214

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ЦВЪТАНОВ СЕ ОБАДИ ОТ МВР И КАЗА ЧЕ ТОВА Е ДИВЕРСИЯ...!...КАЛЕНДАРА БИЛ СЕРИОЗНА РАБОТА И ДАТАТА 1 АПРИЛ БИЛА ИСТОРИЧЕСКА ЗА ГЕРБ...!

213

Анонимен

преди 11 години

Тази статия е от сценариста на "Убийствен пъзел", дъщеря ми дето е на 3 години се напика от страх, когато и я прочетох. Електората на ГЕРБ и БСП нямат акъл колкото едно дете, за да разберат на какво точно обричат държавата.

212

Анонимен

преди 11 години

Без малко да се хвана на тази първоаприлска шега.Като стигнах до името Стичков ,погледнах датата на статията . Но представете си ако е вярно !?

211

Анонимен

преди 11 години

Един *** иска да сложи друг *** на особено важен пост в държавата,за да може да командва задкулисно.Ако това допусне нашия народ,значи е трайно опростачен от ГЕРБ.Дано не се случи да станем свидетели на подобен ужас.

210

Регулировчик

преди 11 години

Честит 1-ви април!!!А ако съвсем сериозно БСП се коалира с ГЕРБ и най-вече човек, като Стоичков (един от най-добрите футболисти в отминало време) стане премиер, ще се окажа от българското си гражданство. Призовавам и всички останали с поне малко чест и достойнство да направят същото. Т.н. политици съвсем изперкаха, народа е на път, но все още не е, тотално изпростял!!!

209

666! СУПЕР...

преди 11 години

...СЛЕД ВЕЧЕРЯТА БАРИСОФ И ГЕЯ СТРАСНО СЕ ЦАЛУНАЛИ КАТО БРЕЖНЕФ И ХОНЕКЕР...И СЕ ЗАКЛЕЛИ БРАТСКИ ДА РАБОТАТ ЗАЕДНО КОЛКО СИЛИ ИМАТ...!

208

Гочев

преди 11 години

За говорител на правителството са пропуснали Д.Пенев - Стратега с помошник Люба Козелич.

207

Анонимен

преди 11 години

Честит 1-ви април !или някой луд е писал статията.

206

П.Петров

преди 11 години

За министрите е ясно, че е шега, но коалицията между ГЕРБ и БСП макар и тайна съвсем не е невъзможно. Все пак една майка ги е раждала - БКП. Като се има предвид кадровия потенциал от "калинки" на ГЕРБ и кадровия потенциал от откровени крадци и разбойници на БСП, комбинацията "калинки"-разбойници е ужасяваща, британците и германците тогава действително ще се уплашат от върволицата бежанци нарамили бухчи с покъщнина. Пред очите ми е как българските турци чакаха на българо-туската граница, ей така ще сме всички!

205

Анонимен

преди 11 години

Ами доцента Алексей Петров- той водещ специалист ли е? Ами комплексарчето Лъчко Филипов, ? Ами оня комплексар, който бил много умен, но нямал човешки качества? Па.с.ми.н.а.....с високо его...Вън от управлението!

204

Шегаджия

преди 11 години

ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ!

203

Анонимен

преди 11 години

Честит първи април!

202

Анонимен

преди 11 години

Това шега ли е? Абе няма лошо, важното е джобовете на управляващите да са пълни, къде от данъци, къде от бивши фирми на компартията. Едно са, само където играят пред обществото. Ай, сиктир! Христо Стоичков - премиер! Виц някакъв. А като знам и професорите колко струват и са все водещи в новините- държава на измами и манипулации!

201

666! СУПЕР...

преди 11 години

тайната вечеря ЕПИЧНО ПЛАТНО ОТ НАРОДЕН НЕЗНАЕН ХОДОЖНИК РИСУВАНА 20 Г...!...РАЗМЕРИ...ОКОЛО 110 ХИЛЯДИ КИЛОМЕТАРА...!...НА НЕЯ У ЦЕНТАРО Е БОГ БУДА С ЖЕНЕРАЛСКИ УНИФОРМ И КАСКА С ПЕТОЛУЧКА...ДААРЖИ ЗАПЛАШИТЕЛНО МАРКУЧ НАСОЧЕН У БУДУШТЕТО...!...ОТ ДЕСНО Е ХЕРСОНСКИ ТЪМЕН СУБЕКТ С ПРЕКОР ГЕЯ У КОСТУМ НО С ЯКЕ НА МАТОРИС И ОЧИЛЦА ОТ ЛАВРЕНТИ БЕРИЯ...!...ОТ ДРУГАТА СТРАНА Е ДЕНКУФ МЛАД ШПИОН НА ФЕДЕРАЛНАТА СЛУЖБА НА ЧЕИНЧ БУРАТА И ЗАЛОЖНИТЕ КЪШТИ ПО ЦЕЛИО СВЕТ...!

200

Майтап бе уили

преди 11 години

:D Днес.бг изби рибата с тази първоаприлска шега. Като гледам обаче колко много хора са се хванали се чудя да се смея ли или да плача :D

199

Анонимен

преди 11 години

Ако Ицата влезе в политиката, това ще бъде най-голямото ла.но върху всичките му спортни успехи и най-вече върху него като личност

198

читател

преди 11 години

Шегата си я бива! Не че не може да се случи в действителност, нищо че си нямаме своя Бепе за изборите! Да ни е честито!

197

martinsski

преди 11 години

Еми така де , някой ако не иска да става министър , Кобрата бързо ще го убеди . Ако пък прави зулуми , пак Кобрата ще го закара на Витоша за разговор на 4...десни крушета. :DЧестит първи април и от мен , надявам се повечето хора да са се усетили че статията е шега . :) И нека се шегуваме по-често , помага ;)

196

Пепо

преди 11 години

бе не знам, той Цветанов добре се е овъртял в акита. Мисля, че добре намирисва и затова не го канят по медиите. А Бойко сигурно е паднал в септичната яма на село... По-добре да не цапат повече парламента. Ще вземат да затрият коалиционните си партньори. Какво друго да се очаква от Герб. По-добре БСП сами да си управляват.

195

Силва

преди 11 години

Нали не искате бойковизмът да продължава вечно. Вижте как се развива Китай, Франция, пък социалисти ги управляват.