74

Анонимен

преди 11 години

Гоце, ти си изчерпан отдавна...Не се опитвай пак да станеш лидер...Наблегни на младите гаджета и си гледай рахатя....

73

Иван

преди 11 години

Шерлок Холмс / Първанов/ споделя схемата - 10 години не са малко време да ползваш такава схема и да не си наясно.Всички се правят на ощипани а са слухтели та пушек се вдига.Това е в основата на идеологията на столетницата.Ако са нова партия и нямат нищо общо с порядките на комунизма защо не започнаха с 1-ви конгрес а продължиха конгресите на партията-майка.Не може - сиамски близнаци са.

72

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 87Не се коси дрогарю, да не си докараш някой инфаркт!

71

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков=Бойко Борисов+Валентин Златев.За който не е разбрал няма ГЕРБ против БСП,има Живковисти против политбюро на БКП,Живковистите си отмъщават за 10 ноември. В резултат ще си плащаме скъп бензин,ще ни мачкат монополи и те така.Отърване от комунисти няма.Само от Костов ги е страх и едните и другите.Това е положението ,който разбрал разбрал ,кака се ожени.

70

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ИНТЕЛЕКТ, ГЕРБ КАЧВА, ШОТО ПЛАЩА, ИЛИ ТИ ТРУДНО СЕ СЕЩАШ, КАЗАХ ТИ МАКС 12 %, "КАЧВАЛ" И ТВОЯ РЕЧНИК КАТ НА ВИНЕТУ, ТО ЗА ТВА СИ ГО ХАРЕСВАТЕ, ГОВОРИ ПРОСТО И ХАШЛАШКИ, ЧОВЕК ОТ НАРОДА, ЕДНИН ОТ ВАС, ПИСНА МИ ОТ ПРОСТОТИЯТА ДЕТ НЕМА СВАРШВАНЕ

69

patriot

преди 11 години

ГОЦЮ ФЕСА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА,АМИ ДА КАЖЕ КАК ТАКА НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ СА МИЛИАРДЕРИ И МИЛИОНЕРИ .НЕ МОГА ДА ГО ПОНАСЯМ ТОЗИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ТИП.ТИП БЕЗ ДОСТОИНСТВО И ЧОВЕЧНОСТ.ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ ДАНО,АМИН.

68

до 81

преди 11 години

пиши на кирилица. Какъв монархист си ти дето на латиница ми пишеш и то неграмотно. Срам за монархистите си.

67

РУМЕН221

преди 11 години

Възмутен съм!Др. Станишев каза че като плюем и храчим по ГЕРБ всеки ден и ние ще спечелим изборите!А тя каква стана?! ГЕРБ качва рейтинг всеки ден, а БСП сваля.Ще гласувам за ГЕРБ тогава!

66

Анонимен

преди 11 години

ТРЕБЕ ДА ВИ СПОДЕЛИМ НЕКОИ САОБРАЖЕНИЯ, ОМАЗАХТЕ СЕ ОТ СЕКАДЕ, ВИЖДА СЕ КРАЯ НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА И ПРОСТОТИЯТА , ЯСЕН Е КРАЯ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА НА ФИЗКУЛТУРНИКА, ЯСЕН Е КРАЯТ НА ЕДИН ПРОВАЛИЛ СЕ ОТСЕКАДЕ, ПОСРЕДСТВЕН И НЕ ОСОБЕНО ИНТЕЛИГЕНТЕН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ИЗБРАН ОТ ЕДНИ ДЪЛБОКО ИЗМАМЕНИ ХОРИЦА, ДАТА Е 12 -ТИ, МАКС 12 %, СЛЕД ТВА ГЕРБ ОТИВА В НИЩОТО, ЩЕ МИ ЛИПСВАТ УМНОТИИТЕ ОТКРОВЕННО СПОДЕЛЕНИ ОТ ВИНЕТУ И АРОГАТНОСТА НА ЦЕЦКО.

65

Анонимен

преди 11 години

Във Видин, които сме симпатизанти на БСП ще гласуваме с празна бюлетина - което е несъгласие с натрисането на Михаил Миков, при положение че не беше номиниран, от областната структора !

64

Анонимен

преди 11 години

Спрете, момчета и момичета - българи!Какво е това еднообразно пошло плюене? Изборите не трябда да се купуват. А вие?По-добре помислете, дайте трезво становище и предложения. Вашия истински глас трябва да се чуе. Говорете със съвестта си.Купуването на ума и съвестта е забранено! Забранете го!

63

Анонимен

преди 11 години

@@

62

Гюро Михайлов

преди 11 години

Следващото "обяснение-оправдание" ще бъде "Колата не е излизала, ами е открадната, и не са подслушвали от МВР, ами крадците"!И пак ще трябва да вярваме!? Явно или управляващите нямат високо мнение за народа или имат погрешна преценка за самите себе си!

61

Яго

преди 11 години

Я Гоцето бил тука бе! И той почна да предполага. Между другото, някои смятали, че има връзка между аферата с подслушванията и аферата с ошфорните сметки за милиарди, притежание на българи.

60

Анонимен

преди 11 години

Първанофф,Най- големите подлеци на тъй наречения "преход" , сте вие от БСП!Ограбихте българския народ с червените куфарчета, чрез банките при Виденов и с приватизацията- общо 200 милиарда долара!Затова няма пари нито за пенсии, нито за заплати!Не се наядохте и още искате да грабите!?

59

Rummy__

преди 11 години

До Анонимен66Но за сметка на това *** е *** пухльо и марионетка, а Гоцето е старо куче, нито един политик не може да му се намаже и на малкото пръстче!Ееми, съгласна съм, че Плевнелиев има доста мекушаво излъчване и може би това го прави до голяма степен непредставителен за президент, но според мен си върши работата човека. Като го избаха не ме кефеше, ама сега в тази обстановка добре си се справя горе - долу. Гоцето е старо куче, да, но това не му е кой знае какъв плюс..

58

Запознат

преди 11 години

До Анонимен (70),С мнението си не индикирам партийна принадлежност, а по-скоро констатирам очевидното. Проблемите в БСП са структурно кадрови и в момент на "Лидерски битка", в БСП лидера липсва, този който да консолидира електората... Проблемът не е дали си от Левски или ЦСКА, а по скоро като се гласува да се избере "ПО-МАЛКОТО ЗЛО", защото няма партия или лидер, който да ни измъкне от кризата, която тепърва ни чака!!Привидно всички искат властта... но повярвайте това е привидно!

57

до 82

преди 11 години

1

56

Никола

преди 11 години

Няма никакво подслушване , това е "мероприятие" на комунистите с предизборна цел да се отклони вниманието от грандиозния скандал Белене където не им стигна , че откраднаха милиарди , а и потрошиха още 15млн. за референдума. Сега като лъсна голата истина , че 2/3 повече мощности и то нови от необходимите измислиха акция"подслушване" Гадното е ,че с тази фалшива партенка занимават и ЕС и Страсбург , ама нали са социалисти-комунисти т.е *** ...!!!!

55

аз

преди 11 години

нека нека... да ги подлсушват гадовете да излезе на яве как са забогатяли !