387

павле

преди 11 години

само *** и злобен човек може да се изкаже така - Кунева лъсна каква е всъщност

386

Пепи

преди 11 години

Кунева - Излагаш се и то много. Имай малко уважение иначе хората съвсем няма да гласуват за теб.Всички помним хубавото ти минало и това какво направи с 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ Козлодуй и заема от Париба, а кой беше в борда на директорите...... Кунева не се излагай.

385

biser dimov

преди 11 години

Много е дразнеща Кунева все едно 20 години не се подвизава по високи етажи на властта и в МС. Да не би проблемът с демографския срив, безработицата, образованието и пр. да е от сега?! Какво конкретно тя направи по тези въпроси?! Извоюва някакви смешни пари, съсипвайки преждевременно блокове на Козлодуй, които ни носеха добри пари, извоюва смешни пари за селското стопанство, които го направиха неконкурентно на вноса, това не е ли геноцид на малкия и средния бизнес, който сега мисли да рефрешва?!

384

Анонимен

преди 11 години

До Dora YankovaНаправи тя.....Спря 3-ти и 4-ти блок на Козлодуй и надена НЕК на заема от Париба

383

Ани

преди 11 години

Тази безсрамница как смее да си позволява да говори по подобен начин! На тази цялата й кампания се основава на това да плюе по другите. Отвратително е!

382

намръщен

преди 11 години

До Dora YankovaКак така, госпоже, не е направила?И.К. обеща затварянето на два от четирите малки ВВЕР-а в Козлодуй, тя добави другите два, а имено -ти и Vти. Малко ли е Та това е 880 Мегавата мощност

381

gusanita

преди 11 години

Кунева като типичната чиновничка е тръгнала да защитава и без друго раздутата администрация, като нарича нейния мързел - вързани ръце. Никъде не се отчита факта, че хвърляме страшно много пари за тая тромава администрация, която нищо не прави. Плюс това сегашното ни положение не е в резултат от един недоизкаран мандат на ГЕРБ, а на 20-годишен тъмен преход, през който националните богатства бляха усвоени от шепа хора, ката фамилията на Пръмова и червената олигархия.

380

намръщен

преди 11 години

До АнонименПрава си, за хубаво или лошо, г-жо Анонимна 439Лично познавам гербер с пъти по-кадърен от много управници горе, доказвал го е в две сфери, но е на много ниско ниво. Има ги, но вероятно са или натиснати отгоре, или са резерв, което е също вероятноАКо трябва да избирам между ГЕРБ, ДСБ и другарката Пръмова - ГЕРБ. Никакви "леви" мафиотски партии на Батко и Братко, никакви улични ***!

379

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС - КУНЕВА(ПРЪМОВА)-СНАХАТА НА ЦК на БКП!

378

borkoslav

преди 11 години

Точно Кунева, която на всички ни е ясно кои родни монополисти я спонсорират е тръгнала до говори за монопол! Истината е, че монополите у нас процъфтяват, тъй като намират благоприятна почва благодарение на политици като Кунева, които услужливо си затварят очите. В същото време понеже това ни е малко Кунева реши да затрие родната ядрена енергетика и селско стопанство, че да станем зависими от разни хора отвън и да им плащаме още по-големи суми.

377

123

преди 11 години

*** такъв.....

376

Dora Yankova

преди 11 години

Кунева намери кога да се прави на загрижена за ситуацията у нас - два мандата в парламента, после евродепутат, еврокомисар и какво е направила за страната ни?! Нищо, което да доведе до справяне с монополите и мутризацията в тая държава. Ако тези проблеми бяха толкова съществени за нея, нямаше повече да я грижа за китайските стоки и собственото й облагодетелстване.

375

Анонимен

преди 11 години

До Daraспоко де, много обиждаш, човек не може всичко да знае, все пак той за всеки случай е пояснил какво има предвид, а и често се правят такива грешки в бързината, наричат се асоциации по сходство. По-малко ядове ти пожелавам:)

374

Анонимен

преди 11 години

Уважаема г-жо Кунева, нито съм мутра, нито съм монопол. С висше образование съм, самоосигурявам се. В началото на демокрацията бях член на СДС, бях на всичко митинги. От 4 г съм член на ГЕРБ, не участвам в управлението. Ще гласувам отново за тях. Ако се борите за гласовете на десните избиратели- вие, г-н Костов и т.н., моля, не плюйте ГЕРБ. ГЕРБ са единствената възможност за десния избирател в Б-я. Същото ще Ви каже и съпругът ми.

373

Shisho Bakshisho

преди 11 години

Нека Кунева каже кои хора в Дупница са се включили в похвалните слова за нея - разни клики на Галеви. После кой е бил за мутрите и монополите. Кой финансира кампанията й, при все че явните дарители са наистина твърде малко?! Самата тя също участва в създаването на монополи по времето на НДСВ, но тогава това не й беше проблем.

372

Рътимид

преди 11 години

До Димитъртой и буда си вярва здраво и виж, стана мин предс.. ок, буда има мощен *** гръб, но все пак.

371

mancev

преди 11 години

Е може ли да си такъв *** като г-жа Кунева. Затвори 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ Козлодуй, и след това взе заем от БНП Париба за проектирането на АЕЦ Белене в размер на 250млн. евро (сами сметнете каква комисионна е взела за нея). След известно време дори влезе в борда на директорите на тази френска банка. Искам да я попитам, как може да излиза пред българския народ, при положение че го е завлякъл с половин милиард лева (без лихвите)? Как финансира изключителсно скъпата си предизборна кампания?

370

Dara

преди 11 години

Анонимен ****нар 427, казва се БРАУНОВО движение. Брайл е измислил азбуката за слепи, и*иот нещастен. Омръзна ми от ***, ей! Хващайте по една мотика и се връщайте на село, за да не са ви виновни все комунистите, а да си изкарвате насъщните ракия и чесън с честен труд.

369

Димитър

преди 11 години

Много сте си повярвала, г-жо Кунева. А това колко ниско падате с коментари като този, какъв е Борисов, неговото управление и що за мутри и монопол става дума, просто нямате шанс - черната ви кампания няма да ви отведе далеч!

368

333

преди 11 години

Пък ти като си арогантна ставаш проста и страхлива.