17

Анонимен

преди 11 години

Ужас, ужас! Ужас! Умът ми просто не го побира! 24 милиона от нашите пари - субсидия за една сбирщина от мутри и мафиоти които съсипаха България и ни докараха до просешка тояга. Никога България не е била толкова зле както при мутрите от ГЕРБ. Вместо тези 24 милиона да се дадат за пенсии на нашите крехки, злощасти майки и бащи обречени на мизерия върху които Борисов се изплю и ги обвини, че опоскали държавния резерв. Ужас!

16

Анонимен

преди 11 години

От членския внос на р. Овч и трактора за съсипване на БЪЛГАРСКИТЕ служби за сигурност и налагане на руските.

15

Анонимен

преди 11 години

Така, така съдейки по разчетите кой има най- голям ресурс за купуването на изборите?

14

ШОК

преди 11 години

Според финансовия отчет на ГЕРБ се вижда, че е получила най-голяма субсидия - 24 млн. лева.ТОВА Е САМО ЗА 2102 ГОДИНА!ЗА 4 ГОДИНИ ЦВЕТАНОВ Е ПРИЛАПАЛ 100 МИЛИОНА ЛЕВА, С КОИТО ПЛАЩА *** МЕДИИ ЖУРНАЛИСТИ, СОЦИОЛОЗИ И ФОРУМНИ ДРАСКАЧИ В ИНТЕРНЕТ!

13

Анонимен

преди 11 години

Герберските *** не са направили и 1 лев дарения. Ама сега ще имат пари да купуват гласове.

12

СОЦА

преди 11 години

По времето на Бай Тошо Парийците плащаха част от заплатата си , днес Партийците получават добавка върху заплатата си . Каква е разликата ?Идеята , или Далаверата ?

11

Мишо (Бирата)

преди 11 години

Да бях жив - можеше да поразкажа за даренията! Ама какво да правя като ми бе 'слабо сърцето'...

10

jojo

преди 11 години

Който има пари си купува изборите.Е това е истината

9

Анонимен

преди 11 години

Държавната помощ за крайно нуждаещите се за цялата страна беше в размер на 40 милиона, а крайно нуждаещите се от ГЕРБ получават 24 милиона?

8

Анонимен

преди 11 години

Ах, парички парички - еврейски парички,дето крадени са от нас всички!

7

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ нямат 'дарения' - те си ги събират сами! Който не иска да дава - му се случват разни неща. От 'случайна' данъчна проверка (3-4 пъти на година) - през отнемане на лиценз, после идва арест за нещо (Гриша Ганчев - жив пример)!А след това не знам какво следва. Може би Калашник пред Съдебната палата?

6

Анонимен

преди 11 години

Незнам какви пари печелят, но ако това което е написал на 100 стр. Емил Димитров от ГЕРБ, нот. заверено в Лондон е вярно, какво трябва да следва. ЦЦ, ББ, СТ.Флоров, Ив.Петров, трябва да бъдат изправени до стената . Трябва да понесат гнева на народа и повече да не се появяват в политиката,но не само и там.

5

Анонимен

преди 11 години

Колко е хубаво като знаем, че престъпната комунистическа партия си отива.

4

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НА ПЛАКАТИТЕ НА ,,ГЕРБ,, ПИШЕ..... ,,ИМАМЕ ВОЛЯ,, ....ПРАВИЛНОТО Е ... ,,ИМАМЕ ПАРИ,, ....

3

Анонимен

преди 11 години

9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

2

Анонимен

преди 11 години

1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова

1

Анонимен

преди 11 години

Ето откъде можем да поорежем разходи, така и така сме на последната дупка на коланите и няма повече накъде.