173

Анонимен

преди 11 години

PREDLAGAM, 6TOTO CVETANOV E MNOGO MUDUR, IUMEN I NA4ETEN, NO NARODA NE GO ISKA ZA6TOTO SMAZA PRESTUPNOSTTA I DALAVERATA, DA E VUV VSI4KI LISTI NA GERB, PA NEKOI DA SE IZLUJE I GLASUVA ZA NEGO. 6TOTO AKO NE VLEZNE V PARLAMENTA 6TE VLEZNE U ZATVOIRA. A IMA 3 DECA GORKIQ, TREBVA DA GI HRANI KAKTO I DA SI HAR4I OTKRADNATOTO OT MANDATA. MOLIM GERBERANCITE, POSTAVETE GO U VSI4KI LISTI I GLASUVAITE ZA NEGO. TAKA 3 DE4ICA NEMA DA OSTANAT GLADNI.BLAGODARSKO!!!

172

88

преди 11 години

lВЕЧНО СТЕНКАЩАТА ЧЕ НЯКОЙ И ПРЕЧИ КАЛИНКОВАТА ПАРТИЯ ГЕРБ БУДА НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ СЛЕД КАТАСТРОФАТА КОЯТО ДОВЕДЕ СТРАНАТА

171

Анонимен

преди 11 години

Дебелата фидосова ще потопи кораба на ГЕРБ.Този физкултурник е издига пак за водач в Монтана,вярно има още гора за сечене,но хората не са глупави и няма да се изъужат като 2009 година.ГЕРБ ще катастрофира тотално.

170

Анонимен

преди 11 години

Бойко без социалистите е като каубой без кон,особено в пустинята.Затова и в народното събрание и в правителството СИ,натика все"бивши комунисти"или децата им...Но какво да се прави,като си гласувахте за 'бившия"комунист,бившия бодигард - не на кой да е,а на простака-диктатор живков,"бивша"мутра...Сега всички ще ви сърбаме попарата...Безмозъчни същества и пак искате да повторитр тъпата си грешка...

169

Анонимен

преди 11 години

Абсолютни циркаджии, не знам дали самите те осъзнават колко са смешни.

168

св. николаев

преди 11 години

любо христов е герберска мърда която не прави абсолютно нищо за гражданите на шумен.ченгетата в шумен не работят нищо защото кмета е от бсп .чупи се краде се паркира се кой кадето му падне а скапаняците на цецо се скатават.христов не си дава зор защото съботира кмета.много началници се смениха в града но такъв некадърник не е имала.любо мърдата го интересува само да прави *** на цвъ.цвъ. а че живеем в страх и несигурност не го интересува.в шумен на куки те не разчитаме а още по малко на любо.

167

Анонимен

преди 11 години

Монтанчани трябва да са ненормални за да изберат Фидоска дебелата--тази заграби Монтана и балкана..ояла се е ,че и н.....!!

166

Анонимен

преди 11 години

типично Тодор Живков МОДЕЛ , вместо в Затвора в Политиката , да живее Чаушеску

165

ВАНГА

преди 11 години

В края на 70-те години на миналия век Ванга изрича друго важно пророчество: Земята навлиза в нов отрязък от време, защото така е определено и никой не може да го отмени. Дойде времето да се отсява плявата от житото. То носи големи промени и изисква нови хора с ново съзнание.Ще дойдат нови водачи, а старите ще бъдат пометени: някои ат тях ще се опитат да се нагодят към новото време, но няма да успеят те са били нужни за времето, което си отива; други ще ги пенсионират преждевременно, а трети бързо ще умрат от притеснения и страх от възмездие! (1979 г.).

164

Тихомир Томов

преди 11 години

Ако можеше да се яви на толкова листи , колкото имота има щеше да обхване почти цяла България !

163

погр ебален агент

преди 11 години

ЕТ "герб-Буда" обявява водачите на собствените си погребални листи!

162

Ах Морето

преди 11 години

И в хотелите на гербаджиите и на бесепарите набират персонал!Ако не драскачите поне някой роднина техен ще намери работа в обекти строени с крадени народни пари!

161

Анонимен

преди 11 години

които не е следвал Политика , никакво участие в Политиката , Тодор Живков така ги науче кравари и офчари в Политиката

160

beli

преди 11 години

за цялата си 100г история само проблеми като не е на власт конспираций и терор като е на власт катастрофи

159

Анонимен

преди 11 години

Нагли гербаджии знаем че не искате да пуснете кокала,но си отидете с мир защото ако дойдете с манипулация пак на влас ще стране страшно!!!!!

158

Бойко

преди 11 години

Да се Отвори Горещ Телефон за КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩОКОРУПЦИЯТА В МИЛИЦИЯТА Е АСТРОНОМИЧЕСКА НАРОДА ЗНАЕ ВСИЧКО САМО ОТВОРЕТЕ ТЕЛЕФОН ГОРЕЩА ЛИНИЯ!!!!!!!!

157

доло кумонисти

преди 11 години

САМО ГЕРП !!!

156

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ трябва да се забрани защото е антибългарска партия против България

155

Анонимен

преди 11 години

Абе Боко тиквата какъв е бил.Охрана на Тошо и член на БКП.Вземете се събудете.

154

Анонимен

преди 11 години

Ако ГЕРБ се бяха реформирали, да изчистят тия жестоко компрометирани муцуни от БКП (Цветанов, Борисов, Цачева и т.н.), щяха да имат някакъв по-сериозен шанс. Стига да бяха станали пак партия на гражданите. Но не, те си останаха партия на мутрокомунягите, *** на мафията и олигарсите. И залагат все на същите доказани некадърници. Хората не искат да ги управлява БСП/ДПС, но ГЕРБ не е алтернатива в това си състояние, даже напротив, същата стока са.