266

Анонимен

преди 11 години

Тъпите мутри да бяха вземали пример от "Учтивия" и да си оставят телефоните в съседната стая :)

265

Анонимен

преди 11 години

Очевидо е, че записите са от микрофона на Миро мършата, но дали той е знаел че записва е друга работа. Възможно е и да не е знаел а това да си е нареждане на Цвъки. Не виждам обаче нито един от участниците или цвъки да печелят нещо от изнасянето на тези записи.

264

Анонимен

преди 11 години

До в337-338 ти писа какво да направиш

263

Анонимен

преди 11 години

До р 328-психар,ходи се ч.кай и стига си писал едни и същи тъпотии

262

Боло

преди 11 години

Бойко не е знаел нито за това, нито за другите подслушвания, защото самия той пита по телефона най-вероятно Цецо дали и него някой го е слушал... Със сигурност записвачът е еди от двамата други, ако не е имало шофьор или охрана в стаята, защото се чува скурцане от микрофони в дрехи по време на излизането..Два варианта-Цецо е подскушвал и сега Боко ще го нарита, заедно с децата..или ДС и червените слушкат още.. А къде са записите на Станишев, Р.овч, запалката, гоце, пръмова-те говорят за проза

261

Некав

преди 11 години

Станишев бил подслушвал той имал негово си частно МВР дето следяло хората.. Божее боже този човек вече съвсем изперка.. а какво да кажем за хората който се връзват на глупостите дето приказва. Има ли човек в България който още да се съмнява че ББ е мутра и че ГЕРБ са групировка.. Вижте само с каква реплика влиза в разговора : ,,*** та*ака"! Това е човек крайно ниско интелигентен и не знам защо си мислихте,че един откровен бандит може да разбие организираната престъпност. Доста наивно..

260

Пешо простака

преди 11 години

В такъв случай срам и резил за великия полицай Бойко- да го запишат аматьори.....Смях! Абе Цецо- да не са били ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ти партньори?

259

11

преди 11 години

Айдеееееееееееее-пак Станишев му е виновен!Тоя тъ*унгер ли иска още 4 години да управлява?Боже,"ни срам,ни очи"!

258

Анонимен

преди 11 години

Като правите компромати ги изпипвайте,като хората.Режете от записа,че става ясно,че Миро е с микрофона.И се изпика човека,водата пусна и се качи в колата.Може би Цветанов незаконно е окичил Миро и го е пратил при Бойко за да се компрометират вкупом.От записа стана ясно,че Миро иска да си оправи бакиите,но Бойко не му се върза.Ако записа е незаконен си го е правил Миро.Ако е законен го е поръчала прокуратурата или мвр със санкция на съда.

257

Анонимен

преди 11 години

Записите са извършени от Тях Съмите за да отбият вниманието от Себе си

256

Made in BG

преди 11 години

Който е безгрешен, никога не е назовавал някой друг "*ал", не е изневерявал на партньора си, не е бил любопитен, не е пожелал нещо чуждо, не е искал да излезе чист, прав и неопетнен от някаква ситуация, нека пръв заплюе тези тримцата... Гледам доста светци по тая логика...

255

гражданин

преди 11 години

Абе каква е тази полиця бе . Трябва всички началници от СРС да се уволнят и да се назначат съвсем млади хора които да не са зависими от роднински връзки с уволнените . Иначе и в анстоящия случай всички в полицията са си роднини и тази традиция не е спирала он време оно . %Инача всички ще го ядат .

254

СЪД ЗА ТЯХ !

преди 11 години

Изобще НЕ ме интересува кой ги е записал,,,ВАЖНОТО Е ,ЧЕ СЕ ЧУВА И РАЗБИРА КАКВИ *** СА КОКИНОВ И ББ...!!!

253

bolka

преди 11 години

Давайте още, но с по-бързи темпове, че не остана време до изборите!

252

Анонимен

преди 11 години

а казах ви, че има нов стандарт в подслушванията и той е стандарт Стара Планина

251

Слушател

преди 11 години

Едно нещо ми прави много голямо впечатление.Когато Борисов говори по телефона,най-вероятно с Цветанов и му казва,при разследването прокурорите е установено,че автомобилите с техника са излизали незаконно го пита дали не са подслушвали тях.От това си правя извода,че Борисов не е бил наясно,ако е имало незаконно подслушване в МВР.

250

Анонимен

преди 11 години

Миро е с микрофона, носи го дори в *** докато пикае.

249

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 318Ако прослушаш записите (има ги в другите сайтове) ще разбереш, че ако е от тримата, Кокинов е най-вероятният заподозрян. Не говори нищо лошо за колегите си и се изразява премерено за тях. ББ се държи господарски, а Найденов си е пудел.

248

мислещ

преди 11 години

Миро Найденов не беше лош. Ако не беше принуден по някакъв начин никога нямаше да си направи "харакири". Няма логика, Бойко да те номинира за водач на листа а ти да му ходиш на гости окичен с микрофони. Просто ...имало е и други микрофони преди това и Трактора го държи на "консърма". Съжалявам го........и аз съм баща.........

247

Гаден мръсник

преди 11 години

е МАФИОТА КОКИНОВ !!!!СЪД ЗА НЕГО И БОРИСОВ !!!