6

Bissera

преди 11 години

Поздравявам авторката за смелостта да говори позитивно в негативните си констатации. Да, вече е смелост да вярваме и да говорим, че е възможно основните морални ценности да бъдат възстановени, дотам я докарахме. Само якото хейтене се котира. Пожелавам успех на партията й и на нея специално. Аз живея в друг район, но ще подкрепя кандидата на България на гражданите. Те са хора като мен, не са изгубили рефлекса си към човешките потребности, затова им вярвам.

5

Анонимен

преди 11 години

Поредната лицемерка. Предразположете който и да било от партията й, да ви поучи, че лъжите и клеветите са най-доброто средство за докопване до власт и облаги. Опитайте се да го опровергаете, да видите как ще се окажете пред мишън импосибъл. Покажете реална убеденост, че политиката не е *** работа, за да ви разпознае като фашист и смъртен враг на партията си. Тези са по-лъжливи и от *** и говорят само според изгледите да прилъжат още някой и друг "балък", а помежду си знаят защо се правя

4

krassimir

преди 11 години

С повечето неща казани от Ирена Тодорова съм съгласен. ГЕРБ доведоха страната ни до неимоверна икономическа и социална криза и пак най нагло драпат за властта със същата програма, която не успяха в по голямата си част да изпълнят. И не могат да осъзнаят, или не искат, че просто не стават за тези работи. Та те едно подслушване читаво не могат да извършат, а се пишат специалисти точно в тези работи. И лъжат най нагло. И това ако не е *** работа. Не всички политици са ***, но тия ....

3

tyo

преди 11 години

Авторът е кандидат за народен представител в листата на Движение България на гражданите в 23 МИР СофияДвижение България на гражданите е с номер 33 в бюлетината.С това трябваше да започне статията,а не да си губя ценно време,за да чета разни комплексарки.

2

ха-ха-ха

преди 11 години

До ха-ха-ха Като си сляп и безмозъчен, как да ти се помогне.

1

Иван Пешев

преди 11 години

Много обичам, разни политолози да се вайкат как никой не вярва в политиците и как трябвало да повярва, и как не било *** работа. Хайде да си кажем истината , когато политиците започнат да носят отговорност за деянията си , когато спрат да лъжат и крадат , тогава ще си върнат доверието. Повече доверие на кредит няма, скоро ще свърши и търпението.