233

Васо

преди 11 години

Колко ви е ума и как четете, и мислите ли какво сте прочели бре: "Който не излезне да гласува няма да е истински българин". Или по друг начин казано "Българи, гласувайте". О, свещена простота.

232

СърФист

преди 11 години

Алооо гербаджиите, като сте толкова големи управленци, как стана така, че наследихте държава с ниска безработица, малки заеми и пълен фискален резерв , а я оставихте с рекордна безработица, големи заеми и празен фискален резерв ?!?!

231

Ах тази Лили!

преди 11 години

"Лиляна Павлова ще води листите"Изглежда най-бързия начин да се издигнеш България си остава проституцията. Откакто мини-годзилката Павлова чупи креватите на Бойко я направиха не само вицепремиер, но и водач на две листи!

230

Жик-Так

преди 11 години

А Миро Мършата коя листа ще води - тази на Централния затвор ли ?

229

12345

преди 11 години

Бог да пази България...от простотията

228

СМЯХХL

преди 11 години

ПРЕДИ 1 ЧАС КАЗАХ ДА СЕ ЯВЯТ РАЙЧЕВ И СТОЙЧЕВ ПРЕД ПАРТИЯТА МАЙКА. ДА ОТГОВОРЯТ ЗАЩО ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМ ДАВАМЕ ПАРИ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКРАН ХОРАТА НЕ НИ ВЯРВАТ. ВЕДНАГА, НЕ ТЪРПИ ОТЛАГАНЕ ! О_о ??

227

TankoBG_

преди 11 години

Споко, бе ПЕСчета!Реалните числа са много по-страшни за рейтинга на БСП от горецитираните.Но вие сте "твърд електорат" и вече сте свикнали да губите. Няма да боли. Само душевно....

226

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 11 години

Сладурчета мамини,пак ли искате мутри да ви крадят,или престъпни социалисти-геьове,крадливи и мазни от СПИНа ПЕСове ненаситни...А?

225

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и БСП са най-отвратителните шайки управлявали някога по тези географски ширини!

224

Анонимен

преди 11 години

Комуносоциалистическите мутренски гов*а пак искат да крадат и унищожават...

223

Старото куче

преди 11 години

Води ГЕРБ , но в самоубийствата и в хората докарани до ръба на мизерията!!!Другото си е пропаганда на социолози /може и социопати да се каже , нали/!!!

222

Институт по ......

преди 11 години

"Институт за модерна политика" е евфемизъм на "Институт за политика на БСП"

221

Анонимен

преди 11 години

и ако тва е истина атака ще направят коалиция с герб и жална ни майка тогава ......

220

Анонимен

преди 11 години

Ха ха просветна ли ви ? Уж протести , гражданско общество , тинтири - минтири и накрая пак същите Ами честито ! Избираите !

219

Анонимен

преди 11 години

Иван Костов ми е чел лекции по марксизъм-ленинизъм......

218

Голям Мишок

преди 11 години

Стига сте ни промивали мозъците с тия компрометирани партии че вземали толкова и толкова процента...След изборите ще броим пилците..Отново ще има наказателен вот както предишни избори..Но явно на някои не им се иска статуквото да бъде сменено затова казват че няма алтернатива.Форумните драскаци непрекъснато се опитват да втълпяват това - на тях за това им плащат.Дребни душици за дребни пари се продават..Ще изметем старите муцуни още малко остана..

217

Анонимен

преди 11 години

БСП/дс И ГЕРБ/дс СА ДЕЦАТА НА столетната блудница БКП! НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ ПРОСТИТЕ....И НЕУКИТЕ ....

216

dp

преди 11 години

233 - "До Васо" - предлагаш му демек като не иска да легитимира никого от предложенитеслуги на мафията с гласа си да го даде все пак така за някого и да почака **ПАК** няколкогодини докато види, че *ПАК* не е имал избор и да му мисли тогава.Далече трябва да те е извело това чакане вече 25 години щом даваш такива съвети...

215

Анонимен

преди 11 години

Единствения политик който МОЖЕ да възстанови България от червената хунта е ИВАН КОСТОВ!

214

S O S

преди 11 години

Всичките цитирани партии които са цитирани,че ще влязат в народното събрание БЕЗ ДСБ са си от БКП/дс... с различни имена...Демек мутро-социалисти...БРАВО ЗНАЧИ...!