174

redordead

преди 11 години

мосю гилотен, а защо да не въведат данък според образвоанието? 30% за онсовно, 20% за средно и 10% за висше, така ще стимулират по умните и по перспективни хора да учат...що аз да трябва да изхранвам разни нудачници, това до известна степен е същото, както когато се мрънка, че изхранваме ***...освен това, по-висок данък за по-високи доходи е дискриминация...

173

Анонимен

преди 11 години

Издържам сама дете и се грижа за 3 пенсионера, защо трябва да бъда облагана допълнително? Ще ми вземете 200 лева към тия 200, дето взимате сега и ще дадете на майка ми и баща ми по 10-15, ще им кажете пак да са доволни. Разликата - в нечии дълбоки бсп-ейски джобове. Не, не съм съгласна вие да преразпределяте от мое име!

172

Анонимен

преди 11 години

Тези политици, които агитират за вдигане на данъците и "социална справедливост" просто искат да спечелят, за да застанат зад тезгяха и да вземат сиренето и ножа.

171

Мосю Гилотен

преди 11 години

Браво. Продължавайте така. А като ви разпорят задниците, се сетете за мен :)

170

redordead

преди 11 години

имах предвид, ако взимам 3000 значи ли, че съм богат, като това е минималната заплата в зап. европа. Защо да плащам по-високи данъци, от някой, дето само върти геврека...

169

От 189

преди 11 години

За мен алчни са хората, които не работят, защото ги мързи, защото са търтеи и защото са свикнали друг да им дава.

168

Анонимен

преди 11 години

А инвалидите? А здравната система? А учителите? А Полицията? А воените??--------------- Какво за тях? Съгласен съм да им се вдигнат доходите. Съгласен съм да се вдигнат и данъците, ако е за хубаво. Но плоско, 20% за всички. Така навит ли си? А не аз да платя 30%, а някой *** да мине под летвата.

167

Мосю Гилотен

преди 11 години

Не се нервирайте - куршуми има за всички.И тези от Орлов мост ще ви обяснят играта. Няма мърдане.Продължавайте да се пените сега - това ви остава.

166

БУРГАС

преди 11 години

До Мосю ГилотенЗащо не обясниш, кои са алчните? Може би хората, които се скъсват от работа и вземат невероятните 2000 лева? Това ни е проблема на нас българите, не мислим как да станем еднакво добре, а как да станем еднакво зле.

165

redordead

преди 11 години

аз ако взимам 3000 лева заплата, е значи, че съм богат не виждам причина защо аз да плащам да кажем 20% а някой друг 10%? къде е справедливотта на това? В 90% от слуваите, хората с високи заплати в частния сектор са с висше образвоание и са си заслужили парите, не виждамзащо трябва да ги наказват за това, че имат умения, които са оценени с по-висока заплата.

164

до Мосю Гилотен

преди 11 години

Именно, това е идеята. Искането за високи данъци е просто рекет на ***. Ти колко данък плащаш и защо толкова малко, щом искаш да храниш другите?

163

До 188

преди 11 години

Кого наричаш алчен?Мен, дето взимам 1300, спя по 4 часа и почти не си виждам детето, за да изкарвам пари за него ли?!Страшен *** си!

162

Мосю Гилотен

преди 11 години

Спорът е излишен. Няма да убедите алчните, че трябва да дават. Те са обречени да се стискат, докато един ден останалите не се вдигнат и не им разпорят задниците.И след това - нов цикъл...

161

Чупка

преди 11 години

Трябва да сложат тест за интелигентност преди да имаш право да гласуваш + да си носиш бележка за доходите за 1 година назад.Не искам *** или бедни злоби да определят бъдещето ми.

160

БУРГАС

преди 11 години

В момента от премахване на плоския данък полза няма да има никаква. Подобна мярка ще накара много работещи да се върнат в сивия сектор, нищо друго няма да се случи. Колкото свърши работа малоумния данък на Оланд във Франция, толкова ще свърши работа и на другарите му тук. Прогресивното облагане трябва да почака, рано е да го връщаме все още.Когато стигнем доходите на " онези " развитите, тогава можем и да си помислим за данъци като техните.

159

Лумпен

преди 11 години

До АнонименА инвалидите? А здравната система? А учителите? А Полицията? А воените??

158

предложение

преди 11 години

Съгласен - никакъв плосък данък. При доходи до 1000 лв - данък 25 %. При доходи над 1000 лв - данък 10 %. З даходи над 10.000 лв - данък 5%. Ето това е справедливо!Не може само да храним мързеливците и некадърниците, да им осигуряваме пенсии, помощи, медицинско обслужване и т.н. Всеки безработен трябва задължително да роботи 300 дни за държавата и общините - трудова повинност.

157

Анонимен

преди 11 години

Решението не е в данъците, няма нищо справедливо в това да храня някой, който се е родил *** и некадърен, вместо да храня собствените си деца. Какъв аргумент имате да вземете от образованието и хляба на децата ми, за да нахраните някъв *** от Орлов мост?

156

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДа! Данъкът му е 150 000 лева, но ОЦЕНКАТА на проекта, спрямо свършената работа е различна!! ТОВА НЕ СА ЗАСЛУЖЕНИ ( и з р а б о т е н и) ПАРИ!!!

155

!!!

преди 11 години

До АнонименЩо, няма ли??? МОЯТА ЗАПЛАТА СЪЩО ИДВА ОТ ЕДИНИЧНИ ПРОЕКТИ НА ФИРМАТА!!!