92

до дядо

преди 11 години

Дедо,ДСБ са болни и скоро ще са споминат!

91

Анонимен

преди 11 години

Как не те е срам да си показваш миризливата некъпана черна глава и косматите уши пред хората бе, циганино.Махнете го от сайта, че на тоя копанарин и снимката му мирише на *** бе.

90

хе

преди 11 години

Другрю Костов,изчезвай на Карибите да си харчиш парите,имигрирай,не се занимавай с политика,ти си вече извън нея.За теб хранилката свърши,наяди са мноо и сега тряя да харчиш некъде.

89

дядо

преди 11 години

Бухаххахахха ,*** от герб и *** от бсп с пяна на уста и множествен *** оргазъм при вида на гаргамел бухаххахаха-дълбоко ви оре в ремусите драгалевския а *** долни,батакиската *** не я споменавам,тя по презумпция си е комунази до мозъка на костите БУХАХАХХАХА

88

стоил

преди 11 години

и кой бе господин *** съсипа образованието....ти господин червено-син крадец не участва ли и ти в съсипването му

87

БПЦ

преди 11 години

АНАТЕМА!

86

нимка

преди 11 години

Ами *** Костов ще ми говори за образование, боже какво доживя бедна България.....

85

Анонимен

преди 11 години

Нека не забравяме, че другарят Иван Костов е участвал в изготвянето и приемането на унищожителния за България план "Ран-Ът". Още от тогава, в края на 1990г. започват престъпленията на това лице, назначено за демократ и опозиционер. А наивниците повтарят едно и също за "спасителя" Костов. Да въведеш Валутен Борд не е спасение, драги. Това може да го направи всеки премиер, дори и неикономист. Той така ни спаси, че след него нямаме българска индустрия и енергетика.

84

Анонимен

преди 11 години

Казуса Костов народът го реши на изборите, като му тегли един як шут. От тогава до днес влиза в парламента с клизма... И продължавате да твърдите, че говорим за един преуспял, надарен и реализирал се политик? Гьобелс ли беше казал, че една лъжа, повторена 100 пъти става истина?...

83

Анонимен

преди 11 години

Не толкова образованието,колкото липсата на възможност за придобиване на практически умения.Няма къде младежите и девойките да положат поне 2 год.учебна практика.Работил съм с германци и мога да кажа,че не са толкова вещи в специалността,колкото в елементарната,канализирана,утвърдена практика,която не изисква новаторски решения,фантазия,извънреден подход.В това отношение нашите специалисти ги надминават,когато трябва да се спаси положението спешно "от нищо нещо".

82

Анонимен

преди 11 години

Костов е изтърпял върху себе си :2.ДС Горкият, накараха го да сложи в правителството на Софиянски 4 министри, 1 зам-министърка и не знам колко шефове на агенции от ДС. Говорителят му Михаил Михайлов също го принудиха да го търпи

81

до 86

преди 11 години

"Той е лидер от европейски мащаб - и с европейски маниери."И като е такъв що не получава предложения за работа от водещи европейски компании или да изнася лекции в известни университети? Та ние тук не го "ценим" "гения" на лостоф!Като си отговориш сам на този въпрос /но се съмнявам, щото не си в състояние/, тогава можеш да се замислиш колко заблудени сте феновете на лостоф....

80

Анонимен

преди 11 години

ЗдрастЕ лостоф!И сега ли прозря тази "велика" истина за нашето образование?А не беше ли и твоето правителство, като част от схемата за съсипване на висшето образование с даването на акредитация на всякакви измислени вузове, така че да може който иска - куцо, кьораво и сакато да взима "висШО"! Лицемер голям си ти лостоф, ама твоето е в най-долна форма!

79

Анонимен

преди 11 години

11. Хиляда проверки на прокоратурата срещу него и семейство му по нареждане на агент ГОЦЕ?! 12.Внушенията от Гоце, че е мафиот, че е най-богатия, че е Сатана /гласуваш за Бойко, избираш Костов - плакат и клип на БСП/дс. Но Гоце успя да зомбира електората и това се видя...*)))

78

Анонимен

преди 11 години

Костов е изтърпял върху себе си :1.Комунoсоциалисти /БКП БСП/. 2.ДС 3.ДПС/бкп,дс 4.Медиите на горните три.... 5.Червената мафия от горните 4....*))) 5 Съдебната система по образец на Вишински... 6.Мафиотски синдикати... 7.Мутрите, създадени от Луканов...*))) 8 Внедрени ченгета от ДС и сребролюбци в СДС... 9.Ненормално силно лоби на Русия и на самата Русия.... Пусна самолетите на НАТО,но не пусна руските самолети за Косово/. 10. Отказа на натиска на САЩ да приема косовски бежанци. 11. Хиляда проверки на прокоратурата срещу него и семейство му по нареждане на агент ГОЦЕ?

77

Анонимен

преди 11 години

Не го разбрахте бе герберчета, Боко не е алтернатива на Серго, а неговото продължение. А е генерал, щото агент Гоце го направи такъв за един ден. Преди това беше обикновен пикльо-лейтенант.

76

Анонимен

преди 11 години

Иван Костов си остава, най-добрият български политик, който имаме. Той е лидер от европейски мащаб - и с европейски маниери.

75

Анонимен

преди 11 години

Маргарет Тачър посещава България като министър на образованието в правителството на Едуард Хий. Тя казва: В България има един бог и това са децата, има една религия и това е образованието, има един храм и това е училището!. Трябва да призная, че ми направи удивително впечатление едно техническо училище в Стара Загора. Особено се учудих на голямата степен на сътрудничество между обучението в техническото училище и химическата индустрия.

74

Анонимен

преди 11 години

Който твърди, че Иван Костов е измъкнал България от изкуственото създадена в продължение на години криза, въобще не разбира за какво става въпрос. Предложението за въвеждането на Валутен Борд (прочутата мярка на Костов, "спасила" България) е направено още от Жан Виденов през 1996г., виждайки и предчувствайки че банковата система ще изпадне в колапс. Тогавашните му другари обаче тотално отхвърлят тази идея. Другаря Иван Костов разпродаде и наряза българската индустрия година по-късно.

73

Анонимен

преди 11 години

България е държава от 135 години...Иване, Стамболове 21 България е държава от 1 300 години, като "златният век" е след 9 септември. 45 години възход, Народна Република България. Но икономическите зомбита извадиха от гроба "Мумията на капитализма" и смъртта покоси милиони българи...Гробокопачи на България, не мислете, че ще ви се размине!