11 години

Kato gledam GSM-a vednaga mi stava qsno koi govori gluposti...