147

хралупар

преди 11 години

Таз женена ли е или не ? Нещо създала ли е ? Нещо като семейство например ? Айде, зобането на апчета и космите едно на ръка, ама за политиката май трябва още нещо ...

146

Рудолф Хес

преди 11 години

Това момиче е толкова глупаво, че се хваща със човек, който успя да превърне думата пожарикар във обида. А е и боркиня, от средите а боковите неграмотни приятели. Намери си мъж момиче и е се занимавай със ***.

145

много моля!

преди 11 години

Е, не стига толкова, приземете викаше Тато! Тука Народно събранвие или коч борби ша праим!

144

Анонимен

преди 11 години

Станка Златева е привлечена за да гласуват за нея. То е ясно, че не разбира от нищо друго, освен от борба. Вместо да стане лице на някаква кампания, като е популярна, тя ще отиде да стане една от многото. Лошото е, че няма кой да я ангажира за нещо наистина полезно.

143

паисий

преди 11 години

Тя гурката ни знай да приказва ва !

142

Пръц

преди 11 години

Сега да вземат да Йекнат и Кубрат Пулев в някоя листа...

141

Анонимен

преди 11 години

Раната прави бУрбата!

140

Макбет

преди 11 години

Някога Боко- Тиквата беше брилянтен полицай. Реши да става премиер и се оака. Ако "госпойца" Станка влезе в политиката много скоро и тя ще почерни името си. Всяка жаба да си знае гьола!

139

ха ха ха

преди 11 години

тиквата чела една книга, цвъки една , а боркинята има девиз,/ партията рани аз шъ боря/, ...по добре да бяха взели рускинята дето я тръшна тя поне имаше фигура и лице...ха ха ха

138

аз

преди 11 години

Е как депутат бе, тя милата с основно образование и ако опрем до там ,спортистите да ни "мислят" законите......:))))(Е то не че пожарната не ни клати 3 години) като спортист е номер едно!Ама дотам де!

137

Анонимен

преди 11 години

Калинка! Нито ще е първата , нито последната.

136

Коментатор

преди 11 години

Склонна е към напълняване. След5 години ще изглежда като 50 годишна лелка.

135

Анонимен

преди 11 години

Станка Златева е добър спортист ,но не и политик там се иска акъл,народа мисля ,че не е толкова глупав за да гласува за същите ,ако спечелят сигурно е с купуване на гласове

134

за медалите

преди 11 години

Това не е съвсем по темата, но като чета коментарите, имам чувството, че за хората само златният медал на олимпиада има тежест - само че щом има и сребърен, и бронзов медал, това ще рече, че и вторият и третият, също заслужават признание и уважение.

133

Валентин

преди 11 години

Без да чета статията и вече знаех, че ще да е в листите на ГЕРБ. физкултурници, пожарникари, що не и борци да мислят за науката и финансите на държавата и да ни представляват пред европейските институции.

132

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо да има кой да мести Фидоскя до софрата и до *** и обратно. Друга Станка немож свърши у парлиаменто

131

Анонимен

преди 11 години

Моите уважения към Станка,много горд съм бил с нея,борбата ми е любим спорт и знам какво е да се занимаваш с борба,НО.Крайно време е спортистите да се занимават със спорт а не с ГНУСОТИЯ като политиката.Станка би могла чудесно да помогне на много деца,да станат велики борци,а не да се занимава с глупости.Просто не и приляга.

130

Танев

преди 11 години

Станка е отлична спортистка - хвала! Направи доста за родината! Каккто и че е тъпичка, че не чете книги и че не може да са напише името през правописни грешки. Но за ГЕРБ става! За депутатка - дваж! Просто ще е лика - прилика с "колоси" като Ира Дебеланата, Цецка Цвачева, Лъчо Мозъка, Главчев и вся остальная ***!

129

мутра

преди 11 години

С ГЕРБ сме по-силни ! Ето затова ние бригадите от ВИС,ЗИК,777,Аполо и Болкан,*** и пр. пак ще гласуваме за нашата партия-ГЕРБ.Там са само наши хора-мутри,милиционери,спортисти и физкултурници...Само ГЕРБ !

128

Bob

преди 11 години

Тоз мандат Калинки- следващия- Станки. Гюбреска им работа. Боко мисли, че тои като е ***, Цеку и тои, всички дупетати трябва да са по- прости от тях.