53

do 58

преди 11 години

Ходил си в Северна Кореа, ама снощи като спеше...и като се събуди се размарширува из хола...хахахахахха

52

ДОЦ

преди 11 години

САЩ са възможно най-най-пошлата държава в света! Врат си носа навсякъде, създават и водят войни по целия свят, за да тестват новите си оръжия и да поддържат огромния военно-промишлен комплекс, който имат! И всичко това без каквато и да е мисъл за дадените жертви от тяхна и чужда страна!

51

Анонимен

преди 11 години

Няма да стане нищо бе.Може някоя ракета да пуснат северняците и да падне в морето и после ще се предадат.Това е младо момче и иска да има цивилизация и за севера.Това е корейския Горбачов.Ще се обединят Кореите и готово.

50

тачер

преди 11 години

Кой в цялата история е "добрия" само не разбрах? И САЩ и СК са еднакво гадни, всеки по своему.

49

Анонимен

преди 11 години

Съотношението на силите между Северна Корея и Южна Корея-САЩ в региона е: пехотата на КНДР е от над 1 милион души, Южна Корея има 560 хиляди войници, а САЩ 22 хиляди; КНДР има 4060 танка, Южна Корея- 2414, а САЩ-140; КНДР има 1337 самолета, Южна Корея 1185, а САЩ - 370; КНДР има 515 кораба, Южна Корея -242, а САЩ-50. Информацията е събрана от GlobalSecurity.org!АД Е СЛАБА ДУМА ЗА ТОВА,КОЕТО ОЧАКВА ЯНКИТЕ!

48

Анонимен

преди 11 години

САЩ предупреди Пхенян, че неговото име еее, той еее - ЕЕЕ-Баааа-Мааааа

47

Анонимен

преди 11 години

Да не вземат да ядосат Ким Чен Бум, че ще млати янките като маче у дирек, или като магаре на чужда кладня.

46

До 47

преди 11 години

Всички които защитавате СК трябва да бъдете изпратени там да марширувате по цял ден...Ха дано! Ходил съм в Северна Корея, но теб не те съветвам. Защо? Като се върнеш, ще се запалиш - разбирайки простичката истина, колко си нещастен в живота...

45

varg

преди 11 години

Аз предупреждавам Сащ да не нападат никого,защото иначе ще бъдат унищожени.

44

DEVIL-JIN

преди 11 години

Срещу USA Така трябва да се действа,брутално и без страх.Мисля си че този път USA няма да успеят и С.Корея ще ги постави на колене.

43

Патриот

преди 11 години

"който държи цял народ изграждайки фълшив страх и измисляйки си врагове"А сащ не правят ли същото ,измислиха си Алкайда ,измислиха оръжията за масово поразаване на Садам , сега същите лъжи за Сирия и Иран ръсят.Като се замисли човек СК и сащ не са толкова различни и двете са тоталитарни полицейски държави населени с робско и подтискано население лъгано и тормоено от политиците им, и постоянно ги плашат с някой външен враг!сащ и СК са двете стани на една монета!

42

Опасно е

преди 11 години

Много си ербап, бе 47.Ако има нещо което да е добре, то е малко да помислиш.На никой не му е притрябвала такава война. Става дума за оръжия за масово поразяване, ако знаеш какво е това. Имат си ги и това е сдържащ фактор, без който отдавна да са прегазени. Започне ли използването на ядрено оръжие, ще паднат и задръжките и за други ОМП. Проблема ще е глобален. Никой няма интерес от такава война - САЩ, Русия, Китай и т. н., Северна Корея също. Но може да стане грешка с необратими последици.

41

kaloyan.drenski

преди 11 години

Този *** управляващ СК, много скоро ще получи това, което получи и Кадафи. Ама му е време вече, видя малко власт и се помисли за Бог.

40

Уго

преди 11 години

Хайде да се почва, че да се свършва.

39

Мирни Бомби

преди 11 години

Личи си вече кой е провокатора в цялата история.

38

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея ще издухат супата в най-скоро време ,което е добре !

37

Анонимен

преди 11 години

Всички които защитавате СК трябва да бъдете изпратени там да марширувате по цял ден, да се кланяте до земята и да му целувате портрета на дебелият, който държи цял народ изграждайки фълшив страх и измисляйки си врагове

36

DiDi

преди 11 години

До за 24 - Бог да пази Америка, защото без тях светът е обречен да бъде гето и да се самоунищожи.

35

Не пишете глупости!

преди 11 години

Схващанията за бойното използване на ядрените оръжия на Северна Корея са, че служи за сдържане на противника им. И съвсем малка част от тях да преодолеят ПВО /ПРО/ на противниците им последиците ще са катастрофални и необратими. Местоположението на полуострова им е такова, че ракетите им, колкото и да са "морално остарели" могат да достигнат многомилионни мегалополиси в Китай и Япония. Да не говорим за Сеул. Няма такова понятие 100% зенитно прикритие. Никой няма интерес. Дано не стане грешка.

34

жоро

преди 11 години

Като видите колажите на вестнк Times, как манипулират хората като добавят фон от разрушени сгради зад мъж носещ новородено бебе, а в интернет изтече истинската снимка и този мъж носи бебето си предсирия, една здрава и непокътната бяла сграда. Така се манипулита общественото мнение и се очерня Сирия,Иран, С. Кореа и т.н. Никой няма право да се намесва в делата на другите държави. То не беше Ирак, Виетнам, Сърбия,Афганистан, косвено в Либия, Египет. България вън от ООН!