85

Анонимен

преди 11 години

Не са финансирани от Европа, а от джоба на всички българи даже и тия които не искат магистрали.

84

Анонимен

преди 11 години

АМ Марица - строи се по цялата дължина, вероятно понеже единия лот се строи от същия строител като лот 4 на Тракия, може и там да има забавяне.АМ Струма участъците трябва да се откриват май -юни ще видим кой ще реже лентата - ББ или ССАМ Хемус - при Шумен и при околвръстното на София. Този при София и той трябва да е готов май месец

83

Анонимен

преди 11 години

Ами свободни съчинения. Не може пътища финансирани от Европа да са с тол система. Е какво, да внасяме само членски внос в ЕС ли?

82

Анонимен

преди 11 години

До 96Къде ги тия 280 км ? ако може да ми кажеш

81

Анонимен

преди 11 години

Никой не е против магистралите, но не трябва да са приоритет. Приоритет на България трябва да е жп транспорта, като най-евтин транспорт. но той се разрушава целенасочено след 2000 г., а напротив трябва да се разширява. Магистралите трябва да се строят, но само на концесия с отделни такси плащани за всеки километър или ако данъкоплатците са съгласни да им се вдигнат данъците.

80

Анонимен

преди 11 години

С участъците планирани за откриване 2013, магистралите почнати от Плевнелиев ще са 280 км завършени. Защо отричате очевидни неща?! Хората виждат как се строят магистралите.

79

Анонимен

преди 11 години

Много добре си спомням как през 2009 г. Плевнелиев заяви........."През следващите години ние ЩЕ строим по 55-60 км. магистрали на година"Та по неговите сметки сега трябваше да имаме едни поне 200 км. нови магистрали :)Е да, ама не !!! ........... нямаме ги, ама шо се учудвам като тия хора от 2005 г. строят завод за *** София, и все ааааааааааа ада стане.............. ама на, още не е готов

78

до 87

преди 11 години

Доматите, краставиците, вестници и др. пътуваха преди по БДЖ и то доста евтино, но БДЖ се закрива от ГЕРБ сега.

77

91

преди 11 години

Абсолютно не е вярно, че ЕС плаща за магистралите. Плаща България с вноска от 1 милиард евро всяка година и още по 10 милиарда евро на година източвани от фирми на ЕС чрез печалбата им изнасяна от България заради ниския плосък данък. Също и плаща се от данъци на българи работещи в ЕС. Това в голяма заблуда разпостранявана от СДС и ГЕРБ.

76

Анонимен

преди 11 години

89, няма нито един анекс към тези които ББ започна. А за финансирането, строим магистрала и ЕС плаща към 80% после от цената. Това може ли да го проумее малкото ти мозъче? А ако вместо строим, раздадем парите след година няма да има нито магитрала нито пари за пенсии.

75

anonimen

преди 11 години

ami drugite pati6ta ili po tqx ne patuvat xora ,toq deto se smee kato lud na snimkata,znae li kolko djanti izkrivix i kolko sam dal za prednica na kolata,xorata psuvat i karat,tova go nqma dori i v Albaniq,koqto predi 15-20 godini e nqmalo dori svetofari po gradovete,tiq 70 lv za vinetki da vi prisednat dano

74

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 87 (гербераст): Умньо, хората не са против строенето на пътища, но не и на всяка цена. Да режеш лентички, докато други умират от глад, само и само за да си вдигнеш комплексираното его, и да налееш евро пари и тези на българските данъкоплатци на твоите хора е меко казано адски арогантно. Това щеше да е песен, ако не се строяха поне на 2/3 по качество като в Западна Европа. Интересно, Умньо, имаш ли си на идея колко анекси има, към изготвените цени на "евтините магистрали"?!?!?!?!

73

Анонимен

преди 11 години

Плевньо,заради теб и авера ти-Бистришкия тигър ще плащаме години наред.*** си с добро,виждаш че народа не те харесват,върви си докато е време, ***!

72

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 83: Ти може да не пътуваш, но доматите и краставиците които ядеш, вестниците, които четеш, туристите които посрещаш, всички те ползват. Освен това, повечето от парите идват от Европейския Съюз, такаче дори не трябва и да плащаш. Сега стига рева и нека поне нещо да стане най-после в България. Сега ако мафията ахем.... политиците решат и да се махнат цена няма да имат, ама надали....

71

Анонимен

преди 11 години

Най-антипатичния Президент които сме имали и като визия и като приказки от 1989г досега.И най-крадливия!!! Подавай си оставката ПЛЕВНѝО и се махай!

70

Анонимен

преди 11 години

Кой ще плаща, аз не пътувам по магистрали и не искам да плащам данъци заради мерцедесите на Плевнелиев.

69

до79

преди 11 години

Само да уточня, че " 30% българи" до тогава ще са на 90% циганизирани, тоест перфектно интегрирани от ***. Черно бъдеще чака майка България, а ние си преизбираме престъпниците, които превърнаха държавата в безстопанствен катун!

68

Анонимен

преди 11 години

ЧЕТЕТЕ В "АФЕРА" КОЛКО КРАДЛИВИ СА ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,КАК "ПАСТИРКАТА" Е НАЗНАЧИЛА ТАЯ ШАЙКА.ЧУДОВИЩНА КРАЖБА СЕ ВЪРШИ В МОМЕНТА,А НАРОДА СПИ.

67

fck

преди 11 години

Чудесно прекрасна новина. до 2020 година ще имаме прекрасни магистрали.... Упс! не чакай малко то дотогава България още ли ще я има или ще останат само турци и роми тука? и сега кой се оказва ,че ще минава по тия магистрали? аааааааааааааа да кокаина,хероина и амфетите на цяла Европа по огромните нарко канали който минават именно по наще магистрали супер.. вместо България що не я кръстим Магистралия?

66

Анонимен

преди 11 години

Има да се бръзат мутри и *** по тех... щото то други няма да има до тогава.