70

до 74

преди 11 години

АЛООООООООООООООООООООООООооооооСамо преди година ТЕРОРА ДОИДЕ!Какви молитви ,че ние станахме жерва ,за какво си говорим -реалности!

69

Ариана

преди 11 години

Червена зора с тая съветска петолъчка хич не ти отива да говориш за империи на злото. Едно и също ***.о сте и руските и щатските империалисти.

68

orlinpetkov

преди 11 години

До Kreti до 75Браво точно така разсъждавам и аз.

67

Kreti до 75

преди 11 години

Ти трябва да си някоя ГРОБАРСКА *** , дреме ми на мен какво е било през 1944 мен ме интересува сега да живея добре както и хората в Родината ми България не да ги прецакват някакви МУТРИ били те ГРОБАРСКИ или БЕСЕПАРСКИ.Жалко за семейството , трябваше да бъде семейството на дъртата РЕПТИЛКА КИЛАРИЦА и щях да отида в ресторант да го отпразнувам даже!

66

Ариана

преди 11 години

Тия щатски ***.а колко незнайни хиляди семества са разбили във Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и т.н.

65

до 62 от 54

преди 11 години

Маи някои хора незнаят кога да спрът да залагат!

64

orlinpetkov

преди 11 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло каза баба ми. Отмъстителите дойдоха. кво реват.

63

orlinpetkov

преди 11 години

До KretiЕвала много добър коментар, мразя сълзливи истории поднесени като пропаганда, тероризма не съществува, има само хора които отмъщават за разбитите си животи, избити градове, региони унищожени държави.

62

CrishtiaN

преди 11 години

АВГАНИСТАН???АФГАНИСТАН?!

61

Анонимен

преди 11 години

Тук пишат хора които не познават терора, хора които не познават войната и хора от които 90% не са били войници (не са служили в казарма,)Много ви моля замълчете и на Бог се молете да не ни идват до главата, Повярвайте това не е кино

60

Kreti

преди 11 години

Жалко за Семейството !!!Но сега се вижда резултата от продажбата на ХАМЕРИКАНСКА ДУМУКРАЦИЯ по света Колко Деца умират в СИРИЯКолко Деца умират в ИРАККолко Деца умират в ЛИБИЯКолко Деца умират в ПАЛЕСТИНАКолко Деца умират в АВГАНИСТАНКолко Деца искате да убиете в ИРАН

59

Червена Зора

преди 11 години

До orlinpetkov - Именно . Толкова доказателства излязоха за измамата 09.09 , въпреки забраната за излъчване в Америка , и пак и пак не им увира акъла на американосите ?!

58

до 53

преди 11 години

Извинявай но ти си много заблуден, напиши ми какво знаеш за днешните копти , освен това че живеят в Египет и са първите християни на земята ? Знаеш ли че коптите не обрязват момчетата защото са християни но обрязват малките момиченца, свалят им *** защото са жени а на жената й е забранено да изпита удоволствие, Дори арабите мюсюлмани не го правят това зверство. Единствено коптите християни и и бедоините мюсулмани. Това са обичаи без връзка с хистиянството. Коптите днес не са хора

57

orlinpetkov

преди 11 години

До Червена Зорасъщата история като 11 септември, трябва им предлог за нова война, еми много ми е интересно сега изстрадалия американски народ няма ли да каже на своето правителство сус бре маскари, заради вашата политика не можем да си живеем живота.

56

Анонимен

преди 11 години

мазна пропагандаЩатите и цялата демократична общност недднократно са искали решителни меркикато катар саудитска арабия и други меки на демокрацията

55

Анонимен

преди 11 години

Да, Америка не е цвете за мирисане(вероятно). Но, все пак не злорадствайте.

54

orlinpetkov

преди 11 години

До huntабсолютно си прав, народите блеят вместо да търсят отговорност на правителствата си за безчинствата

53

Червена Зора

преди 11 години

Ционистите отново направиха театър , и сигурно сега ще обвинят Иран ! Аз не мога да разбера , как американците не разбират от къде започват бедите им (ЦРУ,ФБР,ФЕД,МВФ,СБ) , САЩ е империята на абсолютното ЗЛО !

52

до № 2

преди 11 години

Пълен ***! Гнида.

51

orlinpetkov

преди 11 години

Днесссс Бг, хайде сега чинно да поместите няколко статии за съсипаните животи и цели държави и нации. Не за друго а за да е ясно кои са причинте на това насилие. Америка тероризира целия свят под различни предлози и сега хората които са пострадали от нея намират начин да си го върнат както могат.