58

Анонимен

преди 11 години

ЕВАЛА БЕ, БРАТ МИ, ЕВАЛА!ЕВАЛА ЗА ТОА КОЛА!ЕВАЛА БЕ, БРАТ МИ, ЕВАЛА!ЕВАЛА ЗА ТАЗ ЖЕНА!

57

ИСТИНА

преди 11 години

Ето това е една истинската статия,която показва злобното и завистливо лице на българина.Ядат,пият заедно,а накрая се взривяват.,,Не е важно на мен да ми е добре,важното е на съседа ми да му е зле''Генетично е и няма да се оправи,затова България е най-бедна в ЕС и и не само,а и по бедна от някои африкански държави.Прекрасна място за живот ,но ***,завистлив народ и такава държава.Всички бъгари са завистливи,долни и гладни....-ОК 2 % не са..Впечатлен съм от статията.

56

Анонимен

преди 11 години

БСП ПОБЕДА! ДА ВЪРНЕМ КОМУНИЗМА, НЕ НА СЪСИПВАщАТА И ЗАГНИВАЩА ДЕМОКРАЦИЯ!!

55

Анонимен

преди 11 години

срамувам се, че съм българин!!

54

Анонимен

преди 11 години

"Експлозията била толкова мощна, че сринала цяла стена от втория етаж на къщата. Изпотрошени били прозорците на съседните къщи."И това с помоща на само една туба бензин -ади бе!За блу канари ни взимат !

53

Вуте

преди 11 години

На всякъде по света си оставаме българи.

52

Анонимен

преди 11 години

На нашенеца, не знам какъв е по чужбина - българин или *** - все нещо му пречи. Пречи му в родината, пречи му по света. Все му пречат. Все завижда на близките. много ми е странно, защо българина си мисли, че все някъде на майната си ще бъде оценен, а не тук в собствената си родина. и защо си мисли, че другите по света трябва да го търпят, а той все да е с претенции.

51

Кочо

преди 11 години

Смоук овер бара... енд файър ин д скай!

50

ВМРО

преди 11 години

Тоя е от нашите терористи.

49

Тихомир Томов

преди 11 години

Прави сте . *** не са учили химия и резултатите са налице . Не случайно вчера имаше ден на пълното прочистване по случай рождения ден на нашия идол !

48

Анонимен

преди 11 години

Aхахаха. Боже, колко се смях. Плъзнахме по Европа, да им покажем какво означава културз и цивилизация! :)))

47

Йордан

преди 11 години

Не съм запознат с този случай, но живея близо до Сеговия от 16 години и мога да кажа,че в този район има една доста голяма *** колония от плевенският край,която създава доста работа на ГУАРДИА СИВИЛ .Във всеки случай тия неща стават при всички имигрантски общности не само в Испания и не само от бг. граждани,но и от румънциоткраднаха дори кабел от контакната мрежа на високоскоростните влаковеAVЕ .НЕ бива да се самобичваме заради завистта.Испанците са в пъти по завистливи,и вс останали но

46

Berlin

преди 11 години

Току-що ми се обади един приятел, ром от Сеговия, и ми разказа цялата история. Значи става дума за един друг ром от Сеговия, който отворил бар и изкарал неземни мангизи. Наемал бедни бели българи да му работят и им плащал дребни песети за 14-15 часов работен ден. Който не работел усърдно бил пердашен с каиш, лично от богатия ром. Един понечил да роптае, но ромът го нашарил с каиша и му показал салида-та. Онзи клетник побеснял и завист запалил бара. Ромът взел 1 000 000 евро застраховка.

45

Анонимен

преди 11 години

Живях в чужбина над 8 години и не мога да кажа, че трябва да се пазиш от всички българи навън, по-скоро да се пазиш от всички чалгазирани мозъци

44

---

преди 11 години

За пореден пьт станахме известни в Европата.

43

Анонимен

преди 11 години

Там в този район живеят българи,ама малко по тъмнички преселници от районите на Костинброд и Монтана

42

Основно правило

преди 11 години

Основно правило, когато си в Чужбина - бягай далеч от българи! Ще попаднеш или на някой криминален, или на някой алкохолик, или на някоя откачалка!

41

Жо

преди 11 години

НА 18 юни 1972 г. при ЖП катастрофа на гара Подуене, локомотив проби с буфер вагон цистерна с 60 тона бензин.От удара се образува отвор в цистерната с диаметър около 30 см. Искрата от удара възпламени бензина и изригна пламък с височина над 20 метра.Започна огромен пожар с много висока температура.Елконтактна мрежа буквално се стопи, а металните стълбове, които я държат се огънаха. Изтичащия бензин горя 5 часа, но цистерната не се взриви.Това доказва, че бензинът не гори, горят неговите п`ари

40

Анонимен

преди 11 години

Ауу, колко виновен се почувствах, че някакъв непознат сънародник вдигнал във въздуха някакво заведение в Испания. Не знам как ще го преживея...

39

Berlin

преди 11 години

Соред мен извършителят е българин, който е завидял на успял ***.