88

до 92

преди 11 години

Едно време колите на 10 година някои се бракуваха ;)2 ръка дрехи,2 ръка коли,2 ръка храна,2 ръка образование,2 ръка работа.2 ръка мислене и всичко от 2 ръка хора дето управляват с 2 ръка мислене.

87

7681

преди 11 години

George Orwell , "1984" - tova e Severna Korea. Nqma da e lo6o da pro4ete tazi kniga. I posle mojem da diskutirame na tema Komunisam- promivane na mosazi

86

Анонимен

преди 11 години

Глад има в България дето е в най-плодородната земя и на място с хилядолетен обмен на хора и стоки.Вярно е ,че не е демокрация ,ама от Рай да сътвориш тоя кошмар просто ...

85

БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

В провинциалните градове има всичко за ядене , на вересия и конфискация на Имоти .В Столицата има магазини , има стоки само които са достъпни само за Мафията .Лични автомобили на 20 -30 години , нови само служебни на Парламента и Мафията (само Мерцедеси и АУДИ ).Хората ровят в кофите за *** .Ако си купиш мобилен телефон подписваш договор и ставаш Роб .Ако пишеш в Нета може да те Арестуват и Глобят , ако останеш жив в Полицията .Познахте ли се - По-добре сме .

84

до 87

преди 11 години

М да"В провинциалните градове нямат нищо за ядене. В столицата имат магазини, в които има стоки, но като цяло са разрешени само"Я отговори на гатанката на коя държава подхожда това описание ! Жокер - Балканска!"само тойота и нисан, при това стари модели- нищо ново" А това коя държава описва ? Жокер С.Щ

83

м

преди 11 години

Като му гледам офиса хич не са изолирани и изостанали от света.

82

анализатор

преди 11 години

Какви са приликите и разликите между Сергей Станишев и Ким? Приликите са,че и двамата са комунисти,не са служили в армията,без друг трудов стаж са партийни лидери ,наследници са на комунисти от върхушката.Разликите са,че нашия партиен вожд открадна 1 000 000 от излъскване на имиджа на БГ,а за Ким няма данни.

81

Анонимен

преди 11 години

Да бе, САЩ са империалисти, най-лошите. Евреите също.Западна Европа са колонизатори, а др.Путин е великия и ненадминат лидер на новото време, Северна Корея е демократична държава, жертва на американския империализъм...Тези теории на промитите комунистически мозъци сме ги чували вече.Спрете с тази комунистическа пропаганда и малко прочетете и се информирайте.Но такива, хвалещи СКорея, заслужавате от утре да ви вземат колите, да ви дадат 50лв. на месец, с които да си купувате само хляб.

80

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ?

преди 11 години

В провинциалните градове нямат нищо за ядене. В столицата имат магазини, в които има стоки, но като цяло са разрешени само за чужденци. Лични автомобили нямат- има само служебни на партията и на някои предприятия (само тойота и нисан, при това стари модели- нищо ново). За техника от типа, който си изброил не могат и да си помислят. А мобилните телефони, лаптопи и т.н. са строго забранени дори и за чужденци- конфискуват ги на летището в Пхенян- с 2 думи - зле са!

79

до 79

преди 11 години

Ами ти преставяш ли си тоя да го думне някои ?Айде помисли ,че това е нещо като жив бог за тея и ако за портрета на дедо му измряха 50 човека ,за тоя със 100 % сигурност ще думкат наред с каквото имат!С две думи ако има човек дето по-добре да си умре от естествена смърт това е този!Даже на ЦРУ им е задача троино да го вардят!

78

Abe

преди 11 години

koga 6te prestanete s toya kim 4an 4un?!Pisna mi ot toya ve4e.Ako moje ne6to za kim karda6iyankata.4e ya pozabravihme ne6to...

77

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 70"Ikonomikata im e samodostata4na" ??!! Ami da, zavisi koi kak opredelq ponqtieto "dostata4no".Fakt e 4e poluglad e dostata4no za da ne umre6 ot glad. Taka 4e prestanete s Va6ite glupavi komentari

76

Анонимен

преди 11 години

Ким Чен Ун - на всяка манджа мерудия.

75

Анонимен

преди 11 години

В Северна Корея никога не е имало глад. Може ли да се говори за глад, когато населението се е увеличило с 14 милиона души от създаването им през 50те. Имали са лоши години на природни бедствия и наводнения и е имало проблеми с изхранването но това е било миналия век, а все още запандата пропаганда повтаря за глад в Северна Корея. Може и да не са като Германия, но като се има в пред вид, че са под тотално ембарго, все пак успяват да си осигурят всичко необходимо за нормален живот без лукс.

74

ок

преди 11 години

тоя пикльо няма да разбере от къде ще му дойде удара, както и Осама. Всички свършват по един и същ начин -- в обикновена почва на 2м надолу.

73

до 74

преди 11 години

Всъшност на герберинковците за парички са им казали да топят комуистите и да плюят по комунизма каквото могат.И онея вече го удрят на религиозно клеветене.Има си го това ,че тоя Ким се е изказал ,но от близо 50 години само това и го говорят.За преди ти предлагам да се сетиш какви тъпотии правеше БНА в едно село Царичино.

72

курчо

преди 11 години

До RADзависи какво купуваш с тези 47 долара??!!Ние с 250 купуваме турски паприкаш,соени колбаси и палмово сирене.ГОЛЯМА РАБОТА СМЕ!! И ВСЕКИ ДЕН САМОЗАПАЛВАНИЯ, САМОУБИЙСТВА И ПЕНСИИ НА 70 ГОДИНИ??!!

71

Анонимен

преди 11 години

До констатация казепаТогава ближи съветски ***, викай ура и вдигай ръка по партийните събрания и ще си много добре!

70

Анонимен

преди 11 години

Абе американското посолство спрете се бре.Много пропаганда ,то да не е преспектива в богаташки квартал от нивото на земята, коли за по 100 000 на всеки метър и супер-герой злодеи.Тея отдавна са преминали от Комунизма в Милитаристичен национал социализъм.Които е играл цивилизацията знае ,че има и такива номера ,ама може си направиш силна армия и да тупаш наред.

69

ДО АНГЛОНЕГОРЯЩИТЕ

преди 11 години

До хората които не разбират английски език .Няма криза в Северна Корея , не искат да изстрелват Ядрени Ракети .Това е пропаганда от ГЕРБ и Прокуратурата , така беше по времето на Студената Война .Когато имаше Корупция на яве , веднага се предизвикваше Ядрена Криза .Ако владеете други езици , ще прочетете сайтове на Английски или друг език .ГЕРБ плаши бабите .Европа отваря нова глава за Медийте , няма свобода на словото , всичко е Театър и Корупция .