130

Анонимен

преди 11 години

Нормална в рамките на закона предизборна акция.

129

В името на народа

преди 11 години

Осъждам всички депутати, общински съветници и министри по време на прехода на 250 години доброволен труд. Парите взети от тях през годините на властничество за предплащане за построяването на 3 електроцентрали, 8 магистрали, 19 южни дъги и санирането на 300 000 панелни жилища, които те и техните наследници следва да извършат със собственоръчен и безвъзмезден труд, след което да се оттеглят на достойна и беззвъзмезна работа в българските мини.

128

Анонимен

преди 11 години

"На провело се по-късно събиране за "наздраве" се появява още едно лице - лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов."................А някой да не знае, че всички "предвождащи протестите" гайдари, моми в народни носии и т.н бяха платени от Каракачанов?

127

Ганчо

преди 11 години

ИЗВОДА Е ЕДИН-всички в тази държава са *** и мекерете,всички се продават за 2 лева,и затова народа си заслужава да мизерства и да се гърчи.......още преди 100 години Ботев го е казал "НЕ НАРОД,А ***"...

126

Анонимен

преди 11 години

Другари и другарки червени бабички!АБЕ ДА НЕ СТЕ ДРОГИРАНИ? КАК МОЖЕ ОЩЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ГЕРБ...НА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА,ХИТРА, НЕКОМПЕТЕНТНА,ДИКТАТУРНА,МАФИОТСКА ПАРТИЯ Купихме ви хапчета. Пийте си ги и гласувайте за нас.

125

Ха, ха, ха!

преди 11 години

До Бивш член на БСП 180Лъжеш.Такива като теб никога не са били членове на БСП. Там *** като теб не приемат. --Така е. Там приемат само още по-големи ***.

124

до 166

преди 11 години

Дано да са изпукали от позитано наистина! Ама и тези от НДК също:)--Принципно - да! Но все някой трябва да управлява тази държава и ние трябва да избираме от двете злини по-малката.Нали видя какво стана, когато улицата започна да управлява България. Започнаха да се палят, да се карат за пари, да правят партии, БСП докараха олигарси от Лондон и Москва, които да паемат властта от улицата...Не съм фен на Борисов, но ще гласувам за ГЕРБ - защото грозната алтернатива е Доган и съсипване на БГ.

123

Българин

преди 11 години

До Бивш член на БСП 180Лъжеш.Такива като теб никога не са били членове на БСП. Там *** като теб не приемат.

122

ники

преди 11 години

Българинът трябва да разбере,че единствения начин да се спре грабежа на родината ни е Обединението на народа.А в тази обстановка обединяващият фактор е само един НАЦИОНАЛИЗМА. Неслучайно всички политици.го отричат,понеже им е неизгодно да има един силен и скрепен Български народ. Потенциалът на българина е огромен,и би объркал плановете на олигархията,ако националната идея излезе на преден план.

121

Анонимен

преди 11 години

Хора, ние сме обречени. Имаше малка надежда със започването на протестите, но обиграните политици успяха да провокират и опорочат всичко. Поредния театър за невежите, старата песен за тях.

120

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ В ЗАТВОРА

119

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ДА НЕ СТЕ ДРОГИРАНИ? КАК МОЖЕ ОЩЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ГЕРБ...НА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА,ХИТРА, НЕКОМПЕТЕНТНА,ДИКТАТУРНА,МАФИОТСКА ПАРТИЯ

118

Анонимен

преди 11 години

Няма такъв народ, няма такива политици, няма такава държава. Ще се лее кръв след изборите и ще се почне от медиите и социолозите и политолозите и ще свърши с политиците и съдиите и прокурорите.

117

Бръчков

преди 11 години

С това , което открадна последното правителство , много е ясно , че Бойко има възможност да си купи каквото иска , камо ли гласове ! Тежко на майка България , защото и следващото правителство ще е герберастко !

116

Анонимен

преди 11 години

Самият ББ ТВЪРДИ че е наредил подслушване на министри ,а ЦЦ се дърпа като ощипана мома НЯМА ТАКОВА НЕЩО ....ХИТРЕЦ

115

Анонимен

преди 11 години

Не гледахте ли снощи шоуто на Слави..... И АКО ИМА ОЩЕ НЯКОЙ ДА ВЯРВА НА ГЕРБ, трябва или да е *** или да са му платили МНОГО СЕРИОЗНО

114

Анонимен

преди 11 години

българите са толкова глупави че ще си ги управляват гербавите докато ги обезкостятникой неможе да помогне на народ не с промит а с измит мозъкнеможе да си по-глупав от индианец и да искаш да живееш добретака еи изборште са ненужни

113

Анонимен

преди 11 години

Затворниците пекат курабийкки и очакват ВИП съквартирантите си Боко и Цецо.

112

Анонимен

преди 11 години

Гербери калинки,мутри и полицейщина.

111

Анонимен

преди 11 години

Герберите в затвора!