55

ентъртейнър

преди 11 години

В последната година Лукойл, което е дружеството с най-голям оборот в Бг, не е заплатило нито лев корпоративен данък, т.е. данък печалба за дружествата, по думи на самия В. Танов.Не знам какъв *** трябва да си, за да не осъзнаеш, че има огромен чадър над съответното дружество и с колко е ощетена държавата. А в този период чадър могат да сложат само властимащите. Наистина не е толкова сложна врътка при елементарна мисъл - ГЕРБ и Б.Б. са допуснали подобно абсурдно явление.

54

от 44 до 49

преди 11 години

Идоли нямам! Имам си свое виждане и просто припомням ФАКТИ. Дянков се провали в социалната сфера, но беше безкомпромисен към укриването на данъци и с право. Той е първият, който започна да кърпи дупките на потъващия кораб, но от грешните дупки започна за съжаление. Наистина обикновения човек обедня много и за това няма да е той финансов министър в следващия парламент. Дано Бойко намери някой добър и по-социално отговорен от Дянков.

53

Анонимен

преди 11 години

Другари , да защитим братския ЛУК. Е голяма работа - откраднали някой друг милион...

52

Анонимен

преди 11 години

Ахахаххахахаха, уредите са едни и същи, както и схемите на свързване и в останалите бази - Аспарухово (която също е вързана с продуктопровода), Русе, Плевен, Кюстендил, Росенец, както и резервоарния парк за готови продукти в завода. Данъчни и митничари действително бяха на проверки от 9ти до 12ти април. Пита се как едни и същи уреди, софт и връзки на едното място отговарят, на други - не. Или май пускаме предпупредителен изстрел "закъснявате с вноската във фонд "избори", внимавайте :D

51

БМ-21Град

преди 11 години

Пореден предизборен пушек за "червени точки" пред изгладнелият електорат. Нарушения сигурно има някакви, но защо не се отнемат лицензите на двата "американски" ТЕЦ-а, които хем ни тровят с пушеците си, хем подлогата Костов е подписал заробващи ни договори, задължаващи ни да купуваме ток на 3 пъти по-високи цени от тези на АЕЦ-а. Вместо Гаргамел /Костов/ да се бори отново да е в парламента, прокуратурата трябва да му покаже пътя към затвора!

50

Анонимен

преди 11 години

Кеф, червените *** газ пикаят.Техния ЛУК го загази , краде ли краде, а пък някой си Танов иска дори да си плаща....

49

Анонимен

преди 11 години

Бира ли....червен бяс. бесни са . Кремъл ще ги кастри! Чакаме поредния компромат срещу Танов

48

Вальо Нафтата

преди 11 години

Няма го Боко да се обади, както го направи за Мишо Бирата :)

47

Анонимен

преди 11 години

УУУУ мирише много лошо. На червено. и на нефт.и на крдци.А бе на червено!!!

46

Ето

преди 11 години

Почват явно да излизат дружествата които са отказали дарения за предстоящите избори....

45

Анонимен

преди 11 години

Хахаххахаха, и предния път тоя тетаър го играха малко преди избори - 2011та преди кметските, сега преди парламентарните.... Май касичките за купуване на избори са празни :)

44

СТИГА КОМУНИЗЪМ

преди 11 години

Направо да ги гонят,време е България да се освободи от руско робство.

43

Анонимен

преди 11 години

Предния път тоя театър завърши с думите на Танов "Ще върнем лиценза на Лукоил, ако те прекратят делата срещу нас". Дела се водеха включително и в търговския арбитраж към ЕС. Та, след като според герберушките Танов и мъдянков са били в правото си - защо така жално скимтяха после?

42

до 44

преди 11 години

Той затова Идолът ти плюе сега Дянков, защото му клеца ДРУГАРИТЕ!

41

Анонимен

преди 11 години

АЙЙЙДЕ стига сте ревали за ЛУК, червени . стига тук е България и закона важи и за вас червените крадци.

40

анонимен

преди 11 години

ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ВАЛЬО НЯМА КАК ДА КАНИ БОКО В ПРАВЕЦ И ДА ИГРАЯТ КАРТИ.ЯВНО ВАЛЬО Е ПЛАТИЛ, НО НЕ ДОСТАТЪЧНО И БОКО ГО ЦАКА. ЕЙ ХОРА БОКО ВЛАДЕЕ БЪЛГАРИЯ С МНОГО ПАРИ И АРТИСТИЦИЗЪМ..ТОЕСТ ТОЙ Е НАЙ-БОГАТИЯТ В БГ И АКО БЕШЕ СОЦА-ЩЕШЕ ДА Е СЪС ЗВАНИЕ НАРОДЕН АРТИСТ. ИЗБЕРЕТЕ ГО И ЩЕ ВИДИТЕ ИТАЛИАНСКИ ВАРИАНТ-НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО И ИМА ЕЖЕДНЕВНИ СТАЧКИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ. ПО-ДОБРЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ГИ Е СТРАХ ДА КРАДАТ,ОТКОЛКОТО ГЕРБЕРИТЕ,КОИТО ИМА ОЩЕ КАКВО ДА ПЛЯЧКОСВАТ.

39

ЛУКОЙЛ - РОТШИЛД

преди 11 години

Напишете в Google "Внимание, заплаха отвън - Москва, задкулисието или кой клати държавата" и прочетете, кой е реалният собственик на ЛУКОЙЛ !!!

38

Dekadent

преди 11 години

До 24 - Незнам заради ГМО-тата дето ги ядете ли, чалгата ли, Чернобил може би или всичко заедно има такива зомбита като теб в тази държава! Какъв Станишев те гони пак тебе бе ?! Боко нали е интимна приятелка на Валентин Златев, или това не го знеш?! Такива като теб само лоботомия може да им помогне!

37

Анонимен

преди 11 години

Другари не забравяйте, че именно Дянков и Борисов са основната причина да четем тази новина днес! Именно Дянков постави измервателните уреди и даде срок на Лук-а да ги приведат в действие, а те си правили байпас-и, за да укриват данъци! Много удобно забравяте каква олелия вдигнаха когато им ги слагаше Дянкича ;) Хайде не си приписвайте чужди заслуги, че вече станахте смешни. От Позитано не ви инструктират да сменяте стила от време на време. :)

36

Анонимен

преди 11 години

До до танов СКЪПИ АНОНИМЕН ЧЕРВЕН ДРУГАРЮ. Вие само това можете - компромати , мръсотии, и разбира се да крадете от държавното.След 12 , никого няма да уволните ,защото вас ви няма